אם תהיה שביתת תלמידים כקריאה לשחרור גלעד שליט, אתם תשארו בבית?
במידה ולא יהיו שביתות אחרות, אז יכול להיות תהיה שביתה כזו כשבועיים אחרי תחילת הלימודים.. באמצע ספטמבר.
אתם תשתפו פעולה?
אם תהיה שביתת תלמידים כקריאה לשחרור גלעד שליט, אתם תשארו בבית?
במידה ולא יהיו שביתות אחרות, אז יכול להיות תהיה שביתה כזו כשבועיים אחרי תחילת הלימודים.. באמצע ספטמבר.
אתם תשתפו פעולה?
|
|
אני ישאר
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
לא החלטה שלי אמא שלי מחליטה
מה הקטע כאילו הכל בשביל שביתה?
אפילו לנצל חייל שנחטף
אם לא יהיה אז נגיד גלעד שליט ונפתור ת'עניין.. אם לא תיהיה שביתה אז לא תיהיה כי אין סיבה מוצדקת לשבות
אני חושב שכל מי שישתתף בזה פשוט טמבל
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 12-08-2008 בשעה 03:41.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
אתם סתם דיבורים עלק תבריז נו באמת אתם תלמדו כמו חננות
רעיון נחמד....אם כולם ישבתו, ברור שגם אני.
אם לא...... אז לא![]()
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
רעיון דבילי לדעתי..
אתם לא באמת חושבים ששביתה בלימודים תחזיר אותו נכון ??
היינו בחודשיים שביתה ואין הרבה הבדלים ממקודם..
נתנו למורים קצת כסף העלאות פה ושם וזהו הם ממשיכים לקבל זין עכשיו..
שביתה לא תעזור במדינה אטומה שכזאת ובטח שלא תעזור להחזיר חייל חטוף.
נקודה
אני חושב שאם זה היה במטרה באמת אמיתית, והשביתה הזאת היתה במטרה לחולל שינוי, אז כן הייתי חלק מהשביתה...
אבל לא, המטרה שלכם היא אך ורק בשביל לדפוק ת'מערכת ולנצל את המצב בשביל להישאר בבית.
אני חושב שאם מישהו יכול לשנות את המצב זה אנחנו, הדור הצעיר, אם תהיה שביתה רצינית זה דופק להם הרבה דברים, לא יודע אולי יגרום לגדולים מאיתנו לחשוב קצת יותר בהיגיון ולראות שאם לנו, הדור הצעיר והטמבל איכפת אז גם להם צריך להיות איכפת..
אבל זו רק דעה שלי, אני לא חושב שזה יצליח בכל אופן.
חח אני סיימתי אז לא משנה לי..![]()
בתהליכי פרישה מאטרף.
לא לומד כבר, אבל זה ממש לא לעניין לדעתי. איך שאני רואה את זה, אתם מנצלים את העניין רק כדי שיהיו לכם עוד כמה ימי חופש, פשוט עלוב. כשלמדתי עדיין, לא הייתה שביתה כל שנה, ולמיטב ידיעתי, אף אחד לא מת מזה עדיין. נצלו את החופש וחלאס לזבל את השכל על שביתות.
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
וואלה אני נאשר
בזין שלי
קרדיט לחבר מפורום אחר על החתימה !קרדיט לחבר מפורום אחר על הפצצה שלמעלה!נתונים אישייםגובה1.72משקל78ק"גהיקף יד39אחוז שומן 12קראטיסט סיני[לא קלאסי]דרגת קוברה קאי לבן.
לא