אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
|
|
כל האנשים שדוגלים באמצעי מניעה כבר נולדו.
קראתי ולמרות הכל,לא משנה באיזו צורה הוא משפיע עליה,היא תצטרך להבין בעצמה מה יותר חשוב לה,אם היא בחרה מראש להיות אדישה לנסות למרוח עוד ועוד,בהחלט טובה ההפסקה,שוב או שהיא חוזרת אליו ומעיפה את העלוקה,או שתישאר עם ההעלוקה ושימשיך למצוץ לה את הדם.הוא לא הפסיד,הרי זה פרי בחירתה היא בוחרת את הדבר שיותר חשוב/רוצה ,הוא בסה"כ נתן לה את זכות הבחירה ותמך בה זהו.
סטפן רוברטס
Come Out
ווואו תגיד אתה עושה את זה בכוונה או שאתה פשוט לא קולט?
איפה אתה ואיפה הנושא בכלל?! אני אחזור על עצמי במילים ברורות יותר.
למי פאקינג איכפת מי ינחם אותה,היא בחרה את שלה הוא נתן לה את האפשרות לבחור מה לעזאזל קשור "הבחירה שלה תהיה קצת מושפעת מהשיחה" איזה שיחה ואיזה נעליים,יש פה עיניין של הצבת אולטימטום.
אני לא מזלזל באינטילגנציה שלך,פשוט יש לך בעיות בהבנת הנקרא.
סלח לי מר בחור אבל יש מקומות שבהם גם אני כבר מאבד את עשתונותי ולשמוע את התירוצים שלך זה ממש גורם לי לצאת מהכלים!
אתה אוהב את חברה שלך באמת? כן/לא
היא מעוניינת בך ורק בך ואוהבת רק אותך באמת? כן/לא
אתה בטוח בקשר הזה? כן/לא
אם התשובות הם כן קח לום ברזל ושבור לו את הרגליים והידיים לבחור הזה ואז אני בטוח שיהיה לו איפה לבלות את החודשיים שהוא בא לבקר בארץ! (ולא אני לא אומר בצחוק לצערי יש כאלה שלא מבינים במוח ומבינים בכוח ויצא לי לפגוש כמה כאלה וכשאין ברירה אין ברירה שוברים את אף ואח"כ כל עצם אחרת שבא לנו) או שחברה שלך תתפוס ביצים ותעמוד מול אמא שלה ותגיד לה שאו הוא בבית או שהיא בבית כי היא לא מוכנה לאבד את החבר שלה בשביל שמוק שמגיע פעם בשנה לארץ ומחליט לעשות לה סדר בחיים!
אבל אם יש תשובה אחת שהיא לא או לא בטוח אתה פשוט הולך לחברה שלך מציג לה שתי אופציות אני או הוא ואומר לה תבחרי בחרה מה טוב לא בחרה תבחר אתה בשבילה ותעוף מהקשר האידיוטי הזה כמה שיותר מהר! יש עוד מספיק בנות ועוד מספיק קשרים תאמין לי אחרי חצי שנה אתה לא תזכור איך קוראים לה בכלל אז די עם הבלבולי מוח המיותרים תתחיל לעבוד אתה ממש אבל ממש מוציא אותי מהכלים!
אני חושב שאני אציין את המקרה הזה כאחד המקרים הדביליים שראיתי בחיי! וזה רק מדגיש שיכולת ההחלטה שלך שואפת לאפס! אתה לא גבר אתה סמרטוט מצחין וכבר הוכחת את זה טוב מאוד גם לחברה שלך וגם לידיד הזה בפעם הקודמת שהוא בא לארץ ועשה ממך פורפרה וחירמן לה את הצורה אז הנה היא יכולה לאכול מהצד גם כשחבר שלה משתולל מחוץ לדלת ואין בעיה היא גמרה לובשת חלוק מנגבת את הטיפות זרע מהפה והופה חבר שלה מקבל אותה בזרועות פתוחות מחוץ לדלת... יחתיכת פראייר מפגר באמא שלי! אתה כל כך מסכן שממש בא לי לבעוט בך! איך גברים כמוך מצליחים בכלל לשרוד את החיים? אתה ממש יכול להיכנס לרשימת פלאי עולם!
יאללה אל תטרח אפילו להגיב פשוט תתחיל לתפוס את עצמך בידיים ותהיה גבר אמיתי עם יכולת החלטה ושליטה בחייו ולא להיות סמרטוט רצפה מסכן שבמקרה הטוב מנגבים איתו את השירותים!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
פאק אחי באמת שאתה שובר שיאים.
ציפיתי לפחות שתביא סיבה אם אתה טוען שאני חוזר על אותן שטיות,אתה בחירוף נפש מנסה להגן על העצה שלך שמראש אתה יודע שזה פשוט לא זה.
אני מאמין שיש לך סוג של אינטילגנציה.
בזכות האינטלגנציה המינימלית שיש לך, אני מאמין שאם תשתדל בסוף גם תבין.
אחרת מזמן הייתי מתיאש ועוזב אותך ואת הודעותיך.
חחחח אמיר פעם ראשונה שאני רואה אותך בכזה עצבים,מדהים איך אנשים טיפשים,יכולים לשגע גם את הטובים שבינינו..
נערך לאחרונה על ידי ObalaT; 14-06-2010 בשעה 18:14.
סטפן רוברטס
Come Out
תודה על התגובה,אבל תרשה לי להגיד שהלכת קצת רחוק מידי...
היא אף פעם לא בגדה בי ולא תבגוד.
ואם היית מכיר אותי אישית אז היית יודע שאני ממש לא סמרטוט ושאני יודע להגן על שלי כשצריך.
הסיבה היחידה שעדיין לא שברתי לו את כל הגוף היא בגלל שזה יכול לפגוע בקשר שלי עם חברה שלי...ולמרות כל העצבים שיש לי עליו אני עדיין מסוגל להתאפק ולהתחשב בה..זה הכל.
*ובבקשה חבר'ה אל תתחילו להתווכח בגלל השטויות שלי...מודה לכם על האיכפתיות,אבל זה באמת לא שווה את זה.
נערך לאחרונה על ידי max200193; 14-06-2010 בשעה 18:31.
תקרא שוב את ההודעות.
בספק אם תבין, אבל אני אופטימי מטבעי.
אני מבין שיש לך,עודף פנאי כדי לשחק בקקי ובשטיות אז וואלה אני לא מאלה,יש לה יום-יומיים (כמובן שבימים האלה אני לא אתן לו להתקרב אליה) לספק לי את החלטה שלה.
אחר"כ?
יהיה מעניין לי ת'תחת אם הוא ינחם אותה או לא,היא את הבחירה שלה ביצעה,אם זה אותי אני אהיה שם לתמוך בה ונעיף את הכלב ביחד,אם ממשיכים עם המריחות/חשוב לה הקשר שלו.
שילכו להתנקע שניהם ביחד.
אז שוב,
עשה מקלחת קרה, קח אוויר, שתה לימונדה מרעננת ונסה להבין מה כתבתי ויותר חשוב, מה אתה כותבת.
נערך לאחרונה על ידי ObalaT; 14-06-2010 בשעה 18:33.
חחח מה אתה רציני? אתה אמיתי? אתה באמת חושב שמה? הם ישנו ביחד באותו חדר ולא קרה כלום?!! אני ממש בהלם ממה שאתה חושב שאתה אומר... עברת חודשיים עם בעיות שחברה שלך לא היתה מסוגלת להגיד לא לידיד הזה שלה ואתה מקשיב לחברה שלך בקטע הזה ותופס מרחק... אתה רציני? אתה באמת שומע מה שאתה אומר? אתה לא מבין שכל התפיסת תחת שלו זה רק בגלל שאתה סמרטוט? תבין אם היית ביום הראשון שהוא היה אז קובע את הכללים ועמוד על שלך תאמין לי שהוא לא היה מגיע לארץ בכלל השנה ולא היה מעיז להראות את הפרצוף שלו באיזור של חברה שלך... אבל אתה חי בפנטזיה שכאילו לחברה שלך זה איכפת... אחי צא מהסרט לחברה שלך זה לא איכפת כי נוח לה יש לה בילוי לחודשיים הבאים! אם זה היה אכפת היא היתה אומרת לאמא שלך שזה או היא או הוא ואם זה הוא אז היא הולכת לישון אצלך!
תפסיק כבר להיתמם אתה הכרזת על הוד סמרטוטיותך כבר בפעם הקודמת שהקשבת לחוקים החדשים שהשמוק שבא מחו"ל קבע לך בחיים! אתה לא יכול לצאת מזה בצורה נורמלית אלא אם כן תראה שאתה לא סמרטוט ואת זה אתה יכול להראות רק בצורה אחת וזה אולטימטום לא חוזר משמע אתה מעמיד את חברה שלך בפני החלטה אתה או הוא ואם זה הוא אתה הולך אם זה אתה היא עומדת מול אמא שלה ומעמידה אותה בפני אולטימטום של או הבחור שבא מחו"ל או היא!
ותפסיק להיות מודאג מה יהיה עם חברה שלך אם היא רוצה אותך היא תהיה איתך אם היא לא כל כך רוצה אותך היא תעדיף אותו.
די כבר לשקר לעצמך אתה צריך עכשיו להוריד את רושם הסמרטוט שלך!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
תקשיבו, אתם מתווכחים סתם על דרכי חשיבה שונים.
אובלאט אני חושב שxyossizx הבין אותך כמו שצריך פשוט יש לו >דרך חשיבה שונה< זה הכל.
אני...כמוהו וואללה,אם חברה שלי היית בוחרת להיות איתו,הייתי מתפוצץ,ואתה לא יכול להגיד שלא יהיה לך אכפת כי אתה תשקר לעצמך.
אני בכל כולי נגד הצבת אולטימטום אלא אם כן זה ממש היציאה האחרונה.
מקס אחי...אם אתה כבר באפשרות האחרונה שלך,תבחר באולטימטום,תגיד לה שאו שהוא עף לה מהבית,או שאתה עף לה מהחיים(כי אתה לא צריך להתמודד עם השטויות שלה) זה לא יכול להמשיך ככה.
אני עדיין בעד שתחכה עד הערב או עד מחר ותראה לאן הנושא מתגלגל ותגבש דעה אחרונה.
וכמו שאמרתי אני עדייין חושב שאתה רציך להגיד לה חד וחלק שמצב כזה פשוט לא יתכן ושהוא צריך ללכת לישון אצל חבר שלה ולא אצלה
אני הייתי מנסה לדבר איתו כבר מזמן,אבל הקטע הוא שהמנתחל הזה לא יקשיב לי בשיט.לא איכפת לו שזה מפריע לי.הוא רוצה את שלו.
עדיין לא גיבשתי דיעה סופית,אבל נראה לי שאני הולך להתעמת עם השמוקיסט הזה אחת ולתמיד...
היום פאקינג בשביל לדבר איתי חברה שלי הייתה צריכה להסתגר באמבטיה!
וואלה זה היה הקש ששבר את גב הגמל..הוא לא הישתנה בשיט בדיוק כמו שחשבתי.
תודה לכולם.