קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שיעור תורה 4 | הרב אמנון יצחק שליט"א
    על ידי Kobi_S בפורום יהדות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-04-2006, 12:44
  2. שיעור תורה 5 | הרב אמנון יצחק שליט"א
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 17-04-2006, 18:26
  3. שיעור תורה 3 | הרב אמנון יצחק שליט"א
    הודעה אחרונה: 17-04-2006, 01:11
  4. שיעור תורה 2 | הרב אמנון יצחק שליט"א
    הודעה אחרונה: 17-04-2006, 01:11
  5. שיעור תורה|הרב אמנון יצחק שליט"א
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17-04-2006, 01:10
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 29

אמנון יצחק

ברירת מחדל אמנון יצחק

כמה עולה הרצאה של אמנון יצחק?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שירה
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יש אנשים שמביאים אושר לאן שהם הולכים ויש כאלה שמביאים אותו כשהם הולכים.

אתה יכול אולי לבדוק באתר שופר...
    מהיום... לא שותים קפה טורקי, לא טורקים את הדלת, לא שומעים ורוקדים טרקים, לא עונים באינטרקום, לא אוכלים סלט טורקי, לא עושים מרס טורקי ולא לובשים חולצה בצבע טורקיז !

משתמש ותיק האוואטר של avidorturgi
    לייקים
    0
    נקודות
    4
    משפט מחץ
    שיק שק שוק

אתה מתכוון להרצאות מהאתר או שהוא מופיע במקומות וכאלה?
    לגבי "הופעות" שלו זה עולה 10 שקל לפי מה שאני יודע
    נערך לאחרונה על ידי avidorturgi; 17-06-2010 בשעה 23:16.

משתמש מכור האוואטר של israel l
    לייקים
    0
    נקודות
    1,011
    משפט מחץ
    If it seems too good to be true, it is probably so

ציטוט נכתב במקור על ידי avidorturgi צפיה בהודעה
    אתה מתכוון להרצאות מהאתר או שהוא מופיע במקומות וכאלה?
    לגבי "הופעות" שלו זה עולה 10 שקל לפי מה שאני יודע
    לפני כמה זמן הייתה אחת בחינם.
    בכל מקרה ביוטיוב ובשופר נט יש מלא הרצאות שלו.

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

לא ממליץ לך לשמוע את הבחור נואם, הוא פנט והוא קיצוני. בגלל אנשים כמוהו אני שונא דת.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

לייקים
    0
    נקודות
    1,011
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Cry_AngeL צפיה בהודעה
    לא ממליץ לך לשמוע את הבחור נואם, הוא פנט והוא קיצוני. בגלל אנשים כמוהו אני שונא דת.
    מה???????????
    הוא הרב הכי לא קיצוני שיש!!!
    אתה חרטטן ברמות!!!
    רוב ההרצאות שלו הם לחילונים ואתה אומר שהוא קיצוני? חילונים לא היו הולכים להרצאות קיצוניות.

משתמש כבוד האוואטר של Li0rz
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    ואז! הזקנה..התפצלה לשניים..

בדר"כ יש לי כבוד לרבנים אבל הבן אדם הזה חתיכת בן של זונה צריך להרוג אותו בגלל אנשים כמוהו יש כפיה דתית והפחדה יש לו יותר מידי ידע לשאלות של אנשים תמימים והוא מנצל את זה לרעה כי אין להם תשובות נגדו
    אנשים עם ידע משמעותי באו אליו והוא יצא עם הזנב בין הרגליים
    תחפשו את הקונטרס בנושא הריגת כינה בשבת למה זה מותר
    זו שאלה שאף רב לא יוכל לענות עליה בלי לעשות צחוק מעצמו או פשוט להגיד שהוא מאמין וזהו זה

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

ציטוט נכתב במקור על ידי israel l צפיה בהודעה
    מה???????????
    הוא הרב הכי לא קיצוני שיש!!!
    אתה חרטטן ברמות!!!
    רוב ההרצאות שלו הם לחילונים ואתה אומר שהוא קיצוני? חילונים לא היו הולכים להרצאות קיצוניות.
    האיש צוחק על אבלוציה בדרך הכי מטומטמת שיש וחושב הוא מינימום שלוב של איינשטין ורב.
    הוא אומר "עין ועין עפו באוויר הסתובבו ונוצר ראש." וככחה הוא הפריח את האבולוציה.

לייקים
    0
    נקודות
    1,011
    משפט מחץ

בגלל אנשים כמוהו יש כפיה דתית
    נראה לי שאתה פשוט לא מבין את המושג כפייה=הכרחה. איזו כפייה דתית יש פה בדיוק? אנשים הולכים אליו להרצאות מתוך, מאזינים לדיסקים שלו או סתם רואים קטעים שלו מתוך בחירה חופשית! אותו דבר אם האנשים שחוזרים בתשובה על ידו- הם עושים זאת מתוך בחירה חופשית ולא מפני שירו להם בראש אם הם לא יחזרו בתשובה. אם הוא היה מזריק לאנשים חומרים ואז מהפנט אותם זו הייתה כפייה דתית.
    האיש צוחק על אבלוציה בדרך הכי מטומטמת שיש וחושב הוא מינימום שלוב של איינשטין ורב.
    הוא אומר "עין ועין עפו באוויר הסתובבו ונוצר ראש." וככחה הוא הפריח את האבולוציה.
    אם כבר הזכרת את אנשטיין אז אני יזכיר לך שהוא בעצמו אמר ופרסם שיש אלוקים.
    ובעניין האבולוציה. אתה מדבר כאילו זו התאוריה הכי גאונית שנכתבה אי פעם. לא רק שתאורית "האדם מוצאו מהקוף" אינה הוכחה אף פעם אני אפילו לא יודע אם אפשר להגיד שרוב המדענים מסכימים עם תאוריה זו כי יש הרבה שלא מסכימים!

אבל יודע מה, מי אני שאדבר. הנה אנשים שבטוח יותר חכמים ממני וממך מודים באלוקות.

נערך לאחרונה על ידי israel l; 15-07-2010 בשעה 01:11.

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

אם כבר הזכרת את אנשטיין אז אני יזכיר לך שהוא בעצמו אמר ופרסם שיש אלוקים.
    ובעניין האבולוציה. אתה מדבר כאילו זו התאוריה הכי גאונית שנכתבה אי פעם. לא רק שתאורית "האדם מוצאו מהקוף" אינה הוכחה אף פעם.
    אתה מודע לאיזה שטות אמרת עכשיו?

בוא ותקרא כמה מהציטוטים של אלברט איינשטיין, אתה מוזמן לאמת עם כל מקור מידע.

אלברט איינשטיין:-"אלוהים הוא תוצר של חולשה אנושית"
    אלברט איינשטיין:-"אני בלתי מאמין אדוק מאוד. זוהי דת חדשה."
    אלברט איינשטיין:-"מדע בלי דת הוא פסיח, דת בלי מדע, היא עיוורת."
    אלברט איינשטיין:-"...זה היה שקר כמובן, מה שקראתם על אמונותי הדתיות, שקר שחוזרים ומשמעים אותו בעקביות. אני לא מאמין באלוהים אישי ומעולם לא הכחשתי זאת, אלא ביטאתי את הדבר בבירור. אם יש בי משהו שעשוי להיקרא דתי, הרי זו ההתפעלות חסרת הגבולות שלי ממיבנה העולם ככל שהמדע יכול לגלות."
    האם נדמה שאיינשטיין סתר את עצמו? שאפשר לברור מתוך דבריו ציטטות התומכות בשני צדדיו של הטיעון? לא. במילה "דת" התכוון איינשטיין למשהו שונה לחלוטין ממה שמתכוונים אליו בדיבור היומיומי. ובעוד אני ממשיך להבהיר את ההבחנה בין דת על טבעית לדת האיינשטינית מהצד האחר, זכרו שאני מכנה בשם גורמי אשליה (delusional) רק אלים על-טבעיים. וכל התפעלותו של איינשטיין הייתה מן הטבע.

והנה עוד ציטוט שיכניס קצת טעם וריח לדת האיינשטינית.
    אלברט איינשטיין:-"מעולם לא יחסתי לטבע תכלית או מטרה, או שום דבר שאפשר להבינו כ-*אנתרופומורפי. מה שאני רואה בטבע זה מיבנה רב הוד שאנו יכולים להבינו רק באופן מאוד לא משולם, ודבר זה חייב למלא את האדם החושב רגשות ענווה. זוהי תחושה דתית אמיתית שאין לה כל קשר למיסטיציזם. הרעיון של אלוהים אישי זר לי לגמרי."

קרדיט לספרו של פרופסור ריצ'רד דוקינס, the god delusion-יש אלוהים? ,האשליה הגדולה של הדת

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שירה
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יש אנשים שמביאים אושר לאן שהם הולכים ויש כאלה שמביאים אותו כשהם הולכים.

מרום- הרב אמנון יצחק הוא ממש לא דוגמה לרבנים הישראלים. יש עוד הרבה רבנים אחרים שאתה יכול לנסות לשמוע לפני שאתה מחליט שאתה שונא את הדת. גם אם יש כמה רבנים שאתה לא אוהב לשמוע זה לא אומר שככה מתנהגים כל הרבנים.
    מהיום... לא שותים קפה טורקי, לא טורקים את הדלת, לא שומעים ורוקדים טרקים, לא עונים באינטרקום, לא אוכלים סלט טורקי, לא עושים מרס טורקי ולא לובשים חולצה בצבע טורקיז !

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

אויי ואבוי אם כן.. היית רואה אברכים מתפוצצים באוטובוסים בכל מדינה שמעבירה עלינו ביקורת.

Religion means war
    נערך לאחרונה על ידי xSellize; 22-06-2010 בשעה 18:04.

לייקים
    0
    נקודות
    1,011
    משפט מחץ

מרום הציטוטים שהבאת הם חירטוט. אני נמצא הרבה זמן במעבדת פיזיקה שמפוצצת ציטוטים של מדענים מכל מיני כתבות ובהם ציטוט של אלברט איינשטיין שבו הוא מודה ומאמין שיש אלוקים!
    נכון שאמונתו של אנשטיין היא באלוקים ופחות בדת אבל אי אפשר לומר שהוא לא היה מאמין. עכשיו אני אביא לך כמה ציטוטים:
    "אני טוען שהרגש הדתי הקוסמי, הוא המניע החזק והנעלה ביותר למחקר מדעי"
    "הדת שלי מורכבת מהערצה כנועה, לרוח עילאית הבלתי מוגבלת, המגלה את עצמה בפרטים קלי הדעת, שאנו מסוגלים לתפוש במוחותינו השבריריים והחלושים. השכנוע העמוק הזה בנוכחותו של כח תבוני עליון, המתגלה ביקום שאינו ניתן להבנה, הוא אידאת האל שלי" (שם עמ' 142, "ניו יורק טיימס", 19 אפריל 1955)
    אחרי כל הדברים הללו נתקלתי בכופרים שונים ברשת המסלפים את עובדת אמונתו של איינשטיין בבורא. הם ינסו לצטט את איינשטיין באחד ממכתביו האומר שהוא אינו מאמין באל פרסונאלי:

A lie which is being systematically repeated. I do not believe in a personal God and I have never denied this but have expressed it clearly.

בתרגום מהיר: "זהו שקר החוזר על עצמו פעם אחר פעם. אני לא מאמין בקיומו של אלוהים פרסונאלי (כלומר, בורא המתערב במעשי האדם) ומעולם לא הכחשתי זאת, אלא הסברתי זאת באופן ברור".

אותם כופרים מתעלמים במזיד מהאמת על אמונתו של איינשטיין, כפי שהם מתעלמים במזיד מהאמת על החיים בכלל. כפי שכבר אמרנו, איינשטיין אמנם כפר בקיומו של אל פרסונאלי המתערב במעשי בני-אדם, אך בקיומו של בורא אשר ברא המקיים את הבריאה האמין גם האמין.

''I believe in Spinoza's God who reveals himself in the orderly harmony of what exists, not in a God who concerns himself with fates and actions of human beings.''

בתרגום מהיר: "אני מאמין באלוהים של שפינוזה, המגלה את קיומו בכל הסדר וההרמוניה של כל מה שקיים, אך לא באל המתערב בגורלם ובמעשיהם של בני אדם".
    - מאמין באלוקים? איזה פרימיטיבי!
    לאור המאמר הזה, מעניין להזכיר את מה שאומרים לעיתים המתנגדים לדת - "אתה מאמין באלוקים? פרימיטיבי! נטול השכלה!"
    אך כעת מסתבר שכל האומר על המבינים שיש בורא לעולם, כי הם טפשים או נטולי השכלה, יאלץ לומר זאת גם על איינשטיין ומדענים נוספים שעם כל הידע וההשכלה שלהם הבינו גם הבינו שהעולם הוא יותר מצירוף מקרים מוצלח.
    קרדיט גדול לאתר articles
    ועוד משהוא
    אויי ואבוי אם כן.. היית רואה אברכים מתפוצצים באוטובוסים בכל מדינה שמעבירה עלינו ביקורת.
    אמנון יצחק הוא ממש לא קיצוני ואין לי מושג מאיפה הבאת את זה. הוא בעצמו אומר שהציונות מתגרה קצת יותר מדי באומות העולם(לא שיש לי משהוא נגד הציונות). אז בקיצור הוא רב שקול וממש לא קיצוני.

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

מרום הציטוטים שהבאת הם חירטוט. אני נמצא הרבה זמן במעבדת פיזיקה שמפוצצת ציטוטים של מדענים מכל מיני כתבות ובהם ציטוט של אלברט איינשטיין שבו הוא מודה ומאמין שיש אלוקים!
    נכון שאמונתו של אנשטיין היא באלוקים ופחות בדת אבל אי אפשר לומר שהוא לא היה מאמין. עכשיו אני אביא לך כמה ציטוטים:

"אני טוען שהרגש הדתי הקוסמי, הוא המניע החזק והנעלה ביותר למחקר מדעי"
    כדי להפריך טענות טפשיות

"הדת שלי מורכבת מהערצה כנועה, לרוח עילאית הבלתי מוגבלת, המגלה את עצמה בפרטים קלי הדעת, שאנו מסוגלים לתפוש במוחותינו השבריריים והחלושים. השכנוע העמוק הזה בנוכחותו של כח תבוני עליון, המתגלה ביקום שאינו ניתן להבנה, הוא אידאת האל שלי" (שם עמ' 142, "ניו יורק טיימס", 19 אפריל 1955)
    כוח תבוני עליון, איפה את רואה כאן איזכור לאל אישי?! כוח תבוני יכול להיות גם הטבע עצמו.

אחרי כל הדברים הללו נתקלתי בכופרים שונים ברשת המסלפים את עובדת אמונתו של איינשטיין בבורא. הם ינסו לצטט את איינשטיין באחד ממכתביו האומר שהוא אינו מאמין באל פרסונאלי:

הוא מודה שהמכתב מקורי ועל כן סותר את עצמו!

A lie which is being systematically repeated. I do not believe in a personal God and I have never denied this but have expressed it clearly.

בתרגום מהיר: "זהו שקר החוזר על עצמו פעם אחר פעם. אני לא מאמין בקיומו של אלוהים פרסונאלי (כלומר, בורא המתערב במעשי האדם) ומעולם לא הכחשתי זאת, אלא הסברתי זאת באופן ברור".
    ציטוט אמין בהחלט, לא המצאה של אף אחד, אבל ממתי אכפת לאנשי דתיים מעובדות?
    וסתם לשם ההמחשה:- "אני בלתי מאמין אדוק מאוד. זוהי דת מסוג חדש־משהו." ~ מתוך "אלברט אינשטיין, הצד האנושי"

אותם כופרים מתעלמים במזיד מהאמת על אמונתו של איינשטיין, כפי שהם מתעלמים במזיד מהאמת על החיים בכלל.נשמע כאילו הוכחת שהבריאתנות היא האמת, מצויין השג ששום אדם בעולם לא התיימר להשיג עדין!
    פסיכי.
    כפי שכבר אמרנו, איינשטיין אמנם כפר בקיומו של אל פרסונאלי המתערב במעשי בני-אדם, אך בקיומו של בורא אשר ברא המקיים את הבריאה האמין גם האמין. איינשטיין היה פנאתאיסט וראה בטבע את הבורא, מה שלא סותא את האבולוציה ואפילו תומך בה!
    יפה שאתה מאשים את אחרים בהתעלמות במזיד בזמן שאתה מתעלם באופן מוחלט מאמרתו של איינשטיין שהיא מאוד מפורסמת:-המילה 'אלוהים' היא בעבורי שום דבר פרט לתוצר של חולשה אנושית, והתנ"ך הוא אוסף של אגדות נכבדות אך עדיין פרימיטיביות – ואף על פי כן ילדותיות."

''I believe in Spinoza's God who reveals himself in the orderly harmony of what exists, not in a God who concerns himself with fates and actions of human beings.''

בתרגום מהיר: "אני מאמין באלוהים של שפינוזה, המגלה את קיומו בכל הסדר וההרמוניה של כל מה שקיים, אך לא באל המתערב בגורלם ובמעשיהם של בני אדם".

עוד אחד:-""אינני מאמין באלוהי התיאולוגיה, שמעניק פרסים לטובים ומעניש את הרעים. אלוהים שלי יוצר חוקים שדואגים לכך. עולמו אינו נשלט על ידי משאלות שוא, אלא על ידי חוקים בלתי משתנים."

- מאמין באלוקים? איזה פרימיטיבי!
    לאור המאמר הזה, מעניין להזכיר את מה שאומרים לעיתים המתנגדים לדת - "אתה מאמין באלוקים? פרימיטיבי! נטול השכלה!"
    אך כעת מסתבר שכל האומר על המבינים שיש בורא לעולם, כי הם טפשים או נטולי השכלה, יאלץ לומר זאת גם על איינשטיין ומדענים נוספים שעם כל הידע וההשכלה שלהם הבינו גם הבינו שהעולם הוא יותר מצירוף מקרים מוצלח.

"אנשים דתיים לא מבינים הגיון.אם אנשים דתיים היו מבינים הגיון הם לא היו אנשים דתיים"~ד"ר האוס

ועוד ציטוט:-"בשבילי, הדת היהודית, כמו כל דת אחרת, היא גלגול של האמונות הטפלות הילדותיות ביותר."

קרדיט גדול לאתר articles
    ועוד משהוא

אמנון יצחק הוא ממש לא קיצוני ואין לי מושג מאיפה הבאת את זה. הוא בעצמו אומר שהציונות מתגרה קצת יותר מדי באומות העולם(לא שיש לי משהוא נגד הציונות). אז בקיצור הוא רב שקול וממש לא קיצוני.

אתה ממש מגוחך, "שכחת" לציין שמי שכתב את המאמר הזה הוא האדם ההזוי דניאל בלס, אותו אתם שכתב שאתאיזם זו מחלה במאמר ההזוי הבא: http://www.shofar.net/site/ARDetile.asp?id=11939

הוא אדם חולה, מטיף ופסיכי. אני מדבר איתך על מקור אובייקטיבי, ויקי-ציטוט
    כל ציטוט שכתבתי נכתב גם שם.

ולכן הוא הוציא באופן בוטה את הדברים מהקשרם.

כל מה שמודגש הוא ההקשר המקורי של הדברים.

בנוגע לאמנון יצחק, הוא טען באחת מהרצאותיו, שילדים הם כמו סוסים, מגבילים במתכוון את יכולת ההסתכלות שלהם לצדדים כדי שימשיכו ללכת ישר בדרכי התורה.

זה לא קיצוני בעייניך? טוב שהוא לא שולח אותם למחנה חינוך מחדש כמו במדינות קומניסטיות.

ואני לא רוצה להתחל לדבר על האנשים שהוא שתף להם את המוח באופן שיטתי וגרם להם להפנות את גבם לכל משפחתם וחבריהם, מזכיר את גואל רצון, הוא נעצר.. בקרוב אצל אמנון יצחק.

*אין בדברים אלא מאומה לצורך בפגיעה באדם אשר בחר להאמין, יש כאן תקיפה כנגד ממסד הדת, לא כלפי האנשים.*
    נערך לאחרונה על ידי xSellize; 23-06-2010 בשעה 00:28. סיבה: צינזרתי כמה אמירות בוטות יתר על המידה על דעת עצמי.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יאיר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מצוה גדולה להיות בשמחה תמיד

הרב אמנון יצחק צדיק

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,573 | הודעות: 8,198,166 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect