קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. צריכה עזרה..
    על ידי shiran בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 08-04-2011, 14:14
  2. חייב עזרה מחירים לכרטיס מסך
    על ידי Orhan בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 20:02
  3. צריך דחוף עזרה !
    על ידי Just Black בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 08:04
  4. [עזרה] Outpost.
    על ידי Jacoby בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:15
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

עזרה עם A3

משתמש מתחיל האוואטר של JohnBiryon
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Abrah Kadabrah

ברירת מחדל עזרה עם A3

אהלן גברים,
    הייתי עם חברים בבית ריק, אחת מהשכבה HB9.5 הייתה שם וניסיתי להזרים איתה סט. קודם כל גיליתי שהרבה יותר קשה לחשוב כשהטארגט כלכך כוסית ויפה, אבל החלטתי לנסות בספונטניות... התחיל להיות משעמם בבית אז אני והיא החלטנו שנשחק קלפים עם עוד אנשים. (חשוב לי לציין שאני אפילו לא הייתי ידיד שלה, אולי מכר של היי וביי) התחלנו לשחק ישבתי לידה ונתתי לה קצת נאגים, לא עבד אז נתתי לה נאג חזק יותר- לקחתי ערימת קלפים ושמתי אותם ברווח שהיה בין התחת שלה לכסא שישבה עליו, ואז אמרתי לכולם " היי מה הקטע שהיא קורעת אותנו?! היא מרמה היא יושבת על קלפים" ומאז היא התחילה להרביץ לי כל שנייה בחיוכים ומבטים. פה מגיע הקטע הבעייתי, פשוט לא ידעתי איך לתת לה IOI ליד חברים שלי. ונדרש IOI חזק יותר מלהסתובב אליה עם הגוף.. זה היה מצב לIOI ברור ומובהק שמבחינתי הייתי צריך לשדר ITS ON ופשוט נתקעתי.

מי שיוכל לעזור לי בקטע הזה אני אשמח מאוד, כל רעיון למה יכולתי לעשות , או יותר נכון מה הייתי צריך לעשות אני אעריך מאוד..

ודרך אגב, בסוף כשהייתי צריך לסוע עם הטרמפ שהיה לי, היא אמרה לי שהיא נהנתה מאוד, אבל היא הייתה באמצע שיחת טלפון אז לא רציתי להפריע ופשוט אמרתי לה שנהנתי מאוד לקרוע אותה (היא קרעה אותי).. מקווה שפעם הבאה יהיה משהו איתה.. תודה לעוזרים
    You Miss 100% Of The Shots You Don't take.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה צריך לתת לה IOI מוצדק בשביל שהיא תרגיש שהיא זכתה בו, אם היא הייתה טובה במשחק היית אומר לה משהו שקשור אליו..
    למשל "וואו את יודעת לשחק, אני אוהב את זה" ומסתכל עליה עם חיוך לשניה או שתיים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עזרא
    לייקים
    0
    נקודות
    670
    משפט מחץ
    "עולם וורד אפשר לראות רק דרך עיניים אדומות"

מה עם קינו אחי תעשו קינו

משתמש ותיק האוואטר של InSane
    לייקים
    468
    נקודות
    534
    משפט מחץ
    Zman is Money

ציטוט נכתב במקור על ידי JohnBiryon צפיה בהודעה
    מי שיוכל לעזור לי בקטע הזה אני אשמח מאוד, כל רעיון למה יכולתי לעשות , או יותר נכון מה הייתי צריך לעשות אני אעריך מאוד..

ודרך אגב, בסוף כשהייתי צריך לסוע עם הטרמפ שהיה לי, היא אמרה לי שהיא נהנתה מאוד, אבל היא הייתה באמצע שיחת טלפון אז לא רציתי להפריע ופשוט אמרתי לה שנהנתי מאוד לקרוע אותה (היא קרעה אותי).. מקווה שפעם הבאה יהיה משהו איתה.. תודה לעוזרים
    א. למה פחדת לתת לה IOI ליד חבר שלך? הוא ניסה להתחיל איתה גם?
    ב. מה שסימנתי באדום, תחשוב על זה.

PsyTrance לשעבר
    MegaPro לשעבר

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Abrah Kadabrah

JokerStory תודה גבר זה בדיוק מה שנעלם לי מהראש! הדרך הפשוטה להגיד לה וואו את____ ואני אוהב את זה.
    תודה גבר~!

D4SOR לא פירטתי את כל מה שעשיתי כי זה חפירות.

PsyTrance היא HB 9.5 כל החברים שלי רוצים אותה .. וזה לא עניין של לפחד גבר, פשוט הכל נהיה לי בתוך הראש BLACK כשהסתכלתי על כמה מדהימה היא. אני חושב שפעם הבאה כשאני אפגוש אותה יהיה לי פשוט יותר לא יודע למה..

תודה רבה לכם אחים עזרתם, אם למישהו יש עוד רעיונות בשבילי שישתף זה מאוד עוזר לי.

ודרך אגב, חיפשתי IOI יותר חזק כי לחייך אליה ולהסתכל לה עמוק בעיניים לא הספיק.. פשוט לא הייתה הרגשה של ITS ON.. ולא היה לי רעיונות מה לעשות, אני לא מרגיש בנוח להגיד ליד כל החברים שלי " וואו יש ביופי שלך משהו מאוד מעניין" ודברים ישירים בסגנון.. (מה שאם היתי איתה לבד היתי מוסיף מעבר למשהו בסגנון של מה יש לך להציע חוץ מהיופי וC1)
    נערך לאחרונה על ידי JohnBiryon; 23-06-2010 בשעה 19:29.

ודרך אגב, חיפשתי IOI יותר חזק כי לחייך אליה ולהסתכל לה עמוק בעיניים לא הספיק.. פשוט לא הייתה הרגשה של ITS ON.. ולא היה לי רעיונות מה לעשות, אני לא מרגיש בנוח להגיד ליד כל החברים שלי " וואו יש ביופי שלך משהו מאוד מעניין" ודברים ישירים בסגנון..
    אחי, זה A3, תגיד מה שצריך , ואם זה ליד החברים שלך זה מראה שיש לך ביטחון עצמי. זאת דעתי.

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Abrah Kadabrah

ציטוט נכתב במקור על ידי roy880 צפיה בהודעה
    אחי, זה A3, תגיד מה שצריך , ואם זה ליד החברים שלך זה מראה שיש לך ביטחון עצמי. זאת דעתי.
    זה לא חבר או שתיים, מדובר בבית ריק שכל השכבה כמעט הייתה בו, אני מסכים איתך שזה בחלק מהמצבים מראה בטחון עצמי מאוד גבוהה, אבל אם הייתי אומר לה משהו ישיר כולם פתאום היו מסתכלים עליה ומחכים לתגובה ממנה , היה נוצר מצב מאוד מביך ולא נעים לדעתי..
    נערך לאחרונה על ידי JohnBiryon; 23-06-2010 בשעה 19:34.

לייקים
    468
    נקודות
    534
    משפט מחץ
    Zman is Money

JokerStory תודה גבר זה בדיוק מה שנעלם לי מהראש! הדרך הפשוטה להגיד לה וואו את____ ואני אוהב את זה.
    תודה גבר~!

D4SOR לא פירטתי את כל מה שעשיתי כי זה חפירות.

PsyTrance היא HB 9.5 כל החברים שלי רוצים אותה .. וזה לא עניין של לפחד גבר, פשוט הכל נהיה לי בתוך הראש BLACK כשהסתכלתי על כמה מדהימה היא. אני חושב שפעם הבאה כשאני אפגוש אותה יהיה לי פשוט יותר לא יודע למה..

תודה רבה לכם אחים עזרתם, אם למישהו יש עוד רעיונות בשבילי שישתף זה מאוד עוזר לי.

ודרך אגב, חיפשתי IOI יותר חזק כי לחייך אליה ולהסתכל לה עמוק בעיניים לא הספיק.. פשוט לא הייתה הרגשה של ITS ON.. ולא היה לי רעיונות מה לעשות, אני לא מרגיש בנוח להגיד ליד כל החברים שלי " וואו יש ביופי שלך משהו מאוד מעניין" ודברים ישירים בסגנון.. (מה שאם היתי איתה לבד היתי מוסיף מעבר למשהו בסגנון של מה יש לך להציע חוץ מהיופי וC1)
    לפני הכל, תעשה טובה, תוריד תתמונה הזאת של היוגיהו.

PsyTrance לשעבר
    MegaPro לשעבר

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Abrah Kadabrah

ציטוט נכתב במקור על ידי PsyTrance צפיה בהודעה
    לפני הכל, תעשה טובה, תוריד תתמונה הזאת של היוגיהו.
    זה קשור למשהו שפרסמו פה זה לא יוגיהו :| החלפתי.
    נערך לאחרונה על ידי JohnBiryon; 23-06-2010 בשעה 19:47.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה כבר יודע שזה לא מה אתה אומר, זה איך שאתה אומר..

לומר לה "אני אוהב את זה" בשטחיות ולהסתכל לה מבט מהיר בעיניים עם חיוך רחב וחושף שיניים לא בידיוק עושה את העבודה (זו הבעה שאומרת "אני פה בשביל להנות").
    לעומת זאת כשאתה מחייך חיוך קל עם מבט קצת בוחן כמו של המונה ליזה, אומר לה "אני אוהב את זה" בקול עמוק ודיי נמוך ואחרי שאתה אומר את זה אתה עדיין נותן את המבט הזה לכמה שניות של שקט (זו הבעה שאומרת "אני פה כי את נראית לי מעניינת.. וגם בשביל להנות....") זה בהחלט נותן את ההרגשה של "ITS ON" כמו שאתה אומר.

תמיד תסתכל איך דברים היו נראים ונשמעים מנקודת המבט של הבנאדם שאתה מדבר איתו.

בהצלחה :]
    נערך לאחרונה על ידי JokerStory; 23-06-2010 בשעה 20:48.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

דווקא אם אתה מתחיל איתה כשאתה ליד חברים שלך ואתה לא שם עליהם זין ,מראה על חתיכת DHV ,וזה יתן לך יתרון מעולה עם HB 9.5 ,יתרון שאתה ממש תזדקק לו.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

שים זין על החברים שלך.

אם אני הייתי מחפש אישורים מהסביבה שלי, לא הייתי מזיין אף פעם והייתי מת בתול.

לייקים
    468
    נקודות
    534
    משפט מחץ
    Zman is Money

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    שים זין על החברים שלך.

אם אני הייתי מחפש אישורים מהסביבה שלי, לא הייתי מזיין אף פעם והייתי מת בתול.
    bro's before hoe's
    אפשר גם אחרת.

PsyTrance לשעבר
    MegaPro לשעבר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect