חחח גדול! אהבתי
|
|
אם אני זוכר נכון אמרו לי שלפני 5 לא מדרגים בכלל
רוב הבחורות שהן מתחת ל5 הן כאלה שפשוט מוזנחות. או שהן מהאלה שהיו מכוערות בגיל הזה ויהיו כוסיות בגיל 21+. הכרתי מספיק כאלה.
אגב, בכל השנתיים שבהן אני בתחום ומסתובב במעגלים חברתיים רבים בערים שונות שמתי לב לדבר מעניין מאוד - לרוב הכונפות והממוצעות שהכרתי היה חרא אופי וחיים משעממים. לעומת זאת, בחורות מ7 ומעלה רובן היו פשוט מדהימות ומעניינות.
מסקנה? האמונות של הAFC שגויות גם פה. חח
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 16-06-2010 בשעה 20:06.
חחחחחח ה-HB1 הרגת אותי...,
אבל בתכלס יפה.
בחורות לא הופכות להיות יותר כוסיות אחרי גיל 20, אני לא יודע מאיפה הוצאת את השטות הזאת....
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=w5PiwBAAOWI"]YouTube- MAURY: I USED TO BE UGLY, NOW I'M SEXY[/ame]
וזה רק מקרה אחד. הכרתי מישי שהייתה חברה של הדוגמנית מסלול שסגרתי שהיא כרגע 9.5 (הן בערך באותה רמה).
בחטיבה היא הייתה נראית כמו גבר...3 הייתם נותנים לה ביום טוב שלכם. היום היא פשוט מושלמת.
זה לא סוד שיש אנשים שהגיל משנה אותם לטובה. ביחד עם רמת טיפוח עצמי גבוה.
אוקיי, לצורך העניין גיל ההתבגרות נגמר בגיל 16-17. מגיל 12, עד גיל 16 אנשים מכוערים. אצל חלק מהאנשים זה עד גיל 17-18, מה שאולי יגרום לזה להראות כאילו בגיל 20 הם יותר יפים, אבל אצל רובנו מגיל 12 עד גיל 16 אנחנו מכוערים.
אני לא יודע בני כמה אתם, אבל אחרי הצבא אתם תתחילו לראות בחורות שבתיכון נראו הכי טוב בעולם, ועכשיו הן נראות אולי 10-15 קילו יותר. מצטער להכניס את זה בצורה כזאת, אבל גיל לא גורם לאנשים להיות יפים יותר.
סגנון חיים גורם לאנשים להראות טוב יותר. ורוב הבחורות אחרי הצבא (שהוא סגנון חיים שמאוד לא מעודד להראות טוב - אני מדבר על הארץ, כן?) לא ייכנסו לאיזשהו סגנון חיים שגורם להן להראות יותר טוב - לא יראו טוב. אלה שכן יראו יותר טוב, אבל זה לא קשור לגיל שלהן.
יאללה סתם טחינות מים,
את הכונפות והממוצעות זרקו לFRIEND ZONE, את הכוסיות זרקו לFUCK ZONE. משם זה משחק תפקידים והכונפות והממוצעות יכירו לכם יותר כוסיות לFUCK ZONE.
בהצלחה בשטח!
אני לא מבין מה העניין לרשום HB1? הרי HB זה HOT BABE אז זה בכלל לא HB ..