נראה ממש טוב
|
|
איך אני מחכה שיצא כבר יאאלה כולם מגרים אותי !
וואי איך אני מחכה למשחק הזה!!
הולך להיות אחד המשחקים הכי טובים, במיוחד המולטיפלייר.
GriFFin
לינק פתוח בבקשה!!!!!!!!
חחחח סתם סתם אני חייב את המשחק הזה אם בשתיים לא היה מה לתקן או לשפר אז מה יהיה עכשיו??
נראה מדהים.
המשחק השני היה מדהים וכיפי ואיך שהציגו בתערוכה של UBISOFT ב E3 אז מריו מת. ):
לא נכון זה לא האחרון בסדרה!!!!!
אני קראתי שהמפתחים של המשחק מוציאים את AC3 בשנת 2012 במקום ב2011
AC BROTHERHOOD זה רק סיום למה שקרה בAC 2 הם רצו לסיים את העלילה!!!
AC 3 יוצא בשנת 2012!!!!
לכל מי שלא הבין המשחק Assassin Creed Brothrhood הו בעצם AC2.5 והוא ממשיך רק את סיפורו של אציו בלי דזמונד עם עלילה שהוא עוד פעם רוצה להתנקם בגלל שהרגו את דוד שלו,ובגלל שהוא מבין שהוא לא יכול לעשות את זה לבד הוא מגייס עוד כמה אססנים שיהיו איתו.
וזה לא המשחק האחרון בשום פנים ואופן,ייצא לזה עוד משחק שהוא יהיה AC3 שבו לפי הסוף של AC2 נשחק רק עם דזמונד והוא יהיה צריך לחפש את הTEMPLS (מקדשים של האססנים) כדי שהאלים שיצרו את האססנים לא יחריבו את העולם(כל זה לפי מה שהאישה אמרה בסוף המשחק של AC2)עכשיו לפי דעתי עשו את AC2.5 כדי לעשות לנו הקדמה לשימוש בנשקים מודרנים(רובים וכו')בAC2.5 יהיה רובים ותותחים ונלמד איך להתמודד נגדם ולפי זה יהיה לנו קל יותר בAC3 מכיוון שבAC3 אנחנו משחקים עם דזמונד בהווה ובהווה יש נשקים,וגם חבורת האססנים שאיתנו בAC2.5 הם ילמדו אותנו איך להעזר בצוות שהיה עם דזמונד בAC2 כדי שבAC3 יהיה קל יותר לתפקד.
וזהו זה מה שנראה לי.
נערך לאחרונה על ידי djobel; 05-08-2010 בשעה 03:28.
באיזה תאריך הוא יוצא?
מפקח קטגוריית סקס וארוטיקה לשעבר!
לשעבר -Revolution-
אני סיימתי את 1 ו2 ועכשיו אני קונה אותו לps3 כי הוא יצא לps3 הפילו תבדקו![]()
המשחק Assassins Creed Brotherhood יוצא ב 16 לנובמבר 2010 (16/11/10)והמשחק Assassins Creed 3 יוצא מתישהו בדצמבר 2012
(XX/03/12)[בגלל שיצא Assassins Creed Brotherhood דחו את AC3 בעוד שנה]
אחי צריך להגיד תודה לאלוהים שברא ילדים שעוזרים לאחרים כמוך מלך!!!
איזה משחק חזק זה הולך להיות!!!!!!!
תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....