IOI זה כנראה אחד הדברים שהכי הורסים לאנשים פה את הגיים.
בלי צחוק. רק לראות אותכם, מתחילים להתווכח לי על איך להגיב לIOI עם IOI או IOD או בכלל נג (מה?!),
ואם סופרים 3 IOIים ואז הולכים שתי צעדים אחורה ואז סופרים עוד IOI ונותנים לה נג ומחזירים IOI ומה נסגר תגידו לי?
ברגע שאתם תלויים בIOI אתם לא סוגרים. נחשו מה - אם תחפשו IOIים כל היום, הם לא יגיעו. אם תחשבו כל הזמן על "היא משחקת בשיער, רק עוד 2 IOIים ואז היא נמשכת אלי ואז אני יכול להתקדם", עד שתתקדמו היא כבר תלך.
העניין הוא כזה - לכל בחורה, בכל אינראקציה מגיע שלב שהיא מפסיקה לתת IOIים. אם אתם תלויים בIOI ממנה בשביל להתקדם, אתם לא תתקדמו לשום מקום. עכשיו יגיעו כל האנשים שיגידו לי שבלי משיכה אני לא יכול להתקדם - IOI זה לא משיכה. בתור PUA, החומר
(כולל הנושא של הIOIים) נועד בשביל לגרום לכם לצאת מנקודת הנחה שאתם יוצרים משיכה.
אם לא תצאו מנקודת ההנחה הזאת ותחפשו איזה "סימן" בשביל לסגור, הוא לא יגיע.
למה לא לצאת מנקודת הנחה שאתם מושכים? אתם אמורים למשוך אותה, אתם בנויים - פזיולוגית (לפחות אלה מכם שיש להם זין), למשוך אותה - צאו מנקודת הנחה כזאת. זה כל המטרה של פריים קונטרול, אם הפריים שלכם תלוי בתגובות שלה (רגע, היא צוחקת ממה שאני אומר? היא נוגעת לעצמה בשיער?) זה אומר שברגע שהיא תפסיק, זה גיים אובר.
אתם תראו שבחורות צריכות את הפריים שלכם. ברגע שתצאו מנקודת הנחה כזאת, הן פשוט יתאימו את עצמן לתפקיד שאתם נותנים להן (שזה לרצות אתכם).
דעתכם?
חבר'ה, לנהל דיון מסודר על הנושא - אני אשמח לדעות והכל, אבל בלי לרדת לפסים אישיים או ויכוחים ספציפיים אחד עם השני.

ציטוט ההודעה