בן 15 אבל די הרבה תפוסים לי, פשוט תבחרו תאריך וניראה מה אני אוכל לעשות
עוד מעט אני יעדכן תתגובה לתאריכים שאני לא יכול
בן 15 אבל די הרבה תפוסים לי, פשוט תבחרו תאריך וניראה מה אני אוכל לעשות
עוד מעט אני יעדכן תתגובה לתאריכים שאני לא יכול
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
|
|
אממ תאמת לא נשמע לי כל כך טוב הרעיון.
כולנו ניפגש נדבר, ומה אז? נתחיל שם עם בחורות? לא יודע נראה לי כזה מוזר לנסוע עד לת"א בשביל להתחיל עם בחורות.
אני אומר שנמצא מסיבה טובה בת"א וכולנו נלך לשם, זה כבר נשמע יותר טוב.
בכל מקרה תהנו.
אם תרצו או לא, קבוצה של בחורים מגילאים שונים שמסתובבים בתל אביב ומתחילים עם בחורות, זה טיפה מוזר. חחחחח
כל הרעיון של מפגש זה לא רק הסארג', זה נחמד לדון ב STICKING POINTS
וחוץ מזה סארג' בשלישיה הוא מושלם (לא מתחילים סט ביחד אבל האוירה הכללית והמשימות שנותנים אחד לשני)
חוץ מזה שזה כיף
חחחחחחחח לא לא לא לא...
תקשיב נעשה קבוצות כמה שניצתרך
נגיד איזה קבוצה של 3 ילדים בערך באותו גיל ילכו לאיזה קניון אחד הולך פותח סט מדבר אחרי זה ווינג בא תכירי X הוא חבר מאוד טוב שלי אחרי זה בא ווינג שלישי אה מה קורה חברה תכירו HB, וכו' וכו' קיצר שיטות של מיסטרי
זה מעפן רצח.
אם כבר תבואו למקום שיש בו הרבה קבוצות מעורבות, מתפזרים, כל אחד ניגש לקבוצה וכשכל ווינג מוכן נפגשים בנקודה כלשהיא כולם.
במצב האידאלי מגיעים לזה שכל אחד יכול לסגור FC עם כל אחת שהוא בוחר מהמעגל החברתי הגדול שנוצר.
בשיטה הזאת אפשר להשתלט על מסיבות שלמות.
אה ועשיתי את זה לפני שנה עם הווינג הקבוע שלי ועוד איזה טבעי אחד שהכרנו בדרך הזאת. תאמינו לי זה אחד הדברים.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 07-07-2010 בשעה 17:42.
קראתי חצאי תגובות
ורציתי להגיד
שזה הייה כולה מפגש פורום, להכיר אנשים מהתחום פנים אל פנים.
בין היתר אפשר לצאת לסארג'ים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
פספסתם את הפואנטה.
סארג' אפשר לצאת עכשיו, כל אחד לבד או עם חברים שלו. הפואנטה בזה שאתה מכיר עוד אנשים בסצינה, זה לדבר איתם. כמו שאתם יושבים עם אנשים אחרים ומספרים את הסיפורים הכי הזויים שלכם? יהיה משעשע לראות 10 חבר'ה מנסים לקחת את השליטה![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אה ושכחתי, אם אפשר, בערב.. כי יש עבודה.
ומה הבעיה באמת, נתחלק לשלשות/זוגות, נחזיק ידיים ונצא לדרך, ננסה לבנות קבוצות בתווח גילאים דומה.
בעזריאלי לדוגמא אין בעיה, יש שם מלא מסעדות וחנויות שיש שם סטים.. פעם פתחתי שם סט ליד בלאק עם חברים.
אני אגיע, מתאים לי כל תאריך אחרי ה17 ליולי, רצוי בסופ"שים
אני אגיע, בן 18.
אפשר לשבת במקום ספציפי ואנשים שמגיעים לשם בשביל לדבר ולהכיר, שישארו שם ידברו ויכירו פנים אל פנים.
אלה שרוצים יקחו את אלה שהכירו ויצאו איתם לסיבוב, זה מעולה בעיקר אם החזקים עוזרים לחלשים, דוחפים אותם לגשת ומסתכלים עליהם מהצד.
אחרי שאנשים יוצאים לסיבוב שיחזרו למקום הספציפי שנקבע בהתחלה כדי למנוע בעיה של פיזור.