אם אני עושה שבוע שבוע
ונגיד בתחילת השבוע אני מקבל ריתוק משהו כמו 3 יום וזה נופל לי על הימים בבסיס
מותר להם לדחות לי את הריתוק לאחרי שבוע שאני אמור לצאת הביתה?
זה ממש חשוב ואם יש לכם איזה אתר עם הפקודה שאומרת שאסור לעשות את זה זה יהיה מבורך
אם אני עושה שבוע שבוע
ונגיד בתחילת השבוע אני מקבל ריתוק משהו כמו 3 יום וזה נופל לי על הימים בבסיס
מותר להם לדחות לי את הריתוק לאחרי שבוע שאני אמור לצאת הביתה?
זה ממש חשוב ואם יש לכם איזה אתר עם הפקודה שאומרת שאסור לעשות את זה זה יהיה מבורך
|
|
זה אפשרי..
הקצין השופט צריך לנמק טוב טוב למה הוא דחה את ריצוי העונש למועד אחר.
בד"כ דוחים עונשים למי שהוציא גימלים.
אם עושים לך את זה ישר להגיש ערעור.
הריתוק אמור להתחיל מיד או שהם יכולים לנמק את הדחיה בטענה שהם רוצים שתגיע הביתה ותביא ציוד(במידה ואתה משרת שבוע שבוע סגור)
השאלה שלי זה אם כבר מדפיסים לי את הטופס של החתימות ואני רואה שזה על התאריכים שאני אמור להיות גם ככה בבסיס בשבוע שאני סוגר
מותר לדחות את זה?
נערך לאחרונה על ידי טאקו שמחרבן גלידה; 03-07-2010 בשעה 19:16.
עוד שאלה חשובה שצצה עכשיו..
בזמן שאני אמור להיות בשבוע חופש ואני בריתוק
המפקד יכול לכפות עליי לעשות עבודות?
יש אפשרות לדחות ריתוק, אתה צריך לבקש.. אם יאשרו לך זה כבר סיפור אחר (קורה לעיתים נדירות).
הכוונה שלו היא שהמפקדים שלו ידחו לו את הריתוק, כי הוא עושה שבוע שבוע ובתחילת השבוע שלו יקבל 3 ימים, שאותם המפקד ידחה לשבוע אחרי בו הוא אמור להיות בבית.
כמו שכבר הגבתי.. יש לו אפשרות לבקש לדחות את הריתוק לימים שהוא נמצא בבסיס, את הדחייה יש לבקש מהסמג"ד או המג"ד.. במידה והוא נשפט ע"י אחד הגומרים הבאים, במידה ונשפט ע"י המ"פ הוא יכול לבקש ממנו, זה קורה לעיתים די רחוקות, הכל תלוי על מה היה המשפט, כי יש פעמים שבכוונה רוצים להחמיר עם העונש ויתנו לו ריתוק על ימי החופש שלו בשביל שילמד לא לעשות זאת שוב, הכל תלוי בסגל הגבוה שלו.
כן, יכולים לדחות ריתוק אבל זה לא נהוג והקצין ששפט צריך למלא מסמך עם למה אתה לא מרצה את העונש באופן מיידי, קיצר בירוקרטיה.
הקצין ששופט אותך לא באמת יש לו כח להתחיל לשחק עם הדברים האלה, אלא אם כן המפקד שלך ממש דרש.
וכן, בימים שאתה נמצא בבסיס יכולים לתת לך שמירות, עבודות וכד'.
אתה חייל לכל דבר.