נכתב במקור על ידי
eriK
אין, ואני בספק אם תיהיה, הוכחה כלשהי שמריחואנה מזיקה לבריאות בצורה כלשהי
כל מה שמראים בסרטוני ה"הסברה" זאת חרטא אחת ענקית, ואני בטוח שיש פה לא מעט אנשים שיודעים על מה אני מדבר
זאת הגזמה-בלתי-פרופורציונלית חחח
ואני חושב שלא כל כך הבנתם את החלק הכלכלי שבכתבה
המדינה מוציאה המון כספים למשטרה ולכל הקטע של התיקים\משפטים\שאר החרא ואני בטוח (לדעתי לפחות) כשזה הכי מיותר שיש
במקום להפנות את כל המשאבים לסמים הבאמת קשים שבאמת הורסים חיי אדם (בכל המובנים) הם מתעסקים במריחואנה שאם זאת צרה, אני באמת מאחל אותה לכל אחד
זה מיותר, זה לא נחוץ וזה לא מוצדק ואני פשוט רוצה שאחד מנציגי הממשלה שלנו יסביר את ההגיון שבדבר
כמו כן, פקודת הסמים האסורים לא השתנתה מאז שנות השבעים בערך ככה שבעצם לפי החוק מריחואנה לא שונה מהרואין ושאר הזבל, עזבו את מה שקורה בפועל, אני מדבר על החוק
זה אבסורד טוטאלי ואני לא רואה הגיון בדברים
בגלל השטות הזאת, כמו שכבר נאמר בכתבה, כמעט כל אדם שני בישראל יש לו כתם במשטרה ובגלל מה? כי הוא כביכול עבריין? אז כן, המריחואנה נכנסה למחתרת בגלל המדינה והמשטרה, והכי קל למשטרה להראות שהם עושים את העבודה שלהם בזה שהם תופסים סטלנים (ולא מעט)
מלחמה בסמים? זין. ולמה זין? אני בטוח שכל אחד רואה את המצב באזור המגורים שלו, נרקומנים גמורים יש בכל מקום - ולא מדובר במריחואנה.
אז כמו שאמרתי, לדעתי לא הבנתם את מה שהכותב ניסה להגיד בעניין הכלכלה, אבל מה שבטוח שלהזיק זה לא יכול