קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] האם לדעתכם אנחנו לבד פה?
    על ידי NaDavWeinGold בפורום דיבורים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 11-03-2012, 14:44
  2. אז מה אתם חושבים, האם אנחנו לבד?
    על ידי L E M O N בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-07-2011, 01:42
  3. [דיון] האם אתם משחקים עם חברים או לבד?
    על ידי -Niv- בפורום Maple Story
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 17-08-2010, 03:05
  4. [דיון] האם תראו הישרדות 2 גם אחרי העונה ה-1?
    על ידי -iDo- בפורום הישרדות V.I.P
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-12-2008, 21:56
  5. [דיון] האם תראו הישרדות 2 גם אחרי העונה ה-1?
    על ידי -iDo- בפורום סדרות וטלוויזיה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 23-12-2008, 18:20
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 15 << ראשון ... 2345614 ... אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 223

[דיון] האם אנחנו לבד? תראו את הנתונים, ותגיבו. - עמוד 4

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי imakandizx צפיה בהודעה
    פתחתי את הדיון כדי שאנשים יוכלו להגיד אם הם חושבים שחיזרים קיימים או לא-חד וחלק. אם הנתונים נכונים או לא זה לא משנה בכלל, גם אם הם לא מדויקים, הם המידע הכי קרוב שיש לאדם, אז חשבתי שזה הכי טוב שאפשר להביא. אתה פיתחת את זה לריב מתמשך ללא סיום, היית יכול להגיד, "לא מאמין לנתונים אלה, לפי דעתי חיזרים לא קיימים" ולסגור ענין. אז זהו אני כבר לא יגיב יותר, ואני מקווה באמת שסיפקת את האגו הגדול שלך. להתראות חבר יקר.
    זה לא קשור לאגו הענק בשלי (והוא ענק זאת לא בושה) זה קשור למידע הלא מבוסס שהבאת פה..
    אתה רוצה דיון על קיום חייזרים תשאל אל תנפיץ נתונים לא אמיתיים ולא מבוססים כדי לנהל דיון כזה...
    וכל ההתעסקות עם ההסתברות בכלל מתבססת אך ורק על נתונים ידועים ומבוסיים ולא על נתונים של בערך..

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    אופיר
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    מי ששולט בעבר ישלוט בעתיד, מי ששולט בהווה שולט בעבר.

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    זה לא קשור לאגו הענק בשלי (והוא ענק זאת לא בושה) זה קשור למידע הלא מבוסס שהבאת פה..
    אתה רוצה דיון על קיום חייזרים תשאל אל תנפיץ נתונים לא אמיתיים ולא מבוססים כדי לנהל דיון כזה...
    וכל ההתעסקות עם ההסתברות בכלל מתבססת אך ורק על נתונים ידועים ומבוסיים ולא על נתונים של בערך..
    אני מניח שלא הבנת את ההודעה שכתבתי, קרא שנית אולי תצליח להבין, אולי. אני הולך לישון, ביי.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אני מניח שלא הבנת את ההודעה שכתבתי, קרא שנית אולי תצליח להבין, אולי. אני הולך לישון, ביי.
    כניראה שאתה לא הבנת את ההודעה שלי..
    הבאת את הנתונים האלו כדי לבסס עליהם את הדיון באפשרות קיום חיים על כוכב אחר..
    אז אני שללתי את הנתונים האלו ובכך שללתי את הטענה שלך שיש אפשרות לקיום חייזרים...

גם אני אוהב חצילים! האוואטר של -TiMoNi-
    שם פרטי
    מתי
    לייקים
    239
    נקודות
    4
    משפט מחץ
    דובה עזבי ת'ילד, דובה עזבי ת'עגל.

לא מאמין לדברים האלה.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    מה שלא הולך בכוח הולך ביותר כוח

סבבה עכשיו אני רוצה תגובה מכל האלה שאמרו שהוא סתם חרטטן
    תגידו לי, אתם חושבים שהיקום הוא כמו GTA?
    שאתה שט בסירה במים ופתאום יש קיר בלתי נראה שאתה לא יכול לעבור?
    אוליי לא בין 100 ל-500 מיליארד גלקסיות ביקום.
    אבל מה שבטוח זה שיש ויש הרבה ואולי אפילו יותר סבבה?

כולכם טועים אני צודק D:

סתם, אפחד לא צודק
    מה שנקרא קונספירציה- תיאוריית השערות
    ולמה השערות?
    כי שום מטען מתחנגל לא יצא לסיבוב בסוף היקום לבדוק מה הולך שם

לדעתי אין, כי אני מאמין שאלוהים ברא עולם בשביל בני האדם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Koss צפיה בהודעה
    סבבה עכשיו אני רוצה תגובה מכל האלה שאמרו שהוא סתם חרטטן
    תגידו לי, אתם חושבים שהיקום הוא כמו GTA?
    שאתה שט בסירה במים ופתאום יש קיר בלתי נראה שאתה לא יכול לעבור?
    אוליי לא בין 100 ל-500 מיליארד גלקסיות ביקום.
    אבל מה שבטוח זה שיש ויש הרבה ואולי אפילו יותר סבבה?
    אה?
    לא הבנתי את הטענה שלך, זה ברור שיש מיליארדים על מיליארדים של גורמי שמיים נו אז?
    הבעיה שלי היא לא שהוא טען שיש "הרבה" הבעיה שלי היא עם זה שהוא קבע מספר שרירותי ואף טען שיש נתונים שתמכים בזה שיש יותר מיקום אחד ושיש כוכבים שהרכב האטמוספירה שלהם מתאים לחיים..
    זה פשוט שטויות במיץ כי אם באמת היינו יודעים דבר כזה אז מזמן לא היה נישאר בן אדם אחד סקפטי בעולם שהיה טוען שאין שום סיכוי לחיים תבוניים (או לצורך העיניין חיים באופן כללי)..
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 20-06-2010 בשעה 00:41.

משתמש כבוד האוואטר של ירדן
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    44
    נקודות
    241

אורי עזוב, אלו ילדים שתקוע להם משהו במוח ובחיים לא תצליח לשנות את דעתם, הם מושפעים מסדרות טלוויזיה ולכן הם מקובעים

חבל שהם לא מבינים שישנם מספר גורמים שכל יוצר חי צריך וצורך על מנת להתקיים.
    100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500

מורחקים
    שם פרטי
    אופיר
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אה?
    הבעיה שלי היא לא שהוא טען שיש "הרבה" הבעיה שלי היא עם זה שהוא קבע מספר שרירותי ואף טען שיש נתונים שתמכים בזה שיש יותר מיקום אחד ושיש כוכבים שהרכב האטמוספירה שלהם מתאים לחיים..
    זה פשוט שטויות במיץ כי אם באמת היינו יודעים דבר כזה אז מזמן לא היה נישאר בן אדם אחד סקפטי בעולם שהיה טוען שאין שום סיכוי לחיים תבוניים (או לצורך העיניין חיים באופן כללי)..
    מתי אמרתי שיש יותר מיקום אחד? למה אתה סתם מחרטט ? אתה בכוונה מנסה לריב איתי?. אני טענתי שיש דברים שתומכים בטענות שהבאתי, נכון- אבל לא אמרתי אם הם נכונים או לא, הכול השערות ומסקנות מנתונים של לווינים ששטים להם החלל שנים על גבי שנים. אתה סתם מוציא דברים מפרופורציה ואין לך יחס לנאמר, אתה סתם מחפש וויכוח, ומתנשא בדרך. ואני לא קבעתי מספר שרירותי אחינו, אני אומר בערך, זה מה שמדענים מעריכים, אז תענה לי על שאלה אחת--- מה אני יביא? נתונים של "יש הרבה" או יגיד את המסקנות וההערכות של מדענים? תגיד לי אתה, בבקשה נו. ודבר אחרון, מזה "אין סיכוי שיש 500 מיליארד" תגיד לי מה אתה חושב שיש פחות? הכי רחוק שהצתלחנו לראות לתוך החלל, זה אולי אלפית או מיליונית מהיקום, באמת תחשבו שניה.
    נערך לאחרונה על ידי imakandizx; 20-06-2010 בשעה 13:20.

משתמש מכור האוואטר של Kooza
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    3
    נקודות
    334
    משפט מחץ
    <(o.o<)(>o.o)>

מי הסטלן שלא תומך בזה זה נכון ב99% כי הוא קצת מגזים עם הכוכבים זה 100 מיליארד לא 500
    אבל הוא צודק בהכל ם.ם מה יש לכם?

Your Friends Are Your Biggest Weapon ,Your Part Of Them And They Are Part Of You.
    The Bounds Shall Remain As Long As The Light Can Be Seen

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

תגיד לי מאיפה באת? מידע לא אמין יותר ממיקי מאוס? באיזה סרט אתה חיי, הנתונים האלה באים מנאס"א מתמונות של הלווין המפורסם האבל. הטענה לא מבוססת? תגיד לי באיזה עולם אתה חיי האבל מצלם, הם בודקים את התמונה, ומסיקים מסקנות. כבר שנים ששולחים לווינים לתוך כול חור אפשרי, רחוק יותר ורחוק יותר, והם מצלמים תמונות ושולחים בחזרה לכדור הארץ. ולזה אתה לא יכול לא להאמין, או להתכחש, זה טענות מבוססות של אנשים שחוקרים את החלל שנים. ומה אתה מזלזל כל כך, פעם הבאה עדיף שתסתום את הפה שלך.וYossiz על מה הם מבססים את הטענות האלה? על טריפ? אלה אנשים שלומדים כל החיים שלהם את החלל. כאלה שהלכו להארוורד 10 שנים ואחרי זה עבדו 20 שנה ורק אז הסיקו מסקנות ופרסמו אותם, חוץ מזה שאתה לא יכול להתכחש לצילומים של הלווינים, זאתי עובדה.
    צודק, וברור שיש חיים אחרים חוץ מאיתנו.

משתמש כבוד האוואטר של -Amit-
    שם פרטי
    =]
    לייקים
    3
    נקודות
    2,448
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אם המחק נגמר לפני העיפרון,סימן שאתה טועה

אני לא מאמין בזה אבל
    אף פעם אי אפשר לדעת...

מורחקים
    שם פרטי
    אופיר
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי shalom4 צפיה בהודעה
    אני לא מאמין בזה אבל
    אף פעם אי אפשר לדעת...
    מזה לא מאמין בזה? איך אתה יכול שלא להאמין? כולם פה האומנם מתווכחים, אבל כולם פה יודעים שיש ימאות מיליארדים של כוכבים, איך יודעים שיש מאות מיליארדים של כוכבים? בבקשה בוא אני יסביר לך-עם הלווין הכי מתקדם, שתקוע הכי רחחוווווווק שהיינו יכולים לשלוח אותו (אם היו שולחים יותר רחוק היה לוקח יותר מדי זמן לשדר שהוא משדר בחזרה לכדור הארץ להגיע או שבכלל לא היה מגיע) ועוד עם הטכנולוגיה הכי מתקדמת, הכי הכי הכי, אנחנו יכולים רק לראות בערך אלפית לתוך היקום, וגם ככה כבר מצאנו הממווווווון כוכבים. אז תחשוב שניה, כל כך הרבה כוכבים, לבערך אחוז אחד מהם יש אטמוספרה תקינה? נגיד? עכשיו תעשיה את המתמטיקה ותחשוב מה הסיכוי של חיים שיתקימו על כוכב, כי אנחנו הוא תוצר לוואי של הסיכוי הזה, ותוסיף עוד את כול הכוכבים נאלה. מהאתה מקבל? תשובה ברורה, שיש חיים- אי אפשר להתכחש יותר, אנחנו חיים בעולם מתקדם ולא במאה ה-16.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אה?
    מתי אמרתי שיש יותר מיקום אחד? למה אתה סתם מחרטט ? אתה בכוונה מנסה לריב איתי?. אני טענתי שיש דברים שתומכים בטענות שהבאתי, נכון- אבל לא אמרתי אם הם נכונים או לא, הכול השערות ומסקנות מנתונים של לווינים ששטים להם החלל שנים על גבי שנים. אתה סתם מוציא דברים מפרופורציה ואין לך יחס לנאמר, אתה סתם מחפש וויכוח, ומתנשא בדרך. ואני לא קבעתי מספר שרירותי אחינו, אני אומר בערך, זה מה שמדענים מעריכים, אז תענה לי על שאלה אחת--- מה אני יביא? נתונים של "יש הרבה" או יגיד את המסקנות וההערכות של מדענים? תגיד לי אתה, בבקשה נו. ודבר אחרון, מזה "אין סיכוי שיש 500 מיליארד" תגיד לי מה אתה חושב שיש פחות? הכי רחוק שהצתלחנו לראות לתוך החלל, זה אולי אלפית או מיליונית מהיקום, באמת תחשבו שניה.
    איפה כתבתי שאני חושב שיש פחות?!
    והנה במילים שלך שאתה כתבת שיש יותר מיקום אחד

שלום אחינו. אתם מאמינים בחיים מחוץ לכדור הארץ? בואו תראו כמה נתונים, ואני חוזר נתונים לא משהו בדוי שאולי נכון ולא בדקו אותו, נתונים.

כמות יקומים-לא ידועה, רק אחד ידוע ואנחנו חיים בו.

גלגקסיות-ישנם בין 100 ל-500 מיליארד גלקסיות ביקום.

כוכבים-ישנם 500(בערך) מיליארד כוכבים בגלקסיה.

ישנם 40 מליון כוכבים בכול גלקסיה שמאפשרים חיים. זאת אומרת שיש בהם אטמוספרה- מכך נובע שיש מיים- מכך נובע שיש בקטריות- ומכך נובע שיש חיים מפותחים? עוד לא יודעים, כמובן.

אז תגידו לי אנשים, עכשיו אחרי שקראתם את הנתונים האלה, מה אתם חושבים? יש חיים? או אין חיים?.

תנו תגובות מענינות!.
    יקום חביבי כמו שהסברתי כבר קודם זה מימד שמכיל את כל גורמי השמיים התיחסות ליקום נוסף היא טענה ישירה לקיום מימד מקביל..
    אגב מתנשא או לא אני בניגוד אליך מבסס את התגובות שלי על מידע בר קיימא מדוייק עם הוכחות, אתה כל מה שעשית זה לזורק מספרים לא פרופרציונלים עם השערות לא מוכחות וקבעת שמדענים של נאס"א אמרו את זה..
    אז בבקשה אני עוד מחכה תביא לי את המחקר שכל הנתונים האלו נשלפו ממנו

מורחקים
    שם פרטי
    אופיר
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

איפה כתבתי שאני חושב שיש פחות?!
    והנה במילים שלך שאתה כתבת שיש יותר מיקום אחד

יקום חביבי כמו שהסברתי כבר קודם זה מימד שמכיל את כל גורמי השמיים התיחסות ליקום נוסף היא טענה ישירה לקיום מימד מקביל..
    אגב מתנשא או לא אני בניגוד אליך מבסס את התגובות שלי על מידע בר קיימא מדוייק עם הוכחות, אתה כל מה שעשית זה לזורק מספרים לא פרופרציונלים עם השערות לא מוכחות וקבעת שמדענים של נאס"א אמרו את זה..
    אז בבקשה אני עוד מחכה תביא לי את המחקר שכל הנתונים האלו נשלפו ממנו
    לא אמרתי שיש יותר מיקום אחד, לא הבנת אותי. וכבר אמרתי מאיפה לקחתי את המידע, לך חפש. דבר שלישי, לא מבסס על דברים אמיתים? חוץ מזה, מה שאני אומר לך נשמע לך לא הגיוני? מזה לא מאמין בזה? איך אתה יכול שלא להאמין? כולם פה האומנם מתווכחים, אבל כולם פה יודעים שיש ימאות מיליארדים של כוכבים, איך יודעים שיש מאות מיליארדים של כוכבים? בבקשה בוא אני יסביר לך-עם הלווין הכי מתקדם, שתקוע הכי רחחוווווווק שהיינו יכולים לשלוח אותו (אם היו שולחים יותר רחוק היה לוקח יותר מדי זמן לשדר שהוא משדר בחזרה לכדור הארץ להגיע או שבכלל לא היה מגיע) ועוד עם הטכנולוגיה הכי מתקדמת, הכי הכי הכי, אנחנו יכולים רק לראות בערך אלפית לתוך היקום, וגם ככה כבר מצאנו הממווווווון כוכבים. אז תחשוב שניה, כל כך הרבה כוכבים, לבערך אחוז אחד מהם יש אטמוספרה תקינה? נגיד? עכשיו תעשיה את המתמטיקה ותחשוב מה הסיכוי של חיים שיתקימו על כוכב, כי אנחנו הוא תוצר לוואי של הסיכוי הזה, ותוסיף עוד את כול הכוכבים נאלה. מהאתה מקבל? תשובה ברורה, שיש חיים- אי אפשר להתכחש יותר, אנחנו חיים בעולם מתקדם ולא במאה ה-16. העתקתי את את זה מתגובה אחרת שרשמתי... ואחי, באמת אל תדבר אלי ככה למה אני לא בא לריב אתך, תפסיק לתת יחס של מפגר כלפי.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,553 | הודעות: 8,174,140 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect