חברה שלי ואני בני 18 כבר חודש ביחד.
אתמול אקסית ממש ישנה שלי(לפני 4 שנים) הזמינה אותי לבוא עם חברה שלי לפאב לשבת עם חברים שלה שם..
אגב חברה שלי מכירה את האקסית...
בכל מקרה באנו לשם ישבנו ביחד והכל היה בסדר, אני חייב לציין שלא נשמך נשמכתי לאקסית.
בהמשך הערב שתית קצת יותר מדי(2 ליטר בירה ועוד אבסנט וכמה צ'יסרים) טיפה לא ראיתי בעיניים.
הגענו למצב שאיכשו החבורה טיפה התפרקה ואני עם האסית לבד והאסית עושה לי כזה תיודע מה הפירוש של המילים בשיר ברקע, אני כזה לא....
היא עושה לי "רוצה לזיין אותי?" אני כזה צוחק ואומר ווטוב ואחרי דקה שואל אותה מה התשובה והיא כזה מייביי..
הגענו לממצב שהיינו טיפה צמודים ובאתי לנשק אותה אבל לא נשקתי וכנראה החברה ראתה..
אחרי זה גם דיברנו צמוד והתברר לי שהחברה ראתה רק בסוף, היא באה אליי עם דמעות בפנים אני פשוט לא יודע איך להרוג את עצמי, אני כל כך אוהב אותה, כל כך היה לי כייף איתה, בחיים שלי לא אהבתי מישהי ככה, היא אמרה לי שזהו שזה הסתיים.
היום דיברתי איתה בפלא אמרה שהיא ראתה וסיפרו לה, והיא לא יכולה לראות אותי יותר, היא לא סומכת עליי אפילו שזאת לא בגידה, ואפילו אם נחזור זה לא יהיה או אותו דבר כי היא לא תסמוך עליי...
אני פשוט לא יודע מה לעשות אני מתחרפן, מהבוקר הולך בים מנסה להבין כמה דפוק יצאתי ):
אני באמת לא יודע מה לעשות, אני לא רוצה לוותר אבל אני לא מוצא את הדרך לתקן את זה, היא גם סיפרה לי לפני כמה ימים שהיה לה מישהו חודשיים והיא תפסה אותו מתנשק עם מישהי אחרת והם נפרדו ואז הוא התקשר בלי סוף ביקש סליחה ובסוף חזרו אבל נפרדו אחרי כמעט שבועיים כי זה לא אותו דבר אצלה
אני רוצה לנסות אבל אני מפחד שזה מה שיקרה, אני כל כך דפוק שזה לא יאומן, היא הדבר הכי טוב שקרה לי ודפקתי הכל.

ציטוט ההודעה