תקשיבו, כשאני פונה לבנות אז זה משנה הגיל? או שיענו התוכנית לא קשורה לגיל אלא פשוט לפנות לבנות גם אם הן בנות 70-80????
ואם אני מסתובב 5 שעות ולא פוגש בנות בגילי? ואם כן אז מעט?<?
וכשאני פונה לבנות בסט אז זה נחשב 1 ולא כל בנות 1...????
תקשיבו, כשאני פונה לבנות אז זה משנה הגיל? או שיענו התוכנית לא קשורה לגיל אלא פשוט לפנות לבנות גם אם הן בנות 70-80????
ואם אני מסתובב 5 שעות ולא פוגש בנות בגילי? ואם כן אז מעט?<?
וכשאני פונה לבנות בסט אז זה נחשב 1 ולא כל בנות 1...????
|
|
סט=1.
אם אתה ניגש לסט של 10 בחורות זה עדיין 1. חח
ואם תחפש בחורות בגילך/כוסיות אתה בחיים לא תסיים את זה.
זה מאוד תלוי במשימה ...בדרך כלל במשימות הראשונות אתה יכול לפנות כמעט לכל אחת ,אבל אישית אני ממליץ לא לפנות לבנות מתחת לגיל שלך (אם אתה בן 13 ואתה פונה למישהי בת 12 זה בסדר ,אבל אם אתה בן 18 ופונה למישהי בת 13 זה לא בסדר).
בכל מקרה,כמה שהבחורה יותר כוסית וכמה שהיית רוצה להיות איתה ,ככה זה יותר טוב כי זה עובד יותר טוב על הפחד גישה שלך,אם אתה יכול לגשת למישהי כזו אתה יכול לגשת לכל אחת כמעט.
אין סיבה שתסתובב 5 שעות ולא תמצא בנות בגילך,אתה צריך ללכת למקומות שהם TARGET RICH ,מקומות עם הרבה בחורות בגיל שלך ,כמו :קניון ,טיילת,מועדון,פאב,ים,מסיבה בבית של חבר ...יש עוד הרבה מאוד מקומות אבל אלו רק דוגמאות.
כשאתה פותח קבוצה של בנות,זה נחשב לאחד...כי יש לך רק מטרה אחת.
סבבה מובן!
אני בן 17 אז אני יוכל לפנות לבנות 15 נכון.?? ובנות 22-24 זה הכי טוב בשבילי למה זה חלום של כל בן אדם בגילי להיות עם בנות כאלה D: (לפחות אצלי)
חחח תאמין לי שגיל זה לא משנה אני בן 14 והזרמתי 18 וחברים שלי 17-18 והזרימו 27 תלוי זה לא יהיה ממש הגיוני אם תתחיל עם אחת בת 27 אבל בתחום ה20 יהיה אפשרי :]
אוקיי הבנתי...
עכשיו אם אני רואה בחורה שאני מכיר אותה מהשכבה אבל קשר של היי ביי או בכלל לא אומרים כלום אחד לשני אני פשוט יודע מיזאת.. זה נחשב?? או שרק בנות שלא מכירים בכלל
נחשב מה שאתה מחשיב... זה עבודה עצמית לא שעורי בית
לא הייתי ממליץ לעשות פיקאפ על בנות מהבצפר כי נוצרת הרגשה של אי נוחות מה שלא יקרה ביניכם אם תהיו חברים ותיפרדו והרבה ילדים שמתחילים פיקאפ הם AFC ועשו כבר רושם לא טוב על אותם הבנות אלא אם כן היא חדשה שיקולים שלך
כמובן שעדיף לעשות את זה על בנות בגיל שלך ובנות שעמודות שסטנדרטים שלך, אבל זה יקח לך שנים.. לכן אתה יכול להתפשר על גילאים אחרים, אבל כמובן לא מבוגרות מדי/גברים/דבר אחר.
אז ילדות מהכיתה ( לא ידידות ) או ידידות לא נחשב בקטע הזה?