בטח שיש חייזרים,
כדור הארץ זה בכלל תוכנית בידור של חייזרים,הוכח בתוכנית "סאות' פארק".
אה מה יש לכם להגיד על זה?
בטח שיש חייזרים,
כדור הארץ זה בכלל תוכנית בידור של חייזרים,הוכח בתוכנית "סאות' פארק".
אה מה יש לכם להגיד על זה?
|
|
דווקא כן,
קיימת סברה שאפשר לקיים חיים גם על בסיס צורן, סיליקון.
למרות שיקח להם יותר זמן להתפתח, טוענים שזה אפשרי.
אורי, שוב אני אומר לך,
תעזוב את הנתונים - זה בכלל לא העניין באשכול הזה.
עד כמה שאנחנו יודעים, יכול להיות שכולנו רק נוירונים במוח של אורי, ושהוא בקומה מדמיין אותנו, הרי מה אנחנו יודעים?
אמרו את זה הרבה פעמים ויגידו שוב עד אין סוף.
המוח האנושי לא יכול להבין דבר שנקרא גלקסיה או כוכבים, הוא לא יכול להבין את הצורה שבהם כל הכוכבים ממוקמים, זה דבר שמעבר למוח האנושי בדומה להסבר שאלוהים קיים, המוח האנושי לעולם לא יצליח להוכיח זאת כי הדבר לא בר הוכחה.
אומרים שהייקום הוא אין סוף, אבל שוב אין דבר כזה דבר שהוא אין סופי וכמו מספרים אין סופיים המוח האנושי לא יכולה להגיע לשום מסקנות מכך וכנראה שלא יגיע לעולם.
בכל מקרה ב 2018 אמור לצאת באירופה טלסקופ בשווי 2 מילארד דולר ובגודל קניון עזריאלי בערך (באורך) מה שיתן בפעם הראשונה את היכולת לראות כוכבים מעבר למערכת השמש.
חחח איזה אנשים משועמים.
דרך אגב כוכבים, לפי מה שהמורה שלי סיפר יום אחד, שהרמב"ם (שהיה צדיק גדול) אמר שיש מספר של כוכבים יותר גדול ממה שהמדענים של אותה התקופה גילו.. כולם צחקו עליו, אחרי כמה שנים גילו שזה נכון.
אין חיים מחוץ לכדור הארץ, חלאס לחפש דברים להפיג ת'שעמום.
נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 22-06-2010 בשעה 07:48.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
תגיד לי מה אתה מסטול? הוא אמר שיש יותר כוכבים מאשר מה שהמדענים אמרו? מתי זה היה? ובכול מקרה, אחי, אתה יודע עמוק בתוכך שאלוהים לא קיים, בני האדם הם רק תוצר לוואי של כמה צירופי מקרים. זה שלפני אלפי שנים בני האדם הראשונים ראו משהו שלא היו יכולים להסביר אותו וישר חשבו שזה אלוהים או משהו גדול וחזק מהם, זה לא אומר שיש אלוהים. יש 40 מיליון כוכבים ידועים שיש בהם אטמוספרה תומכת חיים, וזה אני לא סתם זורק, אני עכשיו!! אבל עכשיו מביא לכם תמחקר הזה, שלא תגידו שאני לא מבוסס. אתם כולכם סתם מתחבאים מאחורי טענת ה"אין נתונים" שלכם, אבל אתם עמוק עמוק בתוכחם יודעים שיש מיליארדים של כוכבים שם ביקום הבלתי נגבר הזה, ואיפה שם, קרו אותם צירופי מקרים שהביאו לבואם של בני האדם. אולי אתם אומרים שאתם לא מאמינים בזה, אבל עמוק עמוק בכם- אתם כן.
נערך לאחרונה על ידי imakandizx; 22-06-2010 בשעה 11:15.
נכון! צודק אחי מאה אחוז! אין מיליארדים של כוכבים! היקום הוא מקום קטן, רק אולי אולי 100 אלף כוכבים ואלוהים יצר רררקקק אותנו! נכון ממש הגיוני לגמרי, כי פשוט היקום הוא באמת קטן, מזה זה אנשים כבר הגיעו לסוף היקום וראו צב ענק שמחזיק את כולנו, נכון? מאה אחוז אחי, תמשיך לחשוב ככה. כולכם חיים בסרט שייתנפץ במאה השנים הקרובות. ולמה אתם לא מגיבים למה שאמרתי קודם? מה זה היה קשה מדי? לא הייתם יכולים להפליץ משהו שלא תומך בזה?
נערך לאחרונה על ידי imakandizx; 22-06-2010 בשעה 12:29.
אה, אתה צודק? אתתתהה צודק? אז אתה באמת מאמין שיש פחות ממיליארד כוכבים? אתה באמת מאמין שיש ממממש קצת כוכבים? אז אתה חיי בסררררטטט. כול החיים שלך הם אשליה, זה שלימדו אותך מגיל אפס שאלוהים הוא היוצר של הכול, לא אומר שזה נכון. ובו נו, בו תגיד לי איך אתה צודק, על מה אתה מבסס את הביסוס של " אין מיליארדים של כוכבים" בו נו, על מה? על מה שהרב שלך אמר כדי שתישן טוב בלילה? על מה?
אחי בוא תענה לי על שאלה אחת, כמה זמן היקום קיים? אין תשובה לזה זה ברור. אבל נראה לי שיותר מכמה מאות מיליארדים של שנים, זה אין לך עם מה להתווכח בכלל. אז אתה אומר לי שבכול הזמן הזה, כדור הארץ הוא היחיד הגידל סביבה תומכת חיים? מה עם Anti-Matter? הא? רואים אותו פעם בכמה שנים למשך שניה אחת מרחף שם איפוה שהוא בלא נודע. מה אני אומר, מה הפוענטה בסיפור- אין סיכוי שאנחנו לבד, פשוט אין סיכוי, מצאו אבני נחל במאדים אתה יודע מה זה אומר? שהיה שם מים--> אטמוספרה---> אולי חיים? לך תדע אני לא אומר שיש, אבל תסתכל על הדברים האלה וווואאאז תגיד לי אם אתה חושב שיש חיים או לא. ואל תגיד לי שאלוהים הוא היוצר של הכול, כי זה כבר לא תופס בעולם שאנו חיים בו. ותגידו לי, כולכם השתגעתם?! הנתונים שהבאתי פחות הגיוניים מסאוטפארק?! איפה אתם חיים אנשים?! מה נראה לכם שהיקום הוא כזה קטן? ושוב אני חוזר בשביל המטומטמים שבינכם. בני-האדם נצליחו לראות רק בערך אלפית לתוך היקום--- וכבר מצאו יותר ממיליארד כוכבים, זה לא מספק אותכם? אז אין שום דבר שכן יספק, למה גם אם אני יביא מנאס"א מדען שיגיד שאני צודק, עדיין לא תאמינו.
נערך לאחרונה על ידי imakandizx; 22-06-2010 בשעה 13:56.
בסופו של דבר, ההוכחה היחידה שיש לך היא לפי סטטיסטיקה. אני גם חושב שיש חיים, אבל בגלל שההסבר שלך הוא לפי סטטיסטיקה אפשר לומר שגם אם תזרוק מיליארד פעם כדור לקיר, הוא בחיים לא יעבור אותו, למרות שהיי, מתוך כל כך הרבה פעמים, פעם אחת הוא חייב לעבור, ואז להשליך את זה על הדוגמה שלך.
נערך לאחרונה על ידי theidan; 22-06-2010 בשעה 15:59.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין