תקראו ותגיבו לדעתי יש הרבה מין האמת במאמר הזה למרות שלא הכל כפי שהוא מתאר
http://www.mako.co.il/men-leisure/go...1141921004.htm
תקראו ותגיבו לדעתי יש הרבה מין האמת במאמר הזה למרות שלא הכל כפי שהוא מתאר
http://www.mako.co.il/men-leisure/go...1141921004.htm
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
|
|
אחלה![]()
בעדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
ברור שבעד, זה סתם חוק מטומטם מריחואנה זה הסמים הכי קלים שיש!
נערך לאחרונה על ידי avatar123; 13-06-2010 בשעה 13:25.
חחחחח לא חשבתי יגיבו פה..
מישהו טרח לקרוא את כל הכתבה ואת התגובות?
מעלים שם הרבה טענות מאוד יפות בעד ונגד כל העיניין ואני דווקא אחרי קריאה של הטקסטים והתגובות נוטה יותר לכיוון הבעד (במגבלות מסויימות)
נערך לאחרונה על ידי Ori; 13-06-2010 בשעה 18:15.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
נו מה אנשים עושים צחוק תקראו את הכתבה לכל הרוחות או שלא תגיבו מה זה תודה על המידע?!
זה לא איזה חומר לבחינה בפיזיקה זאת כתבה!
תודה חח
הנה עוד אחד!
באמת לא בכוונה להיות רשע אבל ראבק יש יותר בחיים ממעבר המונה שלכם לא הבאתי את זה סתם זה חומר קריאה מעניין ואני לא רוצה תגובות חסרות תוכן פה זה לא עוזר לי יכולתי באותה מידה לשמור את הכתבה לעצמי ולא לבחור לפרסם אותה פה אבל במקום זה בחרתי לשתף אתכם כי האמנתי באמת ובתמים שאני יכול לראות בכם שותפים לשיחה נורמטיבית על הנושא אני מצטער להודות שאני חושש שכניראה טעיתי
נערך לאחרונה על ידי Ori; 13-06-2010 בשעה 20:38.
אוי קבוצה של קופים זה פשוט מפחיד אותי כמה דבליות יש בכם אני שעה חוטף את הקריז על התגובות המפגרות שלכם ואז מגיע הדביל התורן ואומר תודה!
מה לא בסדר איתכם ואתם עוד מנהלים שזה יותר גרוע!
אפילו את התגובות באשכול אתם מתעצלים לקרוא מה יהיה עליכם
אורי קראתי את הכתבה והיא מעניינת.
אבל אין ספק שהוא ממש מגזים וסופר סובייקטיבי.
אני אישית לא בדקתי את המקורות שמהם נלקחו הנתונים, ויכול להיות שהוא המציא הרבה.
בנוסף, הוא הפך את זה לפתרון סופר אדיר שיפתור הכל וזה לא ככה.
בסופו של דבר לא נרוויח הרבה יותר כתוצאה מכך שהמיסים לא יילכו ללוחמה במעשנים מריחואנה, אז הפקידים ייגנבו קצת יותר, אני סבור שחלק באמת יוכל לעזור, אבל זה לא יהיה פתרון כלכלי.
בכללי, אני חושב שהמשטרה צריכה להתמקד יותר במספקי הסחורות ולא במכורים עצמם. שהרי הספקים תמיד יימצאו מכורים אחרים, או מועמדים אחרים, אבל אם אין ספקים, גם לא יהיו מכורים.
בשורה התחתונה, הכתבה מעניינת, ואולי יש הצדק לכך שהמריחואנה תהיה חוקית כמו האלכוהול לדוגמא, אבל לא צריך לייחס את הפיכתה לחוקית כפתרון כלכלי או חברתי.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין