קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. The Game - Cold Day In Compton
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 29-12-2005, 20:52
  2. Lloyd Banks Featuring 50 Cent - Simple Ain't It (Dissin' The Game)
    על ידי GodFather בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 18:15
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

DAY GAME - חבל"ז, NIGHT GAME - בעעעע

ברירת מחדל DAY GAME - חבל"ז, NIGHT GAME - בעעעע

אהלן חבר'ה,

אני מתעסק בפיתוי לא הרבה זמן, עשיתי הפסקה מוחלטת של איזה חצי שנה (אפילו יותר) ועכשיו לא מזמן חזרתי לזה. עשיתי את הסטיילייף צ'אלנג' (הגעתי ליום 21 והפסקתי, מסיבות אישיות), והרצתי גיים בעיקר ביום, יותר נכון, רק ביום.
    ביום אני מצליח לסגור טלפונים כמעט כל הזמן, אני נפגש עם בחורות, יצאתי שבוע שעבר עם שלוש בחורות, זיינתי שתיים... שבוע לפני זה אותו דבר, רק שיצאתי עם ארבע....

קיצר, יש לי בטחון בעצמי, אני לא רוצה להשתחצן או משהו אבל אני נראה טוב, יודע להתלבש, יודע לדבר (אני אומר הכל מדברים שאמרו לי אגב), ויש לי כמה בחורות סביבי.

אז איפה הבעיה פה? הכל התחיל אתמול...

יצאתי למסיבה בצ'ינקי ביץ' (ליד הקלארה בטיילת. מסיבה מעולה!!!) ופתאום אני קולט ששום דבר לא הולך לי, אני לא מצליח להגיע לשום מקום, פתאום אני מתחיל לפחד לגשת... דברים שלא קרו לי הרבה זמן... האינר גיים שלי (שמבחינתי חשוב בטירוף) נהיה מעאפן זה כבר תקופה...

ומה שהכי מפריע לי, זה שרוב הבחורות שאני סוגר הן 7. לא יותר. וחברים שלי אמרו לי על זה ופתאום חשבתי על זה וזה נכון. אני חייב להתחיל להעלות את הרף של הבנות שאני נמצא איתן. זה כבר נהיה מעצבן....

מה שאתם יכולים לעזור לי, הוא אם יש לכם משהו להגיד על זה, כל דבר.
    דבר שני, אם יש לכם פתיחים שעובדים לכם טוב במועדון. רק פתיחים. בהמשך כבר לא תהיה בעיה.

תודה אחים
    נערך לאחרונה על ידי InSane; 12-06-2010 בשעה 12:51.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של InSane
    לייקים
    468
    נקודות
    534
    משפט מחץ
    Zman is Money

ערכתי לך תיוג, שים לב.
    בקשר לנושא, תתחיל מסריקה של הלינקיה, אני בטוח שהרבה משם יעזור לך.

PsyTrance לשעבר
    MegaPro לשעבר

אממ מה הכוונה לתיוג?
    ואגב, אני מכיר חומרים, אני מבין בפיק אפ אני לא מתחיל... פשוט מה שאני עושה לא עובד פתאום... זה לא קשור כל כך לחומר...

משתמש מתחיל האוואטר של DePUA
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תתחיל לעבוד יותר על הנייט גיים שלך

זה דיי מוזר, בד''כ אנשים מסתבכים יותר עם הDAY גיים...

ציטוט נכתב במקור על ידי DePUA צפיה בהודעה
    תתחיל לעבוד יותר על הנייט גיים שלך

זה דיי מוזר, בד''כ אנשים מסתבכים יותר עם הDAY גיים...
    חחח משהו קצת יותר פרקטי...?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שלח לי הודעה פרטית עם המסנג'ר שלך.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

יש דברים שונים בין DAY GAME ל NIGHT GAME
    בדרך כלל ב NIGHT GAME אתה פותח בצורה עקיפה..והסט אמור לזרום הרבה יותר מהר,תוך כמה דקות אתה יכול לסגור נשיקה (בניגוד ל DAY GAME ,שבו לוקח בערך חצי שעה לסגור נשיקה ).

ב NIGHT GAME אתה רוצה לבודד את המטרה שלך,אבל לא רחוק מידי מחברות שלה כי זה ילחיץ אותה ואותן וכנראה היא תרצה לחזור אליהן ותרגיש לא בנוח.

הדבר האחרון שעולה לי לראש כשאני חושב על NIGHT GAME זה אם אתה במקום רועש,אל תרכון לעברה כשאתה מדבר...באמת שזה לא עוזר מבחינה אקוסטית בשיט ...פשוט תדבר יותר חזק (אני לא מדבר על מועדונים שאתה צריך לצעוק לה באוזן בשביל שהיא תשמע משהו ).

מצאתי סרטון ממש טוב תראה !
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=VzGkO9XXous"]YouTube- JDOG VH1 The Pickup Artist PUA - Day Game vs Night[/ame]
    נערך לאחרונה על ידי snopkin; 12-06-2010 בשעה 14:43.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

בנוגע להרגשה שלך - האינר גיים שלך בסדר, אתה פשוט לא עושה סטייט קונטרול. בגלל שלא הולך לך במועדונים התרגלת להרגיש חרא כשאתה מגיע למועדון, ובמקום לעבוד על שיטה לשנות את ההרגשה הזאת, אתה מנסה בכוח לעשות פיקאפ. זה לא עובד ורק גורם לך להרגיש יותר גרוע.

השיטה הכי "מהירה" לעלות שלב כשאתה מרגיש שאתה תקוע זה להעלות Layer. אם עד עכשיו היית יוצא עם חברים או לבד לסארג'ים, תתחיל להשתמש בבחורות שכבר הכרת כדי להכיר בנות אחרות, גיים עם פיווט זה הרבה יותר קל מגיים לבד או עם ווינג.

חוץ מזה אתה חייב להתרגל לפורוורד מרג'ים, כדי להתחיל עם בחורות שנראות ממש טוב, אתה חייב לפתוח אותן מתוך קבוצה, זה פשוט עושה את החיים הרבה יותר קלים.

אני לא כל כך יכול לכתוב כרגע אז יותר מאוחר אני אפרט יותר עם תרצה, להרבה אנשים יש בעיה עם נייט גיים.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

למה יש לי הרגשה שאתה פחות טוב במקומות סגורים?

אני מדבר על מסיבות וברים וכו'...בין היתר גם קניונים.

תקן אותי אם אני טועה.

טוב קודם כל תודה על העזרה המהירה...

סנופקין - אני יודע את הדברים האלה, אני צריך משהו פרקטי.... "משפטי פתיחה" אם תרצה...

theNuts - יש לי הרבה ידידות שיישמחו לבוא איתי בתור פיווט (למרות שעם כולן היה לי משהו אז זה לא הכי נעים) אבל הייתי רוצה בתור התחלה לפחות לעשות משהו בלי פיווט...
    עכשיו אני צריך, שוב, משהו פרקטי... אני מחזיק ממך בתור אחד שמבין... יש לך?

טיילר - האמת היא שאתמול זה היה מסיבת חוף... ובקניון אני דווקא סבבה... אבל כן אתה צודק אני יותר טוב בחוץ כזה... מרגיש יותר טוב עם עצמי. למה?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

יש לי "בעיה" דומה. אין לי מושג למה זה.

במועדון אני גרוע מאוד, בקניון בכלל אנלא במוזה..אין לי אפילו חשק לגשת. חח
    זה כבר לא פחד, זה חוסר רצון לגיים. תמיד קורה לי במקומות סגורים...חוץ מדברים כמו מסיבות בתוך הבית עם אנשים שאתה לא מכיר וכו'...שמה אני דווקא בסדר.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

בגלל שיותר קל לגשת עם פיווט, אחרי כמה הצלחות תרגיש יותר טוב, מה שיוריד לך את ההרגשה של ה"נאחס" בנייט גיים.

חוץ מזה, בשביל סטייט קונטרול הייתי ממליץ להכין רשימה של משפטים חיובים (Affirmations) שהמטרה שלהם היא לעבוד על התת מודע שלך. השיטה הכי טובה שאני מצאתי היא להקליט אותם על MP3 ולשמוע בלופים תו"כ שאתה עושה משהו. רק כשאתה כותב אותם תזכור ש...
    - הם צריכים להיות בזמן הווה (אני בחור חברותי ולא אני אהיה חברותי)
    - הם חייבים להיות בחיוב, התת מודע לא מבדיל בין חיוב לשלילה (אם אני אגיד לך "אל תחשוב על פיל סגול", זה הדבר היחיד שאתה תחשוב עליו).
    - הם חייבים להיות על איך אתה רואה את האידאל שלך. את עצמך הכי טוב.
    - הם חייבים לגרום לך להרגיש את התחושה הזאת בחזה, אם הם לא, תנסח אותם מחדש.

לפני שאתה יוצא מהבית תגיד אותם בקול רם מול המראה, וכשאתה עושה את זה תשייך אותם לתנועה (תקרא אותם נניח פעמיים, ולאורך כל הזמן הזה תעשה את אותה התנועה ברצף..), אם אתה מרגיש לא בנוח כשאתה מגיע למועדון, פשוט תבצע את התנועה, זה יגרום לך להרגיש יותר טוב.

אם אתה מבחינת טכנית לא יודע איך לגשת במועדון, כתבתי על זה קטע קצר לפני כמה זמן...
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=585206

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,924 | הודעות: 8,198,517 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect