יכול להיות שיש אבל מי אמר שבזמן הקרוב או הרחוק נמצא אותם או להפך הם ימצאו אותנו
|
|
נערך לאחרונה על ידי Ori; 19-06-2010 בשעה 23:42.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אז זהו שכן, תעשי את מה שאורי אמר בפוסט הקודם תעשי את החישוב ותראי מה יצא לך, מה שהבאתם כאן לא מוכיח כלום והחישוב שעשית מקודם הוא ממש לא מדעי.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
נערך לאחרונה על ידי puka7; 19-06-2010 בשעה 23:45.
הנתונים המפוקפקים שיש פה באשכול? אתה יודע מה? אתה יכול ללכת לחפש. ושניה שניה שניה! עכשיו אתה אומר שכן יש כוכבים שאנחנו יודעים שיש להם אטמוספרה? אתה לא סותר את עצמך קצת?.
ומזה, כל עוד לא מוכיחים את זה-זה לא קיים? מאיפה הפלאצת את זה? יש כל כך הרבה דברים כאן בכדור הארץ שמדענים מתבוססים על דברים לא החלטיים, לא 100% נכונים, כדי לקבל החלטות שמשפיעות עלינו בחיי היום יום, וצודקים(לרוב) לכן מה שאתה אומר פשוט לא שווה כלום.
רק עכשיו ראיתי את הסרטון הוא לא ממש מוכיח שום דבר ממה שדיברנו עליו
הקיצר אחי מידע אמין בבקשה ותשדל שיהיה רלוונטי לנושא
איך הגעת למסקנה שאני סותר את עצמי?!
נוגה, מאדים, צדק קיצור כל כוכבי הלכת (אני מקווה שאתה מבין מה זה כוכב לכת!!!) אנחנו יודעים שיש לחהם אטמוספירה כי את המידע שאנחנו מקבלים עליהם אפשר לחקור לעומת המידע על גורמי שמיים שנמצאים מיליארדי שנות אור מאיתנו שאותו אין שום אפשרות לחקור
נערך לאחרונה על ידי Ori; 19-06-2010 בשעה 23:50.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
רגע אורי מאיפה אתה יודע כל כך הרבה?
יודע אנגלית...אחי, היית רוצה שיהיה לך רמת אנגלית כמו שלי, ויש מספיק אנשים פה ברמות גבוהות שאתם לא תתווכח שיסכימו איתי. ולעניין, נו אז מה שזאתי הדמיה ממוחשבת?! הכול מבוסס על דברים אמיתתים שצילמו לווינים בתצומים שחור לבן, אז עשו תמונות חדשות כדי שזה יראה יותר טוב נו אז מה?! אבל זה קייים, קייים, עובדתית, אין לך בכלל זכות להגיד שזה לא קיים.
נערך לאחרונה על ידי imakandizx; 19-06-2010 בשעה 23:57.
אחינו אתה בא להוכיח לי את הטענה היחידה שאני מסכים איתה בכל הנושא פה..
אני לא בא להגיד שאין צילומי לווינים של גורמי שמיים אחרים אני רק אומר שחד וחלק מעבר לצילומים האלו אין לנו שום מידע על גורמי השמיים האלו ובטח שלא מספיק מידע כדי לקבוע שיש להם אטמוספירה או בכלל לטעון שאנחנו יודעים שיש עוד גלקסיות או יקומים!
הקיצור אחי פרוש עכשיו כי אתה באמת לא מביא מידע קונקרטי..
אני לא אכנס איתך עכשיו לכל המחקרים התאורטים שמתנהלים בנושאים האלו כי לאף אחד מהם אין שום אפשרות לספק מידע מבוסס וזה סתם לשבור את הראש..
אני מבין את הכוונה שלך אבל עם הידע שיש לך אתה רק עושה סלט מכל הסיפור ומערבב הרבה מידע גולמי שלא מסביר כלום על כל הדיון הזה שלנו
אמרתי שלא יודעים שיש לגורמי השמיים האלו (הכוונה לאלו שמחוץ למערכת השמש שלנו) אטמוספירה..
ואם אתה כבר מתייחס לנושא אז תעשה הבדלה
יש כמה סוגים של גורמי שמיים
כוכבי לכת - גורם שמיים עם אטמוספירה
כוכב שבת - כוכב עם אטמוספירה מעוד דלילה או ללא אטמוספירה בכלל
שביט - חלק מכוכב או כוכב לכת שמת
שמש- כדור גזים לוהט
אסטרואיד- גוף קטן שנמצא במסלול מסויים במערכת השמש או כל מערכת אחרת
מטאוריט - נגזר מאסטרואיד אלו העצמים שמוצאים את דרכם לפני הקרקע
מטאור - עצם גדול ובוהק שנקרא לעיתים בוליד
זה בקצרה החלוקה
נערך לאחרונה על ידי Ori; 20-06-2010 בשעה 00:14.
פתחתי את הדיון כדי שאנשים יוכלו להגיד אם הם חושבים שחיזרים קיימים או לא-חד וחלק. אם הנתונים נכונים או לא זה לא משנה בכלל, גם אם הם לא מדויקים, הם המידע הכי קרוב שיש לאדם, אז חשבתי שזה הכי טוב שאפשר להביא. אתה פיתחת את זה לריב מתמשך ללא סיום, היית יכול להגיד, "לא מאמין לנתונים אלה, לפי דעתי חיזרים לא קיימים" ולסגור ענין. אז זהו אני כבר לא יגיב יותר, ואני מקווה באמת שסיפקת את האגו הגדול שלך. להתראות חבר יקר.