נכתב במקור על ידי
holiday
להקת המטאל הטובה ביותר בעולם,בלי שום ספק..
אני מעריץ את המטאל הקלאסי והת'ראש מטאל והרבה מסגנונות המטאל(ומעריץ מטאל ורוק מגיל 7,אבל שמעתי מגיל 4 כבר) ואני אומר שזאת להקת המטאל הטובה בעולם..
יותר טובה מכל להקת מטאל אחרת!
לפי דעתי KILL EM ALL הוא אלבום הספיד מטאל הטוב ביותר בכל הזמנים
RIDE THE LIGHTING,MASTER OF PUPPETS הם אלבומי הת'ראש מטאל הטובים ביותר בכל הזמנים
AND JUSTICE FOR ALL הוא אלבום הפרוגרסיב מטאל הטוב ביותר בכל הזמנים
BLACK ALBUM הוא אלבום המטאל הקלאסי הטוב ביותר בכל הזמנים
LOAD,RELOAD הם אלבומי הרוק,והרוק הכבד הטובים ביותר בכל הזמנים(יש גם שירים באלבומים הללו אם אלמנטים משגעים של בלוז,קאנטרי ורוק אלטרנטיבי)
ST. ANGER הוא האלבום הכי זועם ועצבני ששמעתי! אלבום לפריקת עצבים,והאלבום היחיד שטוב מכל הסגנונות בהם הוא נוגע (נו מטאל,אלטרנטיב מטאל,הבי מטאל של שנות ה-2000)
DEATH MAGNETIC הוא האלבום הכי טוב שיצא בשנות ה-2000(כן כן מכל האלבומים שיצאו בשנות ה2000,בכל הסגנונות..ולאו דווקא בגלל שהוא אלבום כל כך מדהים(למרות שהוא כן),אלא בעיקר בגלל שלא יצא שום דבר טוב בשנות ה 2000)
וכנראה,אחד מאלבומי המטאל הטובים האחרונים שיצאו כי הלהקות הישנות עוד מעט יתפרקו(וגם כך רובן כבר לא עושות מוזיקה טובה..)
והמוזיקה של היום זה חרא,אפשר להגיד שהמוזיקה הטובה רשמית מתה בשנות ה2000 ואין תקווה שהיא תחזור מתישהו..
ובנוסף לזה שהוא אלבום המטאל הכי טוב של שנות ה 2000(עד כה)הוא גם מהווה חזרה לתראש מטאל!(למרות שזה לא ת'ראש נקי,אלא ת'ראש מעורבב אם הבי מטאל אפילו קצת יותר הבי מטאל מתראש,אבל עדיין תודו שזה מרגש!)
בנוסף לכל הם נותנים את ההופעות הכי טובות ומרגשות,וה DVD של ההופעות שלהם הם מההכי טובים שיש!
וGARAGE INC הוא אלבום הקאברים הכי טוב שיש!
הם פשוט הפכו את כל השירים להרבה יותר טובים מהמקור!
ועשו אותם "מטאליקה סטייל"
SM הוא מאלבומי ההופעה הטובים ביותר,השירים פשוט עברו מהפכה!
ובנוסף לכך קיבלנו 2 שירים חדשים ומעולים ביותר!!
זהו,זאת דעתי על מטאליקה!
ולא,אני לא פאן-בוי מטורף,הם פשוט הלהקה הטובה ביותר בעולם המטאל לפי דעתי,ובכלל הלהקה האהובה עליי!