אני בנאדם פעיל חברתית ויש לי הרבה סיפורים לספר אבל אני לא יודע איזה סוג של סיפורים הכי מעניינים והכי טוב לספר לנשים שהכרתי הרגע
אני בנאדם פעיל חברתית ויש לי הרבה סיפורים לספר אבל אני לא יודע איזה סוג של סיפורים הכי מעניינים והכי טוב לספר לנשים שהכרתי הרגע
|
|
זה לא משנה מה אתה אומר. פשוט תתן לטארגט נאגים עד שהיא תראה IOIS. כמובן שאתה לא יכול להתחיל בסיפורים ארוכים על ההתחלה אז פשוט תבחר את הסיפור הכי קצרים שיש לך.
You Miss 100% Of The Shots You Don't take.
זה משהו שאתה אמור לפתח לעצמך, ולהתחלה יש כלכך הרבה רוטינות שאתה רק צריך לבחור.. אחכ אתה תגלה שאתה מעצב אותן לפי האופי שלך ואז אתה מפתח רוטינות בעצמך..
דוגמאות?
בשלב מסוים למרות שאני משתמש בזה לנוחות אפשר להשתמש עם זה למשיכה-
אני אומר לה - אני אעשה לך מבחן אינטלגנציה (+ תוספת הומוריסטית כלשהי כמו משהו שקשור לIQ)
ואז נגיד אתה עושה לה את משחק 5 השאלות של סטייל. (תחפש את זה ותמצא)
ואז שואל אותה כמה פעמים יש את הספרה 9 בין 1 ל99
ומוסיף איזה הערה כמו "זה בסדר גם שעשיתי את זה לבן דוד שלי הוא לא הצליח כלום.. הוא עולה לכיתה ב' שנה הבאה"
כמובן שהכל נעשה בהומור רב- היא בעקרון כל הזמן צוחקת מהכשלונות שלה.. לצורך העניין להתחלה תעצב רוטינה קצרה מאוד שתתאים למשיכה ושיהיה לה כמובן סוף מצחיק.
You Miss 100% Of The Shots You Don't take.
המטרה של A2 זה לא לזיין לה תמוח עם כל סיפור אהבלי שעבר עליך בחיים, בA2 המטרה שלך היא ללחוץ על כמה שיותר "כפתורים". תריץ חיפוש על סיפורי DHV בירברנו על זה המון.
במקום לחפש קיצורי דרך ו"סיכומים" של המיסטרי מת'וד, פשוט תקרא את המיסטרי מת'וד, הוא לא באנגלית כזאת מסובכת ויענה לך על כל השאלות.
אני חושב ששאלת על הסיפור של DHV, לא על A2 עצמו כן? ככה הבנתי.
אז הסיפור DHV, לא ממש משנה, העיקר שהוא מראה תכונות טובות שלך שבעקיפין אתה מעביר למטרה.