קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פאץ'] תפריט של סקאי ספורט!
    על ידי -SHAI- בפורום הורדות פאצ'ים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 24-10-2010, 15:07
  2. [הודעה]סקאי פי סי עורכת תחרות
    על ידי BigBeng5 בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 05-08-2008, 12:09
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

סקאי פי סי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    duff
    לייקים
    0
    נקודות
    0

Exclamation סקאי פי סי

מה אתם אומרים על זה?

מערכת קירור המים (450 שקל) התקלקלה במהרות ופגעה לי בחלק אחר במערכת (1200 שקל) על הקירור פגה האחריות בגלל נזק פיזי.

אחרי סיפור ארוך עם סקאי קיבלתי פיצויים בסך 200 שקלים במזומן ובנוסף %5 הנחה על הקנייה הבאה.

שירות הלקוחות של ניב המנהל היה מעולה, עזר לי מאד כנגד היבואן. בסוף נתן לי את הפיצויים.

---------------------------------------
    (אני לא משנה את הקטע העליון כי למרות הכול,
    סקאי לא היו חייבים לי שקל ונתנו לי אופציה לקבל מהם פיצויים שלא היו מגיעים לי ע"פ הבנתי מדבריו של ניב מנהל החנות)

עדכון -- לאחר תקופה ממושכת שהחלק התקול והפיצויים לא הגיעו אלי החלטתי שאיני מעוניין בפיצויים כאלו או אחרים מבעיות מצפון.
    החלטתי גם שאני רוצה לכתוב את הסיפור המלא יחד עם החנות ולהעלות אותו לכאן.
    שאלתי את ניב, מנהל החנות האם הם מעוניינים לרשום איתי את הסיפור או להעיר הערות ותגובות מצדם
    כדי שלא יתרגז עלי מאוחר יותר שמא ארשום משהו לא מדוייק מספיק לדעתו.
    חשבתי שזה גם מקום טוב לחנות לפרסם את עצמה לטובה,
    הרי הם הציעו לי פיצויים שע"פ דברי ניב לא היו מגיעים לי בכלל ושבאופן כללי הייתי מאד מרוצה מהם ומהשירות שנתנו לי עד היום.

תגובת ניב, מנהל החנות, לנושא הייתה מעליבה ופוגעת.
    ניב העלה אותי על 'ספיקר' בטלפון ואחרי שחזרתי על הצעתי פעם נוספת לבקשתו הוא אמר "אנשים פה צוחקים עליך".
    בנוסף ניב איים עלי בתביעה משפטית כמה פעמים במהלך השיחה,
    (עכשיו זה העניין הכי לא יפה - מוכנים?) ניב אמר שלא יהיה לי כסף למשפט אחרי שלא רציתי את הפיצויים שלו.
    הוא התפרץ לדברי פעמים רבות בצעקות קולניות וחסרות טעם ודרש שלא אצור יותר קשר טלפונית עם החנות.
    כול מהלך השיחה התנהלה מצדו בצעקות רמות וחוסר רצון מוחלט להקשיב לי.

ניב, אני לא אצור קשר טלפונית עם החנות שלך יותר, אל תדאג.
    אני יודע שאני בעייתי, ככה זה אנשים עם מצפון.
    עם החנות אין לי בעיה, אחלה חנות, אחלה מוצרים, אחלה מחירים, אחלה מוכרים ואחלה אנשי מעבדה יש שם. המנהל לא לטעמי.

נ.ב
    אני עדיין מחכה לחלק ששיך לי.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

WTF? לא הבנתי כלום! היית אמור לקבל את הפיצויים ולא קיבלת? אח"כ משום החלטת שאתה לא רוצה את הפיצויים? והתקשרת להגיד שאתה לא רוצה את הפיצויים? מה היה הקטע שלו לצעוק עלייך אם ככה? מה בדיוק אמרת? סתם כך אנשים לא יוצאים על אנשים אחרים כי מתחשק להם כנראה לחצת על נקודה מסויימת.

ואני אשאיר את הדיון כאן למרות חוסר הקשר כי אין לי כרגע רעיון אחר למיקומו אז נא לא להזיז אותו בבקשה!
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש ותיק
    לייקים
    38
    נקודות
    666
    משפט מחץ
    cherish your life.

תנסה להקליט את השיחה שלך איתו. תבהיר את כל הנק'.. תביא עו"ד. תתבע אותו על יחס משפיל ועל אי מימוש אחריות למוצר.. משהו כזה. זה נראה אפשרי. אם הבנתי אותך נכון חלק אחד התקלקל שהיה עדין תחת אחריות, הוא קילקל מוצר אחר שניגמרה לו האחריות ובעצם הם לא רוצים להביא לך את הכסף על החלק המקולקל. אם ככה זה אומר שהייתי בעיית הרכבה והם חייבים לשלם לך את האחריות על כל חלק שניגרם לו נזק מסויים. אם הם מסרבים יש לך את כל הזכות לתבוע אותם. אתה יכול לפנות להאגודה להגנת הצרכן.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    duff
    לייקים
    0
    נקודות
    0

lemongrass
    הם רצו לתת לי פיצויים של 200 שקל ו%5 הנחה בקנייה הבאה. הסכמתי ולא הרגשתי עם זה בסדר כי אני מעדיף לרשום את מה שקרה בזאפ במקום לקבל כסף. אמרתי את זה למנהל החנות והוא התהפך עלי, הוא כנראה ממש לא רצה שזה יצא לאור אז הוא איים עלי בתביעה משפטית וצעק ככה.

כן אני יודע שאין קשר בין הדיון למקום אבל לא מצאתי מקום אחר בדיוק כמוך.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    duff
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי sPoiled צפיה בהודעה
    תנסה להקליט את השיחה שלך איתו. תבהיר את כל הנק'.. תביא עו"ד. תתבע אותו על יחס משפיל ועל אי מימוש אחריות למוצר.. משהו כזה. זה נראה אפשרי. אם הבנתי אותך נכון חלק אחד התקלקל שהיה עדין תחת אחריות, הוא קילקל מוצר אחר שניגמרה לו האחריות ובעצם הם לא רוצים להביא לך את הכסף על החלק המקולקל. אם ככה זה אומר שהייתי בעיית הרכבה והם חייבים לשלם לך את האחריות על כל חלק שניגרם לו נזק מסויים. אם הם מסרבים יש לך את כל הזכות לתבוע אותם. אתה יכול לפנות להאגודה להגנת הצרכן.
    אני לא חושב שאפשר לתבוע אותם על אי מימוש אחריות כי כנראה באמת פגה האחריות. המערכת קירור שהם הרכיבו באמת פגע לי בכרטיס מסך ואני לא יודע איך מבחינה משפטית זה מתקבל.. אבל הכרטיס מסך שנפגע לא היה בעל אחריות יותר. כול מה שלא בסדר בכול הסיפור הזה זה היחס, ההשפלה ועצם זה שהחלק המקולקל שהוא שלי עדיין אצלהם.. וכבר עברו (בדיוק היום) שלושה חודשים. אני חושב לגשת לאגודה להגנת הצרכן.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

שנייה אני לא מבין מה בעצם אתה אומר?
    הרי קרה לך מקרה מצער שוואלה לא באחריותם בכלל הם באו לקראתך אז למה לפרסם?
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    duff
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    שנייה אני לא מבין מה בעצם אתה אומר?
    הרי קרה לך מקרה מצער שוואלה לא באחריותם בכלל הם באו לקראתך אז למה לפרסם?
    לא רציתי בכלל להרע לחנות בפרסום.
    העדפתי שהסיפור הזה יפורסם שכול קונה עתידי יכול לקרוא אותו ולהחליט אם הוא חושב שמה שקרה היה טוב או רע בעצמו.. אני אישית עד השיחה האחרונה שלי עם ניב המנהל הייתי די בסדר, הייתי מאוכזב מהעניין של האחריות ומהפגיעה בכרטיס מסך, זה הרי מלא כסף להוציא פתאום, אבל לא היו לי טענות רציניות לחנות, ועוד הציעו לי פיצוי של 200 שקל והנחה במכירה הבאה שהם כנראה בכלל לא היו חייבים לי כלום..

מה שכן, אחרי הקלקול והשליחה ליבואן הם לא הציעו לי משהו חלופי כדי לעבוד איתו ואני הפסדתי הרבה כסף על הימים האלו, רק אחרי שכבר אמרתי להם שיתקינו לי משהו (שהייתי צריך לקנות מהם ב600 שקל) הם אמרו לי שהייתי צריך לקבל משהו חלופי
    ובכלל לקח להם מלא זמן להתקדם עם כול הסיפור, הכול היה נורא איטי ולא עדכנו אותי בזמן על כלום.

ככה שזה בערך באמצע אבל שהקונים הבאים ידעו לאן הם נכנסים.
    אפילו אחרי שהציעו לי פיצויים נתתי להם פידבק נחמד בזאפ, אבל אחרי השיחה עם ניב, ממש לא. אני בחיים לא אקנה שם ולעולם לא אציע למישהו אחר לעשות זאת.

+ תגובה לנושא

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,448,039 | הודעות: 8,148,621 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect