קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 27-06-2006, 09:59
  2. מזל טוב למנהל החדש! YBZ בואו לברך אותו!!
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 16:58
  3. אנשים יאללה בואו למירק .!!! שמח שם :) :) :)
    על ידי MayMon בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 13:52
  4. תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 17:12
  5. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 15:42
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

בואו נסגור את הפינה (והפעם....) IOIים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ברירת מחדל בואו נסגור את הפינה (והפעם....) IOIים

IOI זה כנראה אחד הדברים שהכי הורסים לאנשים פה את הגיים.

בלי צחוק. רק לראות אותכם, מתחילים להתווכח לי על איך להגיב לIOI עם IOI או IOD או בכלל נג (מה?!),
    ואם סופרים 3 IOIים ואז הולכים שתי צעדים אחורה ואז סופרים עוד IOI ונותנים לה נג ומחזירים IOI ומה נסגר תגידו לי?

ברגע שאתם תלויים בIOI אתם לא סוגרים. נחשו מה - אם תחפשו IOIים כל היום, הם לא יגיעו. אם תחשבו כל הזמן על "היא משחקת בשיער, רק עוד 2 IOIים ואז היא נמשכת אלי ואז אני יכול להתקדם", עד שתתקדמו היא כבר תלך.

העניין הוא כזה - לכל בחורה, בכל אינראקציה מגיע שלב שהיא מפסיקה לתת IOIים. אם אתם תלויים בIOI ממנה בשביל להתקדם, אתם לא תתקדמו לשום מקום. עכשיו יגיעו כל האנשים שיגידו לי שבלי משיכה אני לא יכול להתקדם - IOI זה לא משיכה. בתור PUA, החומר
    (כולל הנושא של הIOIים) נועד בשביל לגרום לכם לצאת מנקודת הנחה שאתם יוצרים משיכה.

אם לא תצאו מנקודת ההנחה הזאת ותחפשו איזה "סימן" בשביל לסגור, הוא לא יגיע.

למה לא לצאת מנקודת הנחה שאתם מושכים? אתם אמורים למשוך אותה, אתם בנויים - פזיולוגית (לפחות אלה מכם שיש להם זין), למשוך אותה - צאו מנקודת הנחה כזאת. זה כל המטרה של פריים קונטרול, אם הפריים שלכם תלוי בתגובות שלה (רגע, היא צוחקת ממה שאני אומר? היא נוגעת לעצמה בשיער?) זה אומר שברגע שהיא תפסיק, זה גיים אובר.

אתם תראו שבחורות צריכות את הפריים שלכם. ברגע שתצאו מנקודת הנחה כזאת, הן פשוט יתאימו את עצמן לתפקיד שאתם נותנים להן (שזה לרצות אתכם).

דעתכם?

חבר'ה, לנהל דיון מסודר על הנושא - אני אשמח לדעות והכל, אבל בלי לרדת לפסים אישיים או ויכוחים ספציפיים אחד עם השני.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אין בעיה, ורק כדי להבהיר משהו:

קודם כל, אם אתה לא מקבל IOIים, אני מציע לך לעשות לה קינו טסט, של החזקת ידיים, לשים את היד שלה על הברך שלך וכו'.
    אם אתה לא מקבל את הIOI, אתה עדיין תקוע בA2. עד שתקבל IOI.
    אחרי זה, אתה עובר לA3, כשאתה מקבל IOI, אני אוהב לעשות "RELEASE" לIOI הראשון, להחזיר בנג או משהו.
    אחרי שיש לך IOI ברור, לא חייב 3 IOI, זה לא לפי מספרים, צריך משהו ברור, אתה עובר לA3.
    אחרי זה על כל IOI אתה יכול להחזיר לה IOI.

כל זה מבוסס על מיסטרי מת'וד, כי שאלת על מיסטרי מת'וד.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

לדעתי ? אתה צודק ,אבל לא ב 100%

נכון,לא צריך להסתמך יותר מידי על IOI שמקבלים מבחורות ,לא צריך לספור כמה IOI מקבלים ורק אז להתקדם.
    בנוסף,מה שאתה אמרת על הפריים קונטרול ,לצאת מנקודת הנחה שאתה מושך ובכל מקרה אתה תקבל IOI הוא מעולה ,אבל עובד באמת רק אם כבר השגת בעבר סגירות מעולות ובקלות.
    בגלל זה אנשים מפורסמים רגילים לבחורות שקופצות עליהם ,הדבר הראשון שאותם אנשים חושבים זה על העובדה שהיא רוצה אותם והם לא צריכים להתאמץ יותר מידי,זה הפריים שלהם,זה מה שהם משדרים לה וזה מה שהיא מבינה,כמובן שיש את העובדה שהוא מפורסם והכול,אבל רוב העיניין הוא בגלל הפריים של אותו אדם מפורסם.

עכשיו,אתה מצהיר בפני ילדים שבקושי סגרו משהו בחיים שלהם (אם בכלל) להתנהג כמו מפורסם שהולך לזיין בכל רגע וכבר זיין עשרות בחורות,זה פריים מאוד רציני וקשה להגיע אליו בשביל שהוא אשכרה יעבוד.

אז עד שאותם ילדים יהיו בטוחים בעצם בצורה מספיק טובה בשביל לגרום לאותו פריים לעבוד בצורה טובה,אני מאמין שהם צריכים להסתמך על IOI שהם מקבלים מבחורה ,לפחות עד שלב ה A2 .

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

מבלי לנסות הם לא יצליחו. זה כמו שריר, אם אתה לא מאמן אותו, יהיה לך קשה מאוד לצאת מנקודת הנחה כזאת.
    גם אם יהיו לך כמה הצלחות.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect