נכתב במקור על ידי xyossizx מה קרה לך אתה מתווכח עם עממית האגדי זה שזיין 20 SHEMALES באורגיה מטורפת. מחמיא לי שאתה חושב ככה... אבל לא , לא עשיתי 20 SHEMALES באורגיה מטורפת . אבל לפחות אני לא בתול שפתיים כמו שתיכם!
נכתב במקור על ידי AmMIT מחמיא לי שאתה חושב ככה... אבל לא , לא עשיתי 20 SHEMALES באורגיה מטורפת . אבל לפחות אני לא בתול שפתיים כמו שתיכם! שניכם לא שתיכם, וכן אתה לא בתול שפתיים מה פתאום......
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך. כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך. סטפן רוברטס And Man Created God In His Own Image Come Out
נכתב במקור על ידי xyossizx אמא שלך SHEMALE יא קוקסינל וואלה למדת מילה חדשה ומנסה אותה עליי? ילד כאפות מסריח... אמא שלך המוזיקה הכי טובה שאפשר לשמוע או או או כן , כן יותר חזק ... זה הסגנון שלה...
נכתב במקור על ידי AmMIT וואלה למדת מילה חדשה ומנסה אותה עליי? ילד כאפות מסריח... אמא שלך המוזיקה הכי טובה שאפשר לשמוע או או או כן , כן יותר חזק ... זה הסגנון שלה... אז ככה זה נשמע שדופקים אותך מאחורה שאתה כותב....
נכתב במקור על ידי xyossizx שניכם לא שתיכם, וכן אתה לא בתול שפתיים מה פתאום...... אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה... אני לא זיינתי אבל הצטרפתתי עם מישהי... לא כמוך בתול שפתיים שהדבר האחרון שהוא נישק זה המראה!
נכתב במקור על ידי xyossizx אז ככה זה נשמע שדופקים אותך מאחורה שאתה כותב.... לא ככה נשמעת אמא שלך אחרי מה שאני עושה לה...
נכתב במקור על ידי AmMIT כן , להעתיק אשכולות מp** כל אחד יכול... במיוחד בגלל שיש שם פורום אומנות הפיתוי.
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
מצטער אבל זה נכון
נערך לאחרונה על ידי ברכהXD; 26-06-2010 בשעה 17:22.
נכתב במקור על ידי PsyTrance במיוחד בגלל שיש שם פורום אומנות הפיתוי. שב בשקט , מה נדחפת לשיחה ילד כאפות מסריח!
מצחצח שיניים שותה קפה אתה יודע מה שכל אדם נורמלי היה עושה....
נכתב במקור על ידי ברכהXD מצטער אבל זה נכון אני מצטער בשבילך על הטמטום שיש לך שאתה מכין דבר כזה שגם אני יכול להכין בדקה... אז פרוש לדוקים.
נערך לאחרונה על ידי AmMIT; 26-06-2010 בשעה 17:38.
נכתב במקור על ידי AmMIT אני מצטער בשבילך על הטמטום שיש לך שאתה מכין דבר כזה שגם אני יכול להכין בדקה... אז פרוש לדוקים. אתה כל כך גיי,אתה לא יודע לערוך תמונות בפוטושופ אז אתה משתמש בצייר,פשוט עלוב
נכתב במקור על ידי ברכהXD אתה כל כך גיי,אתה לא יודע לערוך תמונות בפוטושופ אז אתה משתמש בצייר,פשוט עלוב חמור , אין לי פוטושופ... ועדיף לערוך תמונות בצייר מאשר שיקראו לך ברכה ! חחחחחחח הומו!
אני פשוט קם חח
נכתב במקור על ידי AmMIT חמור , אין לי פוטושופ... ועדיף לערוך תמונות בצייר מאשר שיקראו לך ברכה ! חחחחחחח הומו! קודם כל אני רואה שיש לך בעיות בקריאה וכתיבה אז אתה דיסלקט. שנית כל כמובן שאין לך פוטושופ אתה לא יודע איך משתמשים בו אז אתה משתמש בצייר הענתיקה הזאת
חוקי הפורום