אני רוצה ללמד ידידה שלי... מישהו מכיר? יש דבר כזה לא?..
אני רוצה ללמד ידידה שלי... מישהו מכיר? יש דבר כזה לא?..
|
|
יש כזה דבר, אבל קשה לי להאמין שבקהילה כאן תמצא על זה חומר
100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500
פיקאפ לבנות זה לא ההתנהגות הרגילה שלהן? חחח...
אם היא רוצה לזיין היא יכולה פשוט לבוא אל בחורים ולהגיד "הכרת את נושי?" ולהראות להם תמנושי
נערך לאחרונה על ידי D@nIeL; 22-06-2010 בשעה 22:06.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אבל אם היא לא ניראת טב?
זה בדיוק כמו בפיקאפ של גברים.
היא יכולה לגרום לגברים להימשך אליה גם אם היא לא HB10.
אני מניח שאם היא היתה נראת טוב הוא בכלל לא היה פותח תאשכול.
שרון רובינשטיין מלמדת נשים
גם בבלוג של סניה יש מאמר על זה
אני בטוח שיש עוד מקורות שמתעסקים ספציפית בללמד בנות אבל אין לי סבלנות לחפש עכשיו.
אני יוצא מנקודת הנחה שהבסיס של פיתוי של גברים ושל נשים בנוי על אותם עקרונות, אז זה לא משנה מאיפה היא מתחילה ללמוד.
גמאני פעם חשבתי ככה.
כשהייתי עדיין בתול ודי מתחיל בתחום, הגעתי למשחק מקדים עם האקסית השניה שלי (שהיא אגב נראית מדהים, רזה עם חזה גדול ורגליים ארוכות, גוף של כוכבת פורנו קיצר)
היא התחננה ממני לסקס כשרק היינו במזמוזים ובמשחק מקדים אמרה לי שהיא רוצה ש"אזיין אותה בכל חור" ועוד דברים שלא אכניס לפה. (;
קיצר היו לי עוד מקרים כאלה עם אחרות גם, בתקופת נקודת התקיעה שלי (דבר שהשאיר אותי בתול עד גיל 17 וחצי בערך)
אבל עדיין לא יזמתי כלום (בגלל נקודת התקיעה שלי באותו שזה היה ליזום סקס). ומשו אומר לי שרוב הגברים לא היו יוזמים גם כן.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 23-06-2010 בשעה 09:28.
למה שאישה תרצה ללמוד פיקאפ?
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
עזוב ללמד אותה, תגיד לה להראות טוב וזהו היא לא צריכה יותר מזה.
וכמה שפחות בנות יודעות מזה ככה יותר טוב.
למה אתם מסבכים הכול אני לא מבין תהקילה פה... תחשבו קצת... "שתגיד אם היא רוצה להכיר את מנושי" או "למה שאישה תרצה ללמוד פיקאפ"... כמו שמישהו פה אמר וכנראה הוא אחד היותר חכמים בפורום שלא כול הבנות נראות טוב... מ6-10 הייתי אומר שהיא 4.. בקיצור כול אלה ששאלו למה בנות צריכות פיקאפ הם ספארמים שרוצים להוסיף הודעות למונה