http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
|
|
תעשה לי טובה, הרופאים היום לא יודעים כלום.
שכן שלי ז"ל, אמרו שיש לו חודש לחיות, חודש!!
הוא שרד עם המחלה שנה וחצי , איך תוכיח את זה?
הרופאים לא יודעים כלום, והוא אמר, ככה מדבר בן-אדם שיודע שהוא הולך למות "כל הזמן הזה שאני חי זה בזכות הכיבוד הורים שלי"
וואלה כן, הוא לא רוצה לשמור שבת, שלא ישמור, אבל שיאמין בדת.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
הפעם הזאת אני די מסכים איתך.
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...92#post5651992
לפותח האשכול, הדת היא לא בהכרח דבר רע ומגביל כמו שאתה מתאר, אני ממליץ לך לצפות בקישור שהבאתי לך.
תקשיב גם אני שומר מסורת לא מדליק טלוויזיה ומחשב ונוסע במכונית בשבת וכאלה, וההורים שלי כבר קיבלו את זה שאחרי חצי שנה הפסקתי להניח תפילין ומדי פעם אני מניח, תקשיב מה תעשה הכי טוב לך להירדע קודם ותגיד להורים שלך שאתה רוצה לעבור למקיף רגיל במקום ישיבה ככה יהיה לך יותר קל תאמין לי!
האימייל שלי:
הרופאים לא יודעים כלום -_- בסדר.. הם אמרו חודש כהערכה אף אחד לא עמד לו עם סטופר, הם לא רצו לתת לו למשפחה תקווה שלא תתממש.
אז אלוהים שמר עליו וריפא אותו, זאת אומרת שאם חלילה מגלים לך עכשיו סרטן המוח אתה הולך לבית כנסת ולא לבית חולים?!
נו באמת.. זה כזה מהפך פסיכוסומטי שאין דברים כאלה, הבנאדם חיפש את הדבר היחיד שהוא יכול יהיה להיאחז בו והוא במקרה מצא את זה.
אם הוא היה פוגש באותו יום כומר ולא רב הוא היה מתנצר, הוא היה שבור והיה חייב למצוא ענף להיאחז בו.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
אני פשוט עייפה מידי בשביל לקרא פה את כל התגובות ,אז אם אני רושמת משהו שכבר רשמו , סורי.
אתה לא חושב שזה מהפך טיפה ענקי מידי מלהפוך מאדם דתי , לאדם אתאיסט , שאומר שאין דבר כזה אלוהים ?
אני בתור אחת שלא מאמינה, יכולה לומר לך שלקח לי כמה שנים לאבד אמונה.
ואצלך זה נראה כאילו קמת בבוקר והחלטת את ההחלטה הזאת.
סתם שתקח את זה לצומת לבך , זה נראה כאילו אתה מנסה לא להאמין רק בשביל לא לעשות את כל מה שכלול בדת .
בכל מקרה, אם אתה עדיין מחליט לא להאמין ,
פשוט שב ותדבר על זה עם אמא שלך . אם אתה לא יכול לדבר עם אבא שלך , אמא שלך היא הבן אדם הנכון .
ברור שהיא תתאכזב טיפה, כי בכל זאת הם גידלו אותך למציאות הזאת של להיות אדם דתי , אבל אני חושבת שהיא תבין . כי גם היא הייתה בגילך ואני בטוחה שגם לה הייתה הנקודה הזאת שהיא רצתה לקום בבוקר ולומר ' זהו אני חוזרת בשאלה '.
רק תנסה לדבר איתה, לא תפסיד כלום(: ,
בהצלחה.
לא הבנתי. סתם יום אחד החלטת להפוך לאתאיסט אחרי 15 שנים שהיית דתי?התחלתי להרגיש שאין דבר כזה אלוקים ושאני לא רוצה להיות יותר דתי...
נו באמת... תגובה מאוד בוגרת, למה שלא יתן להם מכות? הוא עדיין ילד ולא סתם בגילאים האלה יש הורים שדבוקים לו לחיים.דבר עם ההורים שלך, תעשה להם בעיות,
תעשה בלאגנים, מהומות.
יש הרבה כאלה ויש לכך דוגמא בקישור שהבאתי בתגובה הקודמת.אני רוצה שיקום
האדם האמיץ והאמיתי הזה שיהיה דוס מבלי שום קשר למוצא,
לדת, ולהורים. הוא בעיני יהיה באמת אדם צדיק.
לא הבנתם אנחנו לא משפחה דוסית ולא קרובים לזה אבל לא יוד עמנה נכנס לאמא שלי לראש פתאום היא רוצה שאני יקיים יותר ויותר מצוות ודרישות של הדת...את זה אני לא מבין. איך בדיוק הגעת "ממשפחה שלא קרובים להיות דוסים" למשה רבינו? להתפלל שלוש פעמים ביום זה לא ביג דיל המון אנשים עושים את זה. לסיכום לפי מה שאתה כותב זה לא נשמע שההורים שלך לוחצים עליך להיות גדול הדור אז אל תקח את זה קשה כל כך, סך הכל זה המבחן של כל אדם לבדוק את עצמו עד כמה הוא חזק באמת-"איזיהו גיבור? הכובש את יצרו".ואמא שלי לא תבין היא חושבת שאני יהיה משה רבינו הבא....
אחי אני בדיוק ההפך ממך ההורים רצים שאני יהיה חילוני אני מסורתי אני נכנס יותר ויותר לעולם הדת
תלוי שמע
תעשה את המצוות אבל לא להשתגע
אי אישית אוהב את הדת ואני מחפש דרכים כמה שיותר להיתפלל
ותאמין לי העולם החילוני לא ממש טוב (פשעים רדיפות)
העולם הדתי פשות מדבר בצורה אחרת
מתי שהוא כשתתחתן אתה תעזוב את אבא שלך
אז לפחות תשמור שבת ותפילין שזה הכי חשוב
תגיד לי אחי אתה רואה חדשות?? קורא עיתונים?? שומע פאקינג רדיו??
אתה שמעתה כמה פשעים יש בעולם הדתי?!?! מה אתה מדבר בכלל רואים שנולדתה אתמול!!
הורים דתיים אונסים את הילדים שלהם, שוכחים ילדים באוטו, בלוחות הברית נכתב "לא תרצח"- אתה יודע כמה פעמים יש רציחות "בעולם הדתי"?!?!?
אז אדון עמנואל בכמה פורומים אתה פשוט מזיין תמוח ואומרים לך אתזה, ואתה לא מבין שנמאס מהתגובות שלך?!?!
אז הנה אני מוכיח לך שוב כמה שאתה לא מבין בשום דבר.
ברוך הבא למציאות
אם אתה רוצה לחזור בשאלה, תחשב את כל המהלכים.
נניח ואתה מודיע להם שאתה רוצה לחזור בשאלה, הם יכולים לזרוק אותך מהבית.
הדברים האלו קורים.
זה כל כך קשה אין לך מושג כמה אני מכיר את זה ..אין מה לעשות עם הורים כאלה יש כל כך הרבה כאלה אחי הם פשוט לא מבינים את זה הם לא נותנים לעצמם תהזדמנות להבין את זה..