יש הרבה משחקים שיוצאים, כל אחד מראה לנו מנוע גרפי חדש, כמו Battlefield bad company 2 או COD, אז רציתי לשאול אתכם הגימרים. איזה משחקים לפי דעתכם יהיו עוד 5 שנים? 10 שנים? מה מצפה לנו? מהי דעתכם?
תנו תגובות יפות ומענינות, ושיהיה דיון מענין!
יש הרבה משחקים שיוצאים, כל אחד מראה לנו מנוע גרפי חדש, כמו Battlefield bad company 2 או COD, אז רציתי לשאול אתכם הגימרים. איזה משחקים לפי דעתכם יהיו עוד 5 שנים? 10 שנים? מה מצפה לנו? מהי דעתכם?
תנו תגובות יפות ומענינות, ושיהיה דיון מענין!
|
|
אני מקווה שבעוד 5 שנים יהיו לי חיים ואני לא אצטרך לדבר על משחקי מחשב...![]()
לדעתי אולי כבר עוד 10 שנים יהיו משחקים לקונסולה שאתה עם רובה והקונסולה קולטת אותך ואתה גם רץ ומחליף נשקים בלי ללחוץ על כלום. או לפחות אני מקווה שיהיה כזה דבר![]()
אני מאמין שתחום ה3 מימד וחיישני התנועה יגיעו למצב שאתה ממש נמצא בתוך השחקן,
ואתה משחק בסביבה וירטואלית ממש.
לפחות כך אני מקווה.
מוכר פריצה לפלייסטישן 3 למעוניינים אפשר לפנות עליי.
האמת? ב3 שנים האחרונות לא היה שום שינוי.. CRYSIS שם את הBENCHMARK של המשחק עם הגרפיקה הכי טובה ואף אחד לא התקרב אליו עדיין.
גם מבחינת משחקיות\עלילה לא היו פריצות דרך, המשחקים עצמם לא השתנו כל כך.
יהיה שינוי גדול רק עם פריצת דרך טכנולוגית חדשה.
אחי במקרה קראתי כתבה באנגלית על השרות של ON-LIVE שמאפשר לשחק על מחשב על וזה נראה לי הדבר הבא. למה לקנות מחשב חדש אם אפשר לשחק משחקים בגראפיקה מדהימה על המחשב הישן שלך. כמובן צריך להוריד מחירים ושהשרות יהיה חלק יותר , הם גם הולכים להוציא קופסאת קישור קטנה (בגודל חפיסת קלפים) שתהיה מחוברת למחשב האישי ודרכה יעבור כל הקשר והמשחקים ביניהם ובינך.
אם היה לי איזה מיליון דולר להשקיע הייתי משקיע בחברה הזאת כי זה ברור הולך להיות העתיד.
לדעתי עוד 10 שנים יהיו זירות מיוחדות שכל ילד בוחר נשק ויורה בחברים שלו....
לפי דעתי בקצב הזה לא נגיע רחוק..
תארו לכם שהיה בלתי אפשרי לפרוץ משחקים וכולם היו קונים אותם במחיר סביר
תחשבו לרגע כמה כסף היה מוכנס בזה ואיפה כבר עכשיו היינו יכולים להיות