מה אתם אומרים על זה?
מערכת קירור המים (450 שקל) התקלקלה במהרות ופגעה לי בחלק אחר במערכת (1200 שקל) על הקירור פגה האחריות בגלל נזק פיזי.
אחרי סיפור ארוך עם סקאי קיבלתי פיצויים בסך 200 שקלים במזומן ובנוסף %5 הנחה על הקנייה הבאה.
שירות הלקוחות של ניב המנהל היה מעולה, עזר לי מאד כנגד היבואן. בסוף נתן לי את הפיצויים.
---------------------------------------
(אני לא משנה את הקטע העליון כי למרות הכול,
סקאי לא היו חייבים לי שקל ונתנו לי אופציה לקבל מהם פיצויים שלא היו מגיעים לי ע"פ הבנתי מדבריו של ניב מנהל החנות)
עדכון -- לאחר תקופה ממושכת שהחלק התקול והפיצויים לא הגיעו אלי החלטתי שאיני מעוניין בפיצויים כאלו או אחרים מבעיות מצפון.
החלטתי גם שאני רוצה לכתוב את הסיפור המלא יחד עם החנות ולהעלות אותו לכאן.
שאלתי את ניב, מנהל החנות האם הם מעוניינים לרשום איתי את הסיפור או להעיר הערות ותגובות מצדם
כדי שלא יתרגז עלי מאוחר יותר שמא ארשום משהו לא מדוייק מספיק לדעתו.
חשבתי שזה גם מקום טוב לחנות לפרסם את עצמה לטובה,
הרי הם הציעו לי פיצויים שע"פ דברי ניב לא היו מגיעים לי בכלל ושבאופן כללי הייתי מאד מרוצה מהם ומהשירות שנתנו לי עד היום.
תגובת ניב, מנהל החנות, לנושא הייתה מעליבה ופוגעת.
ניב העלה אותי על 'ספיקר' בטלפון ואחרי שחזרתי על הצעתי פעם נוספת לבקשתו הוא אמר "אנשים פה צוחקים עליך".
בנוסף ניב איים עלי בתביעה משפטית כמה פעמים במהלך השיחה,
(עכשיו זה העניין הכי לא יפה - מוכנים?) ניב אמר שלא יהיה לי כסף למשפט אחרי שלא רציתי את הפיצויים שלו.
הוא התפרץ לדברי פעמים רבות בצעקות קולניות וחסרות טעם ודרש שלא אצור יותר קשר טלפונית עם החנות.
כול מהלך השיחה התנהלה מצדו בצעקות רמות וחוסר רצון מוחלט להקשיב לי.
ניב, אני לא אצור קשר טלפונית עם החנות שלך יותר, אל תדאג.
אני יודע שאני בעייתי, ככה זה אנשים עם מצפון.
עם החנות אין לי בעיה, אחלה חנות, אחלה מוצרים, אחלה מחירים, אחלה מוכרים ואחלה אנשי מעבדה יש שם. המנהל לא לטעמי.
נ.ב
אני עדיין מחכה לחלק ששיך לי.