משחק פשוט ענק של נבחרת גרמניה , הם תקפו לאורך כל המשחק את נבחרת ארגנטינה שעוד פינטזה על שוויון עד הדקה ה- 70.
יכולת פשוט נהדרת של חלוץ נבחרת גרמניה , מירוסלב קלוזה. מסכן דייגו מראדונה כל כך רצה להיות בגמר.
משחק פשוט ענק של נבחרת גרמניה , הם תקפו לאורך כל המשחק את נבחרת ארגנטינה שעוד פינטזה על שוויון עד הדקה ה- 70.
יכולת פשוט נהדרת של חלוץ נבחרת גרמניה , מירוסלב קלוזה. מסכן דייגו מראדונה כל כך רצה להיות בגמר.
|
|
ירין אתה צודק..
גרמניה שלטה במשחק..
הנעת כדור מצוינת..פירגון מסירות..
לעומת ארגינטנה שיחסית שיחקו קצת אגאוסטי ובעטו בכל שניה שיכלו בנקום למסור..
גולים יפים של גרמניה היא באמת קבוצה חזקה השנה
גרמניה שיחקה טוב מאוד זה לא משנה כמה זמן הם התגוננו וכמה זמן הם תקפו.
במחצית הראשונה הם העלימו את ארגנטינה,ההגנה של גרמניה ניטרלה לגמרי את היגוואין,מקסי,די מריה,מסי וטבז שלא הגיעו להתקפות משמעותיות.
במחצית השנייה מראדונה ניסה לדחוף את השחקנים שלו ובכול זאת ההגנה של גרמניה עשתה אחלה עבודה.
והם עקצו בעוד שלוש גולים שסיימו את הסיפור.
קיצר משחק מגעיל לא היה מגיע ביושר לגרמניה לעלות.
אני מאוד מעריץ את ארגנטינה אבל אני אומר מסי פשוט היה בעענים למרות גרמניה ממש תקפה ותקפה וכן מה אתה מבלבל את המוח גרמניה ניצחה את ארגינטיה ובצדק היא טוב יש לה התקפה והגנה טובים
נערך לאחרונה על ידי אבי באאזוב; 03-07-2010 בשעה 22:03.
ראיתי את המשחק ולא יאמן!! משחק ענק של גרמניה איזה משחק ענק !![]()
אתם לא מבינים שלשחק יפה 90 דקות זה לא מביא תוצאות? קחו לדוגמא את מוריניו אני בתור אוהד של אינטר לא אומר שאנחנו משחקים את הכדורגל הכי יפה אבל הכי יעיל גם מבחינת תוצאות.
למשחק : גמרניה פתחה חזק מאוד ושלטה במחצית הראשונה במחצית השנייה דייגו היה חייב פשוט חייב לעשות שיניו אם זה לא בהרכב אז בשיטת המשחק.
מה עם מסי?? הגמד הקטן הראה לכולנו שהוא לא מתקרב לדייגו בכלום לא לקח אחריות פשוט משחק גרוע שלו.