זוכרים. את עוד עם תמיר ?
יוסי ברנס | Yossi Baranes מתכנת | פיתוח אפליקציות | אבטחת מידע HTML.co.il
נכתב במקור על ידי Yoske זוכרים. את עוד עם תמיר ? כן ברוך ה'.
נכתב במקור על ידי Hilla & Tamir כן ברוך ה'. יופי. אגב, החתימה שלך גדולה מדיי, סדרי אותה.
נכתב במקור על ידי Yoske יופי. אגב, החתימה שלך גדולה מדיי, סדרי אותה. אין לי מה לסדר, סתם קפצתי לביקורון.
נכתב במקור על ידי Hilla & Tamir אין לי מה לסדר, סתם קפצתי לביקורון. טוב שקפצת .. מה קורה איתך בימים אלה ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E טוב שקפצת .. מה קורה איתך בימים אלה ? הכל רגיל ונחמד, מה איתך?
נכתב במקור על ידי Hilla & Tamir הכל רגיל ונחמד, מה איתך? וואלה השבח לאל ותודה לשואל[ת] הפורום במגמת ירידה , מאז שעזבת הפורום לא אותו דבר
נכתב במקור על ידי Hilla & Tamir תודה לכולם, ו - Aviv.E נחמד לראות . -TiMoNi- כן, חברתו אהה יפה,טוב לראותך
נכתב במקור על ידי Aviv.E וואלה השבח לאל ותודה לשואל[ת] הפורום במגמת ירידה , מאז שעזבת הפורום לא אותו דבר אני יכולה לשאול למה כתבת "לשואל[ת]" ? :]
נכתב במקור על ידי Hilla & Tamir אני יכולה לשאול למה כתבת "לשואל[ת]" ? :] כי אומרים " השבח לאל ותודה לשואל " - שזה חרוז . אבל מכיוון שאת נקבה אז הוספתי את האות ת' .. למה מה חשבת ?
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 20-06-2010 בשעה 02:27.
נכתב במקור על ידי Aviv.E כי אומרים " השבח לאל ותודה לשואל " - שזה חרוז . אבל מכיוון שאת נקבה אז הוספתי את האות ת' .. למה מה חשבת ? חחח אני מכירה את הביטוי הזה, ולא חשבתי כלום פשוט לא הבנתי :] ותודה, נורא מחמיא לי שכתבת שהפורום שונה בלעדיי ..
איזה נוסטלגיה, מה קורה יקטינה?
[CENTER]
אשכרה נוסטלגיה.. היא היה פה עוד כשרק התחלתי להשקיע ברקעים למחשב.. דאממ עברו כבר 9 חודשים כמעט שאני מנהל את רקעים למחשב
נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 20-06-2010 בשעה 03:09.
Erik Lamela 8
חברה של תמיר ברוך שובך
ברוך שובך!
חוקי הפורום