נשמה שלי,
התפיסה שלך מוטעית!!!!!
השברים שהדגשתי הם נכונים, אבל אתה מסיק מהם דברים לא נכונים...
"בהם אתה תולים תקוות?"--> אנחנו לא תולים תקוות! לא יודעת מהיכן הבאת את זה .... אנחנו נזהרים-- שונה מאד!
"לא הפסקנו לרגע להילחם " --> לא זוכרת מתי והיכן, אבל באחד האשכולות פה רשמתי שמלחמת גרילה תמיד ניצחה.... תמיד! אתה יודע מה זה אומר....... ככה שנגיע למצב שאתה מתאר זה רק יחמיר את מלחמת הגרילה הזו....... ראה -השואה.
" ואם להם אין ערך לחיים שלהם למה שלנו יהיה?" אני לא מבקשת שייה לנו ערך לחיים שלהם, מצידי שכל האסירים האלה ימותו! (כי הם לא חפים מפשע...) אבל-- יש לי ערך לחיים שלי, ושל העם שלי, וברגע שנעשה כזה דבר, אני אבטל את הערך של החיים שלי@ ושל כל העם הזה , כי העולם ילחם נגדנו..... ואיך מדינה אחת יכולה להילחם בעולם?!
" העולם ישנא אותנובכל מקרה כי אנחנו יהודים אנחנו נחותים בעיניהם ומעניין להם את התחת מה יהיה כאן " --> העולם כבר שונא אותנו!
ולכן כמו שאמרתי, מחכים לתגובה קטנה אחת שלנו שיוצאת מגדר החוק כדי לתקוף..... לזה אתה מייחל?
"אמריקה שהייתה הידידה היחידה שלנו " ---> אמריקה מעולם לא הייתה ידידה שלנו!!!!! אמריקה עשתה מה שטוב לה, והיה לה טוב שלהיו איתנו בברית!!!!!
באיזה עולם אתה מאמין?!
אתה באמת מאמין שעם כל האנטישמיות הזו, ייתנו לנו לעשותת משהו כזה והעולם לא יכנס בנו?! אתה באמת מאמין בזה?!
הרי בלי שנעשה כזה דבר העולם נגדנו... אז עם כזה דבר?! יאכלו אותנו בלי מלח!

ציטוט ההודעה
>