זה הולך להיות ארוך,אבל אלוהים יברך את מי שיוכל לעזור לי.
יש לי חברה שאני מאוד אוהב ובוטח בה,וכנ"ל גם לגביה.
עכשיו נתקלתי בבעיה ענקית...
ידיד שלה שהכיר אותה מהילדות מגיע לארץ לכל תקופת החופש הגדול..היום הוא כבר בא.
הוא בא גם בשנה שעברה,וכל התקופה שהוא היה בארץ,הוא פאקינג גר אצל חברה שלי בבית!
וככה זה יהיה גם השנה!!!!!!!!
בשנה שעברה שהוא שהה כאן,הוא כל הזמן ניסה להתחיל איתה ואמר לה אלף פעם שהוא אוהב אותה,וגם ניסה לשכנע אותה להיות איתו ולא איתי,בטענה של:"מה מצאת בו?תראי אותי ותסתכלי עליי!"...אפילו שהיא לא שיתפה פעולה עם החיזורים שלו,הוא המשיך והמשיך,עד שזה הגיע לזה שהוא אשכרה שלח את החברים שלו לחפש אותי ולזיין לי ת'צורה.סתם בשביל להעיף אותי מהדרך.
הוא כל הזמן עקב אחריה ולפעמים אפילו אסר עלייה לצאת איתי!
יצא מצב כזה שהיה אסור לי להתקרב לבית של חברה שלי בגלל שהיא לא רצתה שאני והידיד הזה שלה ניפגש...
כל החופש הייתי צריך להתחמק ממנו,בגלל שחברה שלי התחננה שאני לא אפגש איתו.
+++היו עוד מלא דברים לא נעימים,אבל אני אקצר בשביל שלא תיצא לי יותר מידי חפירה.
השנה היא אמרה שהכל יהיה אחרת.שהוא כבר שכח אותה ושיש לו חברה...אבל לדעתי היא יודעת שיהיה בדיוק מה שהיה בשנה שעברה.היא פשוט משקרת לי ולעצמה..והחלטתי לבדוק עד כמה היא באמת מאמינה במה שהיא אומרת:
אמרתי לה:"את תספרי לידיד הזה שלך שאני ואת שכבנו?הרי אתם כמו אחים,לא?"
היא:"לאלא!אתה יודע,הוא בן..אם הוא יגלה שיש בחורה לא בתולה באותו הבית,הוא ינסה לנצל את זה"
אני:"אהא!הרי אתם כמו אחים!!!אמרת ששום דבר לא יהיה כמו בשנה שעברה..אמרת שהוא לא ינסה שום דבר הרי!!!"
היא:"לאלאלא,הוא לא ינסה."
אני:"אבל עכשיו הוכחת לי שאת בעצמך מעלה ספק במה שהבטחת לי...אל תשקרי לי רק בשביל שאני אהיה רגוע יותר.כי אני לא"
***חשוב לציין שבשנה שעברה,יום אחרי שהוא נסע,בזמן שחברה שלי הייתה שיכורה נפלטו לה המילים הבאות:"אתה לא יודע כמה קשה היה לי לא לזרום איתו כשהוא היה אצלי בבית."
המילים האלה הכו בי מאוד קשה ועד היום הן צרובות לי בראש.
בנוסף לזה היה לי גם חלום שבו ראיתי שהם נהיו חברים.
****בעבר חברה שלי אהבה את הידיד הזה שלה ויש להם היכרות ארוכה מאוד.
1)אם קראתם עד לכאן,מה לדעתכם אני אמור לעשות?
2)אם באמת אין ממה לחשוש,אז איך להשקיט את הקינאה הזאת והפחד לאבד אותה?
3)האם כדאי לי להתמודד עם ה"ידיד" הזה באחד על אחד וזהו?
+++זה מקרה מאוד קיצוני,בגלל שהבחור הנ"ל יגור אצלה חודשיים שלמים ויאסוף אותה כל יום מבית ספר גם!!!
זה לא סתם עוד איזה אחד שנידלק עלייה...בגלל זה אני לא יודע כבר לאן לדחוף את עצמי.
מקווה שתקראו בעיון ותענו לי תשובה עניינית וחיונית שתעזור לי להירגע...אני בלחץ מהבגרויות המתקרבות,ורק זה היה חסר לי עכשיו...
בתודה,
מקס.![]()

.
ציטוט ההודעה