נכתב במקור על ידי
JohnBiryon
אני אסביר לך,
את הולכת במקרה לידו ופותחת אותו אובר דה שולדר עם אופנר דעה- למשל "אתה חושב שהציפורניים שלי יפות? אבל תענה מהר כי אני צריכה לזוז עוד שתי שניות" (כאן את בA1)
אחרכך את צריכה לקבל ממנו אינדקטור לכך שהוא מעוניין בך, אז אם הוא לא אומר לך "כן הציפורניים שלך ממש יפות" את נותנת בו נאג - את אומרת לו "אתה יודע שהאף שלך מתנוענע כשאתה מדבר?"
מכיוון שרק חברה שלו והחברים הכי קרובים שלו מתנהגים אליו בצורה כזו של לתת לו היערות, את תיראי לו מיוחדת ומפה הוא מתחיל לרדוף אחריך, קיבלת אינדקטור לזה שהוא רוצה אותך(את ב A2, זה הזמן לעבור ל A3) עכשיו תתני לו בעצמך אינדקטור לזה שאת רוצה אותו.
הגיע שלב הנוחות, עם קינו הדרגתי הוא יתרגל למגע שלך, ואם את לא בטוחה מתי לנשק אותו תוכלי להשתמש ברוטינת נשיקה.
אל תשכחי גם שLMR מונעים ע"י הבנה, "כן אני מבינה.." ואת לא צריכה לכעוס עליו, כשתתני לו הרגשה שאת לא תזרקי אותו אחרי יום הוא ירגיש בנוח להפתח כלפייך (לא התחת שלו תפסיקי להיות חרמנית!)
וטיפ אחרון, תלבשי פיקוקינג.. חשוב שיהיה לך לפחות פריט אחד מעניין עלייך.
מקווה שעזרתי
שיט רק עכשיו שמתי לב שאת בת 13, את יודעת שפיקאפ חוקי בארץ רק מגיל 15 ואם יתפסו אותך משטרת הפיקאפ תרדוף אחריך עם צ'קלקות סגולות שחורות ותקבלי כנס של 1000 שקל על כל נושא שפתחת בפורום לפיקאפ מגיל 15 בלבד.