|
|
תראה היורש הוא לא אחר מקרל דניץ את זה אני יודע בלי וויקי אבל הבעיה היא שאני לא מבין מה אתה שואל מול מי הייתה יריבותו?
כי לפי וויקי בזירה המלחמתית הוא היה מפקד צי ולכן היריבות העיקרית שלו היתה מול מפקד צי הצוללות הבריטי הדמירל מקס הורטון אבל מעבר לזה אין לי יריב להציג כי פוליטית לא היה בכלל משקל נגדו.
אם תוכל לדייק יותר את השאלה במידה ולא עניתי מדויק אני אשמח.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מה התפקיד של הנשים במשפט שלמה?
את מתכוונת לשאול מה היה המקצוע שלהן? זונות
מה הן באו לעשות? להישפט ע"י שלמה
הרעיון שמאחורי כל הסיפור הזה כלומר מה היה תפקידן בסיפור? להראות את חוכמתו של שלמה
ולא אני לא מפגר אני פשוט אדם מאוד סקרן!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
ענית באופן מדוייק להפליא
מה הייתה שיטת הלחימה המקובלת בין המעצמות במלחמת העולם הראשונה?
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
כשאמרתי שאני לא מפגר אלא סקרן זה היה בגלל משפט המחץ של ברכה.
לגבי השאלה מה הייתה שיטת הלחימה המקובלת אתה מתכוון אולי לשאלה מה התדש בה מבחינת שיטות הלחימה?
טנקים, הפצצות אוויר, מלחמה כימית, נשקים אטומטים, גיוס כל האזרחים למערך הלחימה, פגיעה בכלכלת האויב וכו' בקיצר אני צריך קצת יותר מיקוד בשאלה, או שהצלחתי לענות אני לא יודע למה בדיוק הייתה כוונתך.
וכמעט שכחתי להוסיף מלחמת חפירות!![]()
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 06-07-2010 בשעה 01:42.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
עליו נאמר: "מכר את נשמתו לשטן", כדי שלא יהיה כללי מדי זה נאמר על ידי השופט ששפט אותו
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out