תקשיבו, שמתי לב בן אדם שהייתה לו חברה והמטרה יודעת היא דווקא יותר נמשכת אליו שמתי לב לזה כבר הרבה פעמים שחברים שלי שנפרדו מחברה שלהן מלא בנות נמרחות עליהם...וזה לא קשור למראה ובכלל לא לאופי .. הגיוני?
תקשיבו, שמתי לב בן אדם שהייתה לו חברה והמטרה יודעת היא דווקא יותר נמשכת אליו שמתי לב לזה כבר הרבה פעמים שחברים שלי שנפרדו מחברה שלהן מלא בנות נמרחות עליהם...וזה לא קשור למראה ובכלל לא לאופי .. הגיוני?
|
|
כשאתה מעורך על ידי בנות אחרות הערך שלך עולה בעיני שאר הבנות...
כמו שתכנס למועדון אם בחורה בכל צד שלך,הערך שלך מיד יקפוץ...
בדיוק. כשאתה הולך בכל מקום כמעט עם 2 בחורות יפות בכל צד, אתה יכול לפתוח עם הדבר הכי מגוכח שאתה יכול לחשוב עליו. וזה יעבוד. (;
נקרא Pre-Selection. הבעיה בחברה היא שזה Disqualifier אמיתי לגמרי. חלק גדול מהבנות יפלרטטו איתך כשיש לך חברה, אבל לא כולן יסכימו לסגור. ברור שיהיו את אלה שלא אכפת להן, אבל לא כולן כאלה.
יש לי חבר שממש לא בן אדם טוב בגד בחברה שלו מלא פעמים לפני שהם נפרדו וכולם יודעים את זה ויודעים שהוא זבל אבל למרות זאת בנות נמרחות עליו!!
זה חלק מפיקאפ,אם היית קורא פה קצת היית מבין על מה מדובר...
בכל מקרה,זה נקרא PRE-SELECTION ,בחירה מוקדמת\קודמת .
תחשוב על בנות כעם עצלן ...הן רואות אותך עם בחורות אחרות,אז הן יודעות שאתה שווה משהו,שיש בך משהו שגורם לבחורות אחרות להימשך אליך אז כנראה גם אותה בחורה שרואה אותך מהצד תימשך אליך אוטומטית,אין להן כוח לבדוק כל גבר במאות מבחנים ולראות אם הוא מתאים להן,אז הן מחפשות גברים שכבר עברו את אותם מבחנים אצל בחורות אחרות...ממש עצלנות =]
למה אני לא מסכים עם ההנחנה הזאת...
זה יותר במה שאתה משדר מאשר זה שיש לך בחורה לידך..
מין הסתם העובדה הזניחה שיש איתך בחורה מרימה לך את הביטחון טיפה אבל זה לא מה שסוגר את הסיפור ההמצאות שלה זה לא גורם המשיכה האמיתי
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
גם נכון.
תנו לישראלי ממוצע את בר רפאלי ותנו למישו טוב בתחום HB7 טיפוסית והוא יסגור הרבה יותר ממנו. ויפתח הרבה יותר אופציות.
זה לא הבחורה, זה מה שאתה עושה איתה. בכל המובנים.
זה גם למה ה"נותנת" ו"לא נותנת" ו"קלה להשגה" ו"קשה להשגה" אלה תגיות של ערסים בתולים שאולי יזיינו איזו ישראלית ממוצעת כמה פעמים בחייהם.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 14-06-2010 בשעה 10:52.
נערך לאחרונה על ידי Novice; 18-06-2010 בשעה 21:17.
אני חושב שגם הוא משתחרר יותר שהוא עם חברה ובראש שלו כבר שהוא מצליח עם בנות ויודע לדבר ולתקשר יותר טוב ופחות לחוץ