קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. XD מה הולך בראשון, F16, גדודי צבא =|
    על ידי SinteL בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 04-04-2010, 04:09
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

צבא

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל צבא

היי אני מפרסמת פה את ההודעה כי אני לא חושבת שיש עוד פורום מבין כל הפורומים שבאתר שיענו לי,אז אל תעבירו פליז
    עכשיו השאלה שלי היא כזאת:
    יש לי עוד זמן בערך שנה עד הגיוס אבל בכל זאת עוד כמה זמן אמורים לשלוח לי מנילה וכו'...
    ורציתי להתייעץ איתכם בנוגע לבסיס. איזה בסיס כדאי לי ליהיות? פתוח או סגור?
    אין לי בעיה לייהיות בסגור,אבל אתם יודעים אני בת בכל זאת ואני מפחדת שאול ייהיה לי קשה שם ליהיות בלי הבית,אבל מצד שני,אני יכיר שם אנשים
    ואני אלמד הרבה על החיים.
    אח שלי למשל היה בבסיס סגור ואומר שהתנאים היו סבבה.
    הוא היה בחדר והכל היה מצוין.
    ומצד שניה אולי גם בבסיס פתוח יכול ליהיות טוב,אבל יש את הקטע שבא לי קצת ליהיות עם עצמי בצבא ולחשוב על העתיד ובגלל זה בא לי קצת על בסיס סגור.
    גם שמעתי שבבסיס פתוח יש חרא אנשים וכל אחד דואג לתחת שלו וזהו.
    אז מה דעתכם?
    מי שכבר עבר או שלא עבר ,תנו את דעתכם,תודה

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    971

Nועבר לפורום צבא וגיוס..

מנילה תקבלי כחצי שנה לפני הגיוס...

אני חושב אישית שבשביל להנות בצבא צריך בסיס סגור ככה אתה ישן עם אנשים גר איתם והם חברייך לכל החיים אחרי זה
    [CENTER]

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

אני לא אשקר לך, קשה להיות רחוק מהבית לכ"כ הרבה זמן, רחוק מההורים והמשפחה.
    בבסיס סגור, הצבא הוא מרכז החיים שלך, וכל השאר נהייה משני, לכן זה לא כ"כ מפריע.
    כמובן שהכל תלוי בכך שיהיה לך נח וכיף במקום בו את נמצאת, כי אם לא אז שום דבר לא שווה.
    מכירים חברים לחיים, שתרצי להיות איתם כל הזמן, יעזרו לך בזמנים קשים ויהיו איתך בזמנים טובים, מה גם שאת כנראה לא הולכת להיות לוחמת אז היציאות שלך יהיו חמשושים ככל הנראה אז אין בעיה.

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    1,820
    משפט מחץ
    אין דבר יותר שנוא מהשנאה..!

עוזי אתה גיי

משתמש מניאק האוואטר של mister ZooM
    לייקים
    2
    נקודות
    21
    משפט מחץ
    STFU SIR!

תומר אתה לא יכול לדעת אם היא הולכת להיות לוחמות
    יש לי כמה בנות מהשכבה שמתגייסות למג"ב וקרק"ל והולכות להיות לוחמות (ולא הן לא אבוגבר דיי כוסיות תאמת)

"שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי OzzY צפיה בהודעה
    אני לא אשקר לך, קשה להיות רחוק מהבית לכ"כ הרבה זמן, רחוק מההורים והמשפחה.
    בבסיס סגור, הצבא הוא מרכז החיים שלך, וכל השאר נהייה משני, לכן זה לא כ"כ מפריע.
    כמובן שהכל תלוי בכך שיהיה לך נח וכיף במקום בו את נמצאת, כי אם לא אז שום דבר לא שווה.
    מכירים חברים לחיים, שתרצי להיות איתם כל הזמן, יעזרו לך בזמנים קשים ויהיו איתך בזמנים טובים, מה גם שאת כנראה לא הולכת להיות לוחמת אז היציאות שלך יהיו חמשושים ככל הנראה אז אין בעיה.
    אז זהו שאני לא רוצה שנתיים להיתקע ולתקוע תחיים שלי רק בצבא,אני רוצה לבלות גם וכו'...
    אבל כן זה באמת נכון שמכירים שם אנשים שהם נשארים אח''כ לכל החיים.
    אבל אם נגיד לא יהיה לי תפקיד של לוחמת,אלא משהו אאחר,אז ייתנו לי בכל זאת ליהיות בבסיס סגור?

ולבסיס פתוח אין כ''כ ייתרונות כי התאכלס כל אחד דואג רק לעצמו ואת באה יושבת לא עושה כלום וחוזרת הביתה. מה כיף בזה?

משתמש כבוד האוואטר של shmuel555
    שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "..גם אם תהיא על סף תהום אלך אחריך עד סוף העולם

לא יודע מי אמר לך שבסיס פתוח זה חרא אנשים, אבל אני יכול להגיד לך שאני נמצא בבסיס פתוח ויש אנשים באמת טובים.. אנשים שעוזרים אחד לשני שצריך, אצלנו זה אחוות נהגים ביני לבין נהגים אחרים.
    השאלה הגדולה היא מה יהיו השעות בבסיס פתוח, כי אני כרגע משתחרר די מאוחר כל יום והיומיות נראות כמו עבודה שלא גמרת.
    בסיס סגור זה אכן חוויה עם החברה, יש צחוקים ולא משעמם, אבל שוב זה גם תלוי על האנשים שהיו איתך.
    הבעיה בבסיס סגור זה הסגירות, תלוי בתפקיד שאליו תלכי.
    כמו שאת רואה ישנם היתרונות וחסרנות לכל דבר, השאלה במידה ותהיא בבסיס פתוח מה יהיו השעות שלך ומה המרחק מהבית, כי בסופו של דבר שמגיעים לצבא לא כולם מסתדרים עם בסיס סגור וזה יכול להקשות על החיים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי shmuel555 צפיה בהודעה
    לא יודע מי אמר לך שבסיס פתוח זה חרא אנשים, אבל אני יכול להגיד לך שאני נמצא בבסיס פתוח ויש אנשים באמת טובים.. אנשים שעוזרים אחד לשני שצריך, אצלנו זה אחוות נהגים ביני לבין נהגים אחרים.
    השאלה הגדולה היא מה יהיו השעות בבסיס פתוח, כי אני כרגע משתחרר די מאוחר כל יום והיומיות נראות כמו עבודה שלא גמרת.
    בסיס סגור זה אכן חוויה עם החברה, יש צחוקים ולא משעמם, אבל שוב זה גם תלוי על האנשים שהיו איתך.
    הבעיה בבסיס סגור זה הסגירות, תלוי בתפקיד שאליו תלכי.
    כמו שאת רואה ישנם היתרונות וחסרנות לכל דבר, השאלה במידה ותהיא בבסיס פתוח מה יהיו השעות שלך ומה המרחק מהבית, כי בסופו של דבר שמגיעים לצבא לא כולם מסתדרים עם בסיס סגור וזה יכול להקשות על החיים.

צודק זה גם מה שאני אומרת,שלכל דבר יש יתרונות וחיסרונות. אבל זה שאתה אומר שיש אנשים טובים זה פוקס ולא תמיד ככה,אפשר רק לקוות שזה יהיה ככה.
    ספר לי למשל איך אתם מבלים ביחד בבסיס פתוח,ז''א יוצא לך ליהיות בקשר עם חיילים אחרים? יש אירועים וכו'...? או שאתה בא וחוזר הביתה וזה כל השירות הצבאי?
    אני מאוד נוטה לצד של הסגור אבל הדבר שהכי עוצר אותי זה שאני יהיה רק חמישי שישי שבת בבית.
    אבל מהצד של החיים אני חושבת שזה ייבגר אותי יותר.

שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי יאננננה צפיה בהודעה
    צודק זה גם מה שאני אומרת,שלכל דבר יש יתרונות וחיסרונות. אבל זה שאתה אומר שיש אנשים טובים זה פוקס ולא תמיד ככה,אפשר רק לקוות שזה יהיה ככה.
    ספר לי למשל איך אתם מבלים ביחד בבסיס פתוח,ז''א יוצא לך ליהיות בקשר עם חיילים אחרים? יש אירועים וכו'...? או שאתה בא וחוזר הביתה וזה כל השירות הצבאי?
    אני מאוד נוטה לצד של הסגור אבל הדבר שהכי עוצר אותי זה שאני יהיה רק חמישי שישי שבת בבית.
    אבל מהצד של החיים אני חושבת שזה ייבגר אותי יותר.
    אנחנו יוצאים מדי פעם ביחד, לא מזמן עשינו על האש אצל מילואימניק שהיה אצלנו, אנחנו נפגשים לא מעט, אנחנו פשוט מארגנים לילות ביחד כמו על האש וכאלה..
    תשמעי בתור אחד שנמצא בבסיס פתוח התנאים ממש טובים (חוץ מהשעות, אבל זה לא תלוי בנו) ואני יכול להגיד לך שאני יודע גם מזה סגור כי התפקיד שלי נהג אז יצא כמה פעמים שתגברתי נהגים בפלוגות סגורות וישנם פלוגות עם אווירה טובה ביחד וישנם פלוגות שפחות, מה שכן לכל פלוגה שהגעתי ידעתי איך להשתלב (עם הומור כמו שלי קשה שלא להשתלב).
    אני יכול להגיד לך שבתור חברים אנחנו עוזרים אחד לשני ונותנים אחד בשביל השני ואנחנו כמו חזית אדיחה ביחד.
    וזה שיש אנשים טובים זה לא פוקס יש כאלה הרבה מקומות, ואת זה אני אומר בתור אחד שהיה בהרבה בסיסים בארץ, וראה תנאים של בסיסים סגורים ופתוחים.
    ברגע שתגיעי לצבא אני מאמין שכמו כל חייל הרצון להיות בבסיס פתוח יהיה גדול, כי לא תמיד קל להיות בסגור.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אנחנו יוצאים מדי פעם ביחד, לא מזמן עשינו על האש אצל מילואימניק שהיה אצלנו, אנחנו נפגשים לא מעט, אנחנו פשוט מארגנים לילות ביחד כמו על האש וכאלה..
    תשמעי בתור אחד שנמצא בבסיס פתוח התנאים ממש טובים (חוץ מהשעות, אבל זה לא תלוי בנו) ואני יכול להגיד לך שאני יודע גם מזה סגור כי התפקיד שלי נהג אז יצא כמה פעמים שתגברתי נהגים בפלוגות סגורות וישנם פלוגות עם אווירה טובה ביחד וישנם פלוגות שפחות, מה שכן לכל פלוגה שהגעתי ידעתי איך להשתלב (עם הומור כמו שלי קשה שלא להשתלב).
    אני יכול להגיד לך שבתור חברים אנחנו עוזרים אחד לשני ונותנים אחד בשביל השני ואנחנו כמו חזית אדיחה ביחד.
    וזה שיש אנשים טובים זה לא פוקס יש כאלה הרבה מקומות, ואת זה אני אומר בתור אחד שהיה בהרבה בסיסים בארץ, וראה תנאים של בסיסים סגורים ופתוחים.
    ברגע שתגיעי לצבא אני מאמין שכמו כל חייל הרצון להיות בבסיס פתוח יהיה גדול, כי לא תמיד קל להיות בסגור.
    כן אני מכירה את כל מה שאמרת כי גם לאחי היה ככה,אבל הוא היה בבסיס סגור.
    אבל נגיד הצבא מארגן לכם אירועים מטעם הצבא או שרק אתם החיילים מארגנים לעצמכם אירועים?
    כי למשל אצל אח שלי הצבא אירגן מסיבות במועדונים ימית 2000 וכו''...

שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי יאננננה צפיה בהודעה
    כן אני מכירה את כל מה שאמרת כי גם לאחי היה ככה,אבל הוא היה בבסיס סגור.
    אבל נגיד הצבא מארגן לכם אירועים מטעם הצבא או שרק אתם החיילים מארגנים לעצמכם אירועים?
    כי למשל אצל אח שלי הצבא אירגן מסיבות במועדונים ימית 2000 וכו''...
    הצבא מארגן לנו טיולים, יש לנו טיול גדודי בסוף החודש הקרוב, עוד חודש אנחנו נוסעים לימית 2000.. לפני שבוע היה לנו תרבות יום א'.
    יש לי עוד דוגמה טובה להראות כמה אנחנו ביחד ודואגים אחד לשני, אצלנו שמשהו נמצא בריתוק אנחנו נשארים איתו לילות ומעבירים לו את כל הריתוק בכיף ולא משאירים אותו לבד..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הצבא מארגן לנו טיולים, יש לנו טיול גדודי בסוף החודש הקרוב, עוד חודש אנחנו נוסעים לימית 2000.. לפני שבוע היה לנו תרבות יום א'.
    יש לי עוד דוגמה טובה להראות כמה אנחנו ביחד ודואגים אחד לשני, אצלנו שמשהו נמצא בריתוק אנחנו נשארים איתו לילות ומעבירים לו את כל הריתוק בכיף ולא משאירים אותו לבד..
    ואוו מגניב,ורגע אפשר לדעת איפה אתה משרת ובאיזה תפקיד?

שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אני משרת בצריפין בבסיס של חושן (לא הרבה מכירים אותו).
    כעקרון אני נהג יחידה אבל אני נוהג רק למג"ד הגדוד, שזה אומר שאני בדר"כ לא עושה כלום כל השבוע ומדי פעם נוסע איתו שיש לו נסיעות ארוכות.
    מה שאומר שאני כמו נהג בוס רק עם תנאים טובים יותר.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,878 | הודעות: 8,174,465 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect