החרדים כבר הודיעו על "אם כל ההפגנות" בירושלים, אם הורי התלמידות בעמנואל יעצרו, לאחר שלא מילאו אחר פסיקת בג"ץ. במשטרה אמרו כי קיים חשש כי המחאות יתפשטו לכמה מוקדים. המפכ"ל כהן ינסה להידבר עם ראשי החרדים
לקריאת הכתבה המלאה לחצו כאן...
קרדיט ל-Ynet!
החרדים כבר הודיעו על "אם כל ההפגנות" בירושלים, אם הורי התלמידות בעמנואל יעצרו, לאחר שלא מילאו אחר פסיקת בג"ץ. במשטרה אמרו כי קיים חשש כי המחאות יתפשטו לכמה מוקדים. המפכ"ל כהן ינסה להידבר עם ראשי החרדים
לקריאת הכתבה המלאה לחצו כאן...
קרדיט ל-Ynet!
* לכול בעיה/שאלה/בקשה,ניתן לפנות אליי לפרטי. *
אתגר פורום עשינו עסק,פרס מטורף!:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=615212
אתגר הכה את המומחה,נקודות קלות מאוד!:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=614090
|
|
הם פשוט מטורפים! וגיזעניים ברמות! מה זה מפריע להם? מה הבעיה שלהם?
למה הבנות שלהם לא יכולות לילמוד אם בנות ספרדיות? זאת אפליה פוסלת אם כול הכבוד להם... למה הם חושבים שהבנות שלהם יותר טובות? גם אלו וגם אלו חרידים טוב שלא... גיזעניים שפוט אין גבולות לחרידים האלה... היום הם לא רוצים לילמוד עם בנות ספרדיות ומחר הם יפתחו בתי ספר לילדות חרדיות אשכזיות לפי צבע עיניים ושיער... מה זה השטויות האלה? את כולם לכלא מיד!!! נימאס כבר מהביזיון הזה... פשוט בושה!
נערך לאחרונה על ידי Ksenia; 16-06-2010 בשעה 22:13.
תגידו מה אתם רציניים? מה אתם מבינים בכלל?! אל תנסו לשפוט מערכת שאין לכם מושג בכלל על מה היא מושתת! יש לדברים האלה ביסוס ועוד יותר גרוע יש לתיקשורת נטייה לסלף עובדות ברמות שקשה לתאר! תפסיקו להסתכל מהצד ולשחק אותה מבינים ולשפוט על פי אמות מידה שלכם!
אני מבטיח לכל אחד מכם שאם הוא קצת היה מכיר את המערכת מקרוב הוא לא היה אומר מילה בנושא!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אני לא יכול להסביר למי שלא מכיר את המערכת אבל אני אנסה.
אין פה גזענות בכלל זה עניין של מנטליות נטו והאשכנזים לא אוהבים את המנטליות הספרדית כי לדעתם היא מובילה לרמה אישית ותורנית נמוכה מידי ולכן הם מתעקשים על הפרדות בנושא.
אם לא הצלחת להבין תנסי לראות את הטכניון גם כמקום גיזעני וכנ"ל כל מועדון שיש לו סלקציה בחוץ (ערך "האומן 17" אם הוא קיים עדיין) ואני יכול להמשיך עד מחר כל מקום הוא גזעני בהתאם לצרכים שלו וכאן מבחינתם המנטליות היא דבר מאוד משפיע ולכן הם מקיימים הפרדה.
אני לא מוצא בדברים האלה פסול כשמדובר במערכת חינוך עם מטרה להישגים בדיוק כמו כל מוסד גבוה אחר.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
חברה,
עם כל הכבוד לכותבים הנכבדים, אכתוב מס' שורות מנק' מבטי כחרדי.
לא אכנס פה למהלך המשפט שמציף שאלות קשות במיוחד.
דבריי מיוחדים לעניין האפליה שלכאורה קיימת בעמנואל.
אז ככה, כמעט בכל מוסד חרדי ישנו תקנון המגדיר מהם דרישות הסף לקבלת תלמידים. התקנון עשוי למנוע קבלת תלמידים שאינם מתאימים מבחינה דתית לאופי הבית ספר. כך למשל אני לא ישלח את ילדיי לבי"ס שיש בו ילדים שצופים בבית בטלוויזיה או שאורח חייהם פשרני מידיי לטעמי. המוסדות החרדים ככלל מסווגים לפי רמת השמרנות, כך שיש מוסדות המיועדים לאוכלוסיה שמרנית ויש לשמרנים פחות.
הבעיה מתחילה בישוב קטן כמו עמנואל שבו אין מספיק תלמידים בכדי לפתוח 2 מוסדות נפרדים לשתי האוכלוסיות. באו ההורים והחליטו לפתוח מגמה נפרדת עם תקנון מחמיר יותר. וכך הורה שהיה מעוניין להכניס את בתו למגמה הזאת נדרש לחתום על התקנון. ייאמר ברורות לא הייתה שום מגמה שלא להכניס בני עדה כזאת או אחרת למגמה ההיא. התנאי היחיד היה הסכמה לתקנון המחמיר.
אנא קחו זאת לתשומת לבכם, וגלו הבנה לרגשותינו.
נ.ב. מצ"ב קישור לכתבה שהתפרסמה בישראל היום ע"י חיים שיין ב-23.6
אני לאמסכים איתך בנושא, ואיזה הצדקה יש לידוי אבנים על מפעלי אינטל? או חניון כרטא? הם מחפשים את הפרווקציות הללו בכוונה תחילה.
הם כל כך רוצים לבדל את עצמם שהם מפסיקים לחשוב בצורה רציונאלית, ואני הכי אוהב.. שהם משתמשים בגימטריה שיכולה להתיג כל דבר כרע או טוב באותה מידה.
אינטרנט=סרטן(למרות שזה אנטרנט) נו באמת?! אני גולש באינטרנט כרגע.. ולא מרגיש אי נוחות או גרורו במעבר בין הדפים.
אני לא שונא אותם כמגזר חלילה, או כקבוצה. יש לי משפחה חרדית והם אנשים מאוד סיפטיים והגונים, שומרי חוק, עובדים ומשלמים מיסים.
אני לא מכליל אני מדבר על המיעוט (וכן זה מיעוט) הקיצוני והאנרכיסטי ששואף להפוך את המדינה הזו לתורנית בכל דרך שלא תהייה.
נ.. נש.. נשב.. נשבר לי מכפייה דתית.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg