יש לי ביטחון וזה אבל אני מגמגם וזה חוסם לי הכל זה פשוט מוריד לי את כל הביטחון בבום אני מצחיק וזה אני לא משעמם ויש לי אחלה שיחות אבל אני מגמגם וזה הורס לי
אפשר עזרה ממישהו שגמגמם או דרך להיפתר מזה?
תודה
יש לי ביטחון וזה אבל אני מגמגם וזה חוסם לי הכל זה פשוט מוריד לי את כל הביטחון בבום אני מצחיק וזה אני לא משעמם ויש לי אחלה שיחות אבל אני מגמגם וזה הורס לי
אפשר עזרה ממישהו שגמגמם או דרך להיפתר מזה?
תודה
|
|
לא הבנתי אם אתה מגמגם תמיד, או רק כשאתה מתרגש?
בכל מקרה תלך ללינקייה של הפורום ותתחיל לקרוא חומרים, אתה יכול להוריד את ההרצאות שמישהו העלה לא מזמן- אני אישית ממליץ..
You Miss 100% Of The Shots You Don't take.
אני תמיד מגמגם אפילו שאני לבד בחדר
דיי זה הורס לי תחיים !!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני רוצה להתחיל עם בנות ולעשות משהו בחיים וזה עוצר אותי
אם היית מתחיל ללמוד לפני ששאלת את השאלה הזאת היית מבין שרוב מה שאנחנו אומרים בכלל לא יוצא לנו מהפה.
בחורה נמשכת אל הבן אדם שאתה, ולא לאיך שאתה מדבר.
בלי נבואות שמגשימות את עצמן על זה שהגמגום שלך עוצר אותך מלעשות משהו, הוא לא יעצור אותך.
בן אדם שיוצא מנקודת הנחה שכל הבחורות יהיו מגעילות אליו משדר עוינות, אפילו ברמות הכי לא מודעות,
וגורם לזה שבנות יהיו מגעילות אליו.
יש לי חבר שהיה מגמגם, הוא הלך לאיזה תרפיה משהו עם נרות והרגעה וכאלה, תוך שנה הוא יצא מזה(80% הפסיק לגמגם) ותוך שנתיים (כיום) הוא מדבר כאילו לא היה מגמם בחיים.
תנסה את זה.
רוב הפיקאפ בכלל לא תלוי למה שאתה מוציא מהפה, ככה שאני לא מבין איך זה עוצר בעדך?
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
אחי זה ממש מפריע זה עוצר אותי אפילו שאני מדבר עם המשפחה אני מגמגם
לגמגם, נתפס הרבה פעמים כחוסר ביטחון. זה מכשול, נכון, אבל לא משהו שצריך לעצור אותך.
מה שעוצר אותך זה האמונה שהגימגום מפריע.
אפשרות אחת, שאני עשיתי כמה פעמים במועדון שהיה רעש ולא בא לי לצעוק:
הוצאתי מחברת והתחלתי להתכתב עם בחורות.
אתה לא מגמגם בכתיבה, נכון?
זה עוזר בשלב הראשוני, זה מושך תשומת לב כי אתה מקורי ולא כמו כל שאר הגברים.
אם הצלחת לסקרן אותה ישר מההתחלה, הגימגום שלך כבר לא יפריע.
זה לא קשור לבחורה זה קשור גם אליי שאני כל הזמן נתפס בדיבור זה משגע אותי בבקשה עזרה ממישהו שהיה לו את זה
שחרר מסכן הילד^^-_-
תקשיב אחשלי זה כול AFC ככה מתחיל להלחץ ולגמגם ולא לדעת מה לעשות תתחיל פיקאפ לא נורא חבר יש קשיים גדולים יותר לך תדע יעלה לך תבטחון ולא תגמגם יותר
נערך לאחרונה על ידי tomer095; 26-06-2010 בשעה 17:58.