חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
|
|
לפי הספר Revelation:
בתרגום: "גברים מחפשים: נעורים ויופי, יחס ירכיים למותניים, איכויות לגידול הילדים, נאמנות, וכן הלאה."Men look for: youth and beauty, hip-to-waist ratio, nurturing
qualities, fidelity, and so on.
ובאופן כללי התיאוריה שלהם גורסת שגברים מחפשים נשים עם ערך Replication גבוה - כלומר את האיכויות שיועילו להם ככל היותר לצורך העברת הגנים שלהם הלאה.
ובפרט הסימנים שמעידים על כך הם יופי, בריאות, יחס ירכיים-מותניים.
ולכן לשאלתך, אני מניח שהבנת את הרעיון בגדול. למידע נוסף אתה מוזמן לעיין (או להפנות אותה) לפרק הראשון בספר Revelation, הוא יתן לה קצת רקע והבנה על איך העולם עובד.
לכל המטומטמים שאומרים שיופי זה הכל ובחורה לא יכולה להצליח בלי זה.
קודם כל יש לכם גישה שגויה, בדיוק כמו שאומרים שגבר שלא נראה טוב יכול למשוך בנות, ככה גם בחורה שלא נראת הכי טוב, יכולה להיות מושכת. איך? בדיוק כמו אצל גברים: קרוב רחוק, ערך גבוה, וכל השאר.
תחשבו טוב טוב על הבחורות ה"נחשקות" שאתם מכירים. אני אישית מכיר כמה וכמה בחורות שאנשים היו שמחים לסגור איתם, משהו, ובאופן אובייקטיבי עפ"י נתונים חיצוניים הם בכלל לא מדהימות. אפילו בחורה שמנה אחת שכולם רוצים אותה.
זה ב-ד-י-ו-ק כמו אצל גברים.
אוקי אפשר לנעול... ולפסי טראנס!- אתה לא אומר לעצמך "בוא נהיה יפים" והופך ליפה... נכון תמיד אפשר לשפר את המראה אבל יש גבול
אני רוצה לחזק אותך ולהוסיף שבחורות שזורקות את עצמן עליכך בדר"כ יורידו לך את מה שיש לך אליהן.
גם אני חשבתי שאם כל טוטע שתבוא אלי ותגיד לי בוא תדפוק אותי אני אזיין אותה.ובכן זה כבר קרה,ונעשה אבל אחרי זה ירד לי ממנה כ"כ שלא רציתי לראות אותה[מה גם היא הריחה לא מי יודע מה ממקום מסוים וזה משהו שיכול לגרום לי לרצוח אותה]
בכל מקרה,אני לא חושב שכדאי שידידה שלך תחשף לתוכן הזה[שיהיה לנו נשק כלשהו עליהן].תנסה להסביר לה כמה דברים בסיסיים מהספרים שקראת[אם קראת].
אתה ממש מאבד את כל עניין הפיק אפ... מה שאמרת זה ממש אבל מ מ ש לא נכון
נשים נמשכות לערכים ותכונות שונים משל גברים, נכון שאולי יופי זה לא הההכל, אבל גברים עם ערך נמשכים לנשים סקסיות ושנראות טוב, מסכים שסקסית זאת לא רק סתם כוסית, אבל היא קודם כל כוסית
תחשבו על עצמך, בחורה מכוערת ושמנה תבוא עליף עם משחקי פוש פול וקרוב רחוק ואתה מקסימום תתפקע לה בפנים
אני הייתי מנסח את זה אחרת: כול אלה ששאלו למה בנות צריכות פיקאפ מוטב שיתחילו מלשאול למה הם בעצמם צריכים את כל זה.
באופן כללי עושה רושם שהקהילה פה עסוקה בלטפח לעצמה את האגו במקום לתמוך בחברים ולקדם את תחום הפיקאפ בארץ.
חבל שאנשים לא רואים מעבר לאורך הזין של עצמם.
ודבר נוסף לכל מי שחושבים שאסור שבחורה תדע
א. מה קרה, נמושות? מפחיד אתכם שבחורה תפתה אתכם בלי שתהיו מוכנים?
ב. הרבה מהחומר כבר גלוי לכל, כך שאין לכם איך להסתיר גם אם היתה סיבה.
כזאת שחצנות מובילה אותי להטיל ספק בכל סיפורי הגבורה שאתה מפזר כאן בפורום.
אם משהו ממה שאתה מספר על עצמך נכון, אתה בטח צריך לדעת שבלי יופי טבעי, אולי יהיה לה משחק קשה יותר, אבל בטח שלא בלתי אפשרי.
דבר איתי על זה בפרטי אם אתה באמת "סטרייט" כמו שאתה מנסה להרשים (בלי הצלחה)
נערך לאחרונה על ידי Kutaly; 24-06-2010 בשעה 01:00.
זה נכון לגבי בחורות שאפשר להמשך אליהן - HB6 למשל, זה עוד הגיוני להגיד את זה. (למשל, אני מכיר HB7 שיותר סקסית מHB9 אחרת שאני מכיר) וגם זה לא בדיוק כמו שאמרת אלא ע''י משו אחר שאנלא יכול לפרט עליו כרגע.
אבל אם תבוא אלי איזו מישי שנראית כמו כל ילדה שניה בארץ (ממוצעת) ותתחיל לעשות לי "פיתוי", אני אקרע לה בפרצוף. כל זכר אלפא שמכבד את עצמו לעולם לא יכניס תזין שלו לחורים שלא עומדים בסטנדרטים.
למרות שהיא תמיד תהיה שימושית בFZ שלי במידה ויש לה חברות 7+. אם לא אז סלאמת'. שום פיתוי לא יעזור פה.
הבחורות ש"זורקות את עצמן" זה לאו דווקא התנהגות שלהן עם כולם אלא -רק- איתך. אם הגיים שלך מספיק טוב.
ככה שזה משו שאפשר להתגאות בו. בעיקר אם זאת מישי שאמורה להיות ההפך הגמור מאחת כזאת...