אז ככה אני חייב לתת לכם רקע קודם אז אני אכתוב אותו ואז אגיע לדיווח ואעשה כותרת דיווח אם תרצו לדלג על הרקע
רקע
היא HB8 קטנה ממני בשנתיים(חשבתי ב3) בכל מקרה היא חשבה שאני מגעיל אבל עדין ניסתה להוציא משהו בכל מקרה ארגנו לחבר שלי מסיבת הפתעה שאלתי אותה אם היא זורמת יומיים ליפני היא אמרה שיש לה מה לעשות אמרתי לה הפסד שלך למחרת היא אמרה שהיא באה ושאלה אותי אם אני רוצה לבוא איתה לבד
כמובן שכן אבל אמרתי לה שאני לא מכיר את הדרך אז קבענו עם כמה ילדים
דיברנו איפה ניפגש אמרתי לה והיא אמרה שהיא לבוא לפרק ליד הבית שלי ממש שתי דקות ומהבית שלה זה 10 דקות הליכה ומהבית שלה למגש עם שאר הילדים המרחק קצר יותר
דיווח
אני:היי
HB8:היי התלבשת ממש יפה
אני:תודה גם את יאללה נזוזה?
HB8:יאללה
אני סיפרתי לה משהו שקרה לי באותו יום תוך כדי הדרך ואז הראתי לה את הטריק The Human Chimney היא ממש התלהבה
המשכנו בדרך דיברנו יצרתי קצת קינו איך אפשר בלי קינו בחיאט זומזום
הגענו למפגש עם שאר הילדים היה שם ידיד שלה התחברתי עם הבחור חיכנו עוד קצת הגיעו עוד שניים בן ובת התחלנו ללכת.
הבנים התחילו לדבר איתי על כושר ופיתוח גוף בכל זאת אני מתאמן 3 וחצי חודש ויש אחלה תוצאות הם שאלו אותי שאלות ואני עניתי לצורך העניין נקרא לבחורים שלנו ריבנטרופ מולוטוב
ריבנטרופ: תגיד אחי מה אתה רוצה להיות כמו המוטציות האלו?
HB8: לא אני לא מסכימה לו
אני:מישהו מינה אותך לאמא שלי או חברה שלי?
HB8: זה מגעיל להיות ככה חוץ מזה זה יפה להיות כמוך ואני גם אוהבת לגעת לך בציציהם קשים ונעימים
בכל מקרה דיברנו הגענו למסיבה
היה אוכל היא הביאה לי ביס מהפיצה שלה וביקשתי ממנה שתמזוג לי מים כל הערב היא עשתה זאת
אז היו ריקודים היא לא יודעת לרקוד
אני:ללמד אותך?
היא:לא יודעת
אני:all u need is ask ואם לא לא צריך
היא:יאללה תלמד אותי לרקוד
אמא תודה ששלחת אותי לחוג ריקודים סלונים ליפני 12 שנה
אז ככה לימדתי אותה לרקוד קינו חזק במותן בגב צמוד צמוד והיה נוחות והיא התלהבה מזה ככה רקדנו לנו
עכשיו קטע חזר רצח
HB8: אתה זוכר שאתה חייב לי נשיקה
אני(ידעתי שהיא לא אוהבת שמנשקים אותה במצח ידיד שלה עשה את זה ואכל פצצה) אני עשיתי את זה אכלתי פצצה ואז הבטתי בה במבט רציני היא השפילה את המבט
אני:מה עובר עלייך את רצינית? אני הולך
היא תפסה לי את היד באחיזת חנק בכל מקרה החלטתי להעניש אותה וליצור ריחוק הלכתי משם עכשיו במשך חצי השעה של הריחוק היא עברה לידי נגעה בי
''לא בכוונה'' IOI אחד מיני רבים שמופרטי לעיל
אני: תגידי קשה לך לבקש סליחה אז את מנסה להתקרב אלי ''לא בכוונה''
HB8:כן בחיוך של מיליון דולר(שיט אני מאוהב)
בסוף רקנדו slow צמוד צמוד היא חיבקה אותי חזק ואני ליטפתי לה את הגב וצוואר הידיים הפנים שלנו היו ממש קרובות והיה ניצוץ אצלי לא יודע אם גם אצלה אחרי זה חברה שלה באה ושאלה אותה אם זה נכון שהיה נישוק בניינו
היא אמרה לה לא (זה הרתיע אותי אולי היא לא בקטע שלי?)
בכל מקרה אחרי המסיבה חזרנו הביתה בקבוצה ואז עלה נושא שהיא רבה עם החברה הכי טובה שלה עכשיו בקבוצה היינו היא חבר שלי דרשיש ידיד שלה ברטל חברה שלה אמריקן גירל ואני גברגבר
ברטל: למה רבת איתה?
HB8: לא רוצה להגיד לך
הוא חפר לה היא לא אמרה לו
דרשיש:כמה זמן אתן הייתן חברות?
HB8:שלוש שנים
אמריקן גירל: נו למה רבתן
HB8: חלאס עזבו אותי
אני נמנעתי מהשיחה הזו בכל מקרה כל אחד הלך לדרכו ואני והיא נשארנו לבד
ואז דיברנו על דברים אישיים ואינטימיים מה שבנה נוחות בניינו דיברנו על מערכות יחסים קודמות ומה אני חושב עלייה והיא עלי
HB8:שראיתי אותך פעם ראשונה חשבתי שאתה ממש Asshole אבל עכשיו אתה ממש מדהים יש בך רצינות וצחוקים מתי שצריך אתה ממש עמוק ומה אתה חושב עלי?
אני:שראיתי אותך חשבתי שאת ממש bitche מפונקת אבל עכשיו את ממש חמודה קצת חסרת ביטחון אבל חמודה
ואז התחלנו לדבר על מערכות יחסים קודמות
היא:היה לי חבר שנה וחצי ואז עשינו פסק דמן והא מצא לו מישהי אחרת זה היה ממש קשה להתמודד עם זה
אני:חברה שלי הקודמת ממש פגע בי היינו ממש זוג יונים במשל חודשיים האהבה ממש דלפה ממני מי שראה אותי ברחוב יכל להגיד הוא מאוהב ואז איך שהו היא באה אלי ביציאה שהיא לא הרגישה כלום אליי זה ממש שבר אותי
אז ישבנו על ספסל דיבנו עוד ואז היא התחילה לספר לי מה קרה עם חברה שלה אני: את ממש לא חייבת לספר לי את זה
היא: אני רוצה לספר לך
אחרי זה היא אמרה לי זה ממש מוזר אני מספרת לך דבר שלא סיפרתי לאף אחד גם על חבר שלי לשעבר וגם עליה לוותי אותה הביתה ואז היא אמרה לי מספיק זה ממש רחוק מהבית שלך ואתה נראה לי די עייף ולא נעים לי IOI
אז התחבקנו ואז הבאתי לה נשיקה בלחי והיא נתנה לי גם ואז עוד חיבוק חם וחזק ושוב נשיקה הלחי פה הייתי חייב לדפוק צרפתית אבל היה לי פחד
אני: אוקי את מתקשרת אלי שאת מגיע הביתה כי את נראית ממש לא בפוקוס (לא היה שתייה במסיבה אל תקפצו למסקנות)
היא: אוקי וגם אתה שאתה מגיע טוב?
אני: אל תדאגי לבחור
היא: יש בך עדין תמימות למרות הגיל שלך והמראה
אני:אוקי
חזרתי הביתה היא כמובן התקשרה דיברנו היא אמרה לי שהיא כמעט הגיעה הביתה ופשוט היה איש מוזר באזור היא התקשרה אלי בכל מקרה היא שאלה אם הגעתי הביתה ואמרתי לה שאני בדרך דיברנו עד שגם אני הגעתי הביתה היה נחמד
עכשיו חברים מה נראה לכם אני צריך ליזום צרפתית פה? כן או לא אני חושב שאני מאוהב בילדה הזו היא עשתה לי משהו שאף אחרת לא בכל מקרה מה אתם אומרים אני קצת הרבה מאוד חלוד כי הייתי עסוק בלימודים במקום בתרגולים

ציטוט ההודעה