נכתב במקור על ידי
Grid
אתה ממש ממש ממש ממש צודק!!!!!!!!!! תאמין לי שאת הלקח ילמדו רק אחרי שיקבלו באן, אנשים שפורצים את המכשיר לא באמת יכולים להנות ממנו כמו שצריך או מהמשחקים שלו, כי מי שפורץ צורב אין סוף משחקים, ולבסוף נתקע או ערימה של משחקים שהוא לא משחק בהם, לאומת זאת במקורי כשמישהו קונה משחק ב-260 שקל או 300(תלוי איזה חנות), הוא מתחיל להעריך את המשחק יותר ויותר, תאמינו לי מניסיון מר מאוד(קיבלתי באן במכשיר הקודם שלי) לא כדאי לפרוץ את ה-XBOX 360 בגלל שלא נהנים ממנו כמו שצריך וסתם מסתבכים אם מייקרוסופט בנוגע לפריצה, אני לא מבין למה כולם פתאום פורצים את המכשיר במקום ללכת לעבוד כמו בני אדם רציניים ולקנות משחקים, זה לא כמו בסוני 3 ששם אין פריצה כבר 4 שנים ושם באמת צריך המון כסף למימון המשחקים(גם באקס בוקס 360 צריך כסף, אבל יש לו פחות אקסלוסיבים מאשר סוני 3), לכן אני ממליץ לא לפרוץ אותו! כי כמו שמישהו חכם אמר פעם "כמו שלא תגנוב ממישהו כסף או אוכל מהחנות, ככה אתה גם לא תפרוץ את ה-XBOX"! כי פריצה זאת גניבה! וכמו שלא תגנבו אוכל או כל דבר אחר בעולם ותסתבכו אם המשטרה, ככה אתם גם לא תפרצו את האקס בוקס 360 כי זה אותו דבר כמו לגנוב את המכשיר!