אהלן חבר'ה,
אני מתעסק בפיתוי לא הרבה זמן, עשיתי הפסקה מוחלטת של איזה חצי שנה (אפילו יותר) ועכשיו לא מזמן חזרתי לזה. עשיתי את הסטיילייף צ'אלנג' (הגעתי ליום 21 והפסקתי, מסיבות אישיות), והרצתי גיים בעיקר ביום, יותר נכון, רק ביום.
ביום אני מצליח לסגור טלפונים כמעט כל הזמן, אני נפגש עם בחורות, יצאתי שבוע שעבר עם שלוש בחורות, זיינתי שתיים... שבוע לפני זה אותו דבר, רק שיצאתי עם ארבע....
קיצר, יש לי בטחון בעצמי, אני לא רוצה להשתחצן או משהו אבל אני נראה טוב, יודע להתלבש, יודע לדבר (אני אומר הכל מדברים שאמרו לי אגב), ויש לי כמה בחורות סביבי.
אז איפה הבעיה פה? הכל התחיל אתמול...
יצאתי למסיבה בצ'ינקי ביץ' (ליד הקלארה בטיילת. מסיבה מעולה!!!) ופתאום אני קולט ששום דבר לא הולך לי, אני לא מצליח להגיע לשום מקום, פתאום אני מתחיל לפחד לגשת... דברים שלא קרו לי הרבה זמן... האינר גיים שלי (שמבחינתי חשוב בטירוף) נהיה מעאפן זה כבר תקופה...
ומה שהכי מפריע לי, זה שרוב הבחורות שאני סוגר הן 7. לא יותר. וחברים שלי אמרו לי על זה ופתאום חשבתי על זה וזה נכון. אני חייב להתחיל להעלות את הרף של הבנות שאני נמצא איתן. זה כבר נהיה מעצבן....
מה שאתם יכולים לעזור לי, הוא אם יש לכם משהו להגיד על זה, כל דבר.
דבר שני, אם יש לכם פתיחים שעובדים לכם טוב במועדון. רק פתיחים. בהמשך כבר לא תהיה בעיה.
תודה אחים

ציטוט ההודעה