קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 52
    הודעה אחרונה: 14-09-2008, 13:39
  2. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 30-01-2007, 19:17
  3. פתאום כולם שולחים לי את אותה ההודעה באיסי.. :O
    על ידי CrazyPopo בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 10-10-2006, 18:19
  4. [אשכול חוקים] להיכנס כולם כולם!
    על ידי ShadowZ בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 15:21
  5. דחוףףףףףףףף כנסו כולם
    על ידי GigaMan בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 02:31
נושא נעול
עמוד 4 מתוך 10 << ראשון ... 23456 ... אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 146

מה כולם נהיים דוסים פתאום? - עמוד 4

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ציטוט נכתב במקור על ידי Cry_AngeL צפיה בהודעה
    מסקנה מעניינת, במיחוד לאור העובדה שאלברט איינשטיין היה פנאתאיסט. שריצ'רד דוקינס אתאיסט. זה כבר לא כל..
    אז כדאי לך לקרוא שוב על המושג פאנתאיזם ועל השמות הבאים שמעת גליאו גליליי ניוטון?
    מוכר לך?
    ועוד רבים...
    הבעיה הכי גדולה שלכם זה שאין לכם מושג אפילו מהו המונח אלוהים ואתם ישר מקשרים אותו לדת
    וזה מצחיק כי בכלל אין קשר, פילוסופים יוונים מלפני 2000 שנה דנו כבר בהגדרה שלו ככה שהטמטום הוא שלכם שאתם חושבים שהמושג הזה נתבע מהתנך או מהרבנים...
    אה ולחכמולוג Cry_AngeL אם בא לך להעשיר קצת את ההשכלה שלך כדאי לך לקרוא את הספר אלוהים, איינשטיין (וכול השאר) אולי ייכנס לך ממנו משו לקודקוד
    נערך לאחרונה על ידי avatar123; 06-07-2010 בשעה 08:56.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

קראתי מספיק ספרים אודות אינשטיין ויחסו לאלוהים, הוא לא מאמין באלוהים אישי אשר מתערב בחיי בני האדם באופן פעיל באמצעות מעשי ניסים. הוא אמר לא פעם "אני לא מאמין שאלוהים משחק בקובייה" או "הרעיון של אלוהים אישי נראה לי זר באוםן מוחלט".

ואם להיות ממש קיצוני הוא אמר גם "אלוהים הוא תוצר של חולשה אנושית".

אגב המושג אלוהים:
    המונח אלוהים מייצג ישות עליונה מופשטת, אשר המאמינים בקיומה מייחסים לה אחריות לבריאת העולם ואף להנהגתו. על אף שמושג זה לובש צורה ומאפיינים שונים בתרבויות שונות, ישנם גם קווי דמיון משותפים בין ייצוגו בחלק מהתרבויות.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

קראתי מספיק ספרים אודות אינשטיין ויחסו לאלוהים, הוא לא מאמין באלוהים אישי אשר מתערב בחיי בני האדם באופן פעיל באמצעות מעשי ניסים. הוא אמר לא פעם "אני לא מאמין שאלוהים משחק בקובייה" או "הרעיון של אלוהים אישי נראה לי זר באוםן מוחלט".

ואם להיות ממש קיצוני הוא אמר גם "אלוהים הוא תוצר של חולשה אנושית".

אגב המושג אלוהים:
    חחח הציטוט שהבאת מוכיח את זה בכך שהוא אומר "אני לא מאמין שאלוהים משחק בקובייה" הוא מכיר באלוהים...
    ואני לא מדבר על הגדרה מטומטמת של ויקיפדיה שכול ילד בן שנתיים יכול לערוך אותה, אני מדבר על הגדרה עמוקה הגדרה שספרים שלמים נכתבו עליה ופילוסופים גדולים דנו בה.

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

ציטוט נכתב במקור על ידי israel l צפיה בהודעה

זהו שלא! רבים מתו על קידוש ה'. למשל בשואה יש את הסיפור על הבחור שהנאצים ביקשו ממנו לשרוף ספר תורה או שהם ישרפו אותו מה הוא בחר? כן הוא נשרף על קידוש ה'. יש גם עוד סיפור על אחד שבקשו ממנו לקשור תפילין לסוס ושוב אותו עיקרון.
    ויש עוד הרבה סיפורים כאלה כמו עם חנה ושבעת בניה. אז הטענה שלך פה היא לא נכונה אלא אם כן אתה מתכוון לחילול שבת או יום כיפור שאז ידוע שפיקוח נפש דוחה זאת.

אנשים הצליחו לעשות הרבה גם בעזרת תפילות, אני הבאתי לך רק דוגמא אחת.

אז אלו דביליים פאנטיים.לאבד חיים בשביל אמונה עיוורת זה הדבר הכי מטומטם לעשות.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח
    לא זה לא בגלל שהם התפללו,זה בגלל שהם החליטו לעשות משהו וללכת איתו עד הסוף.

ועם כל הכבוד,התחלתי להבין שהתנך הוא הספר הכי חרטע שקיים.זה פאקינג אוסף של סיפורי עם,איך אנשים באמת מאמינים שהעולם נברא בשישה ימים ועוד על הדרך הספר סותר אמונות אחרות?משמע הוא נכתב הרבה יותר מאוחר מהמיתוס הבבלי[שגם הוא לא פחות דבילי] ובעצם בדייה אחת גדולה

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    66
    נקודות
    72
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    טיפת המים חודרת אל תוך הסלע לא מכוח נפילתה, אלא מכוח התמדתה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael. צפיה בהודעה
    אז אלו דביליים פאנטיים.לאבד חיים בשביל אמונה עיוורת זה הדבר הכי מטומטם לעשות.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח
    לא זה לא בגלל שהם התפללו,זה בגלל שהם החליטו לעשות משהו וללכת איתו עד הסוף.

ועם כל הכבוד,התחלתי להבין שהתנך הוא הספר הכי חרטע שקיים.זה פאקינג אוסף של סיפורי עם,איך אנשים באמת מאמינים שהעולם נברא בשישה ימים ועוד על הדרך הספר סותר אמונות אחרות?משמע הוא נכתב הרבה יותר מאוחר מהמיתוס הבבלי[שגם הוא לא פחות דבילי] ובעצם בדייה אחת גדולה
    תתבייש על מה אתה צוחק, תאמן לי הייתי לידי הייתי מוריד לך אחת.

סתם שאלה, אם תסביר איך הגעת למסקנה המדהימה הזאות?

וכמו שכבר רשמתי, לדבר לאתאיסט זה כמו לדבר לקיר, אתה לא באמת מחפש תשובות .
    בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים

Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone

"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
    ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Shlomi062 צפיה בהודעה
    תתבייש על מה אתה צוחק, תאמן לי הייתי לידי הייתי מוריד לך אחת.

סתם שאלה, אם תסביר איך הגעת למסקנה המדהימה הזאות?

וכמו שכבר רשמתי, לדבר לאתאיסט זה כמו לדבר לקיר, אתה לא באמת מחפש תשובות .
    ידוע שהדת מעודדת מלחמות, והנה ההוכחה "אם היית לידי היתי מוריד לך אחת" אתה מוכן לצאת למלחמת קודש (אגב ג'יהאד בערבית) כדי להגן על האגו והכבוד של הספר שלך.

ולדבר לדתי זה לא לדבר אל הקיר?! אני מנפץ לכם כל שטות שאתם אומרים בדבר קיום של אלוהים שיושב על כיסא ומשחק סימס. אז מה?! בשואה הוא פשוט הוציא את הסולם מהבריכה וצפה בהם מתים?

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

אני צוחק על זה שאתה אשכרה מאמין לזיוני שכל שאתה מנסה להעביר לי.תפילות לא הועילו לאף אחד,זה כמו לשבת ולהתבטל.אתה חושב שאם תתפלל תצליח בחיים?יש לך טעות..אתה לא תצליח בחיים אם כל הזמן תתפלל ולא תעשה כלום.

הגעתי תוך כדי הלימודים.
    למה בבריאה מוזכרים התנינים?שלילת מיתוס..כלומר,שזה נכתב כדי לשלול דברים שנאמרו באותה תקופה או בתקופה מוקדמת יותר.
    רוח אלוהים מרחפת על פני מי תהום או תהום לא זוכר איך זה הולך?גם שלילת מיתוס..להראות שהמים הם לא אל ואלוהים בר יכולת לשלוט עליהם..
    השמש הירח והכוכבים מוזכרים שהוא קבע להם את התפקיד..שוב שלילת המיתוס שהם אלים.

משמע,שהסיפור הזה נכתב מאוחר ואחרי כמה עלילות של כל מיני קבוצות מאמינים באותה תקופה.

בנוסף לזה,מסופר רק על 4 אנשים שהיו קיימים בעולם[לפי התנך] בתקופה של אחרי הגירוש מגן עדן.איך קין יכל להתחתן עם מישהי אם הוא היה היחיד שקיים?בלי זיוני שכל של יש ספרים נוספים וכתוב שם שהיו עוד בנות לאדם וחווה ובלה בלה.גילוי עריות היה יוצר מוטציות ואנשים מפגרים,ואני בספק אם אנשים כאלו היו מתפקדים מבחינה ביולוגית ולא היו מתים.

אני לא שולל את קיומו של האל,אני פשוט צריך הוכחה לקיומו כדי להאמין בזה...אני לא יכול להאמין במשהו שאין הוכחות לקיומו

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    66
    נקודות
    72
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

ידוע שהדת מעודדת מלחמות, והנה ההוכחה "אם היית לידי היתי מוריד לך אחת" אתה מוכן לצאת למלחמת קודש (אגב ג'יהאד בערבית) כדי להגן על האגו והכבוד של הספר שלך.

ולדבר לדתי זה לא לדבר אל הקיר?! אני מנפץ לכם כל שטות שאתם אומרים בדבר קיום של אלוהים שיושב על כיסא ומשחק סימס. אז מה?! בשואה הוא פשוט הוציא את הסולם מהבריכה וצפה בהם מתים?
    נשבע לך שרשמתי רק בשביל לראות איך תגיבו חח

תראה לי דבר אחד שניפצת, אפיה אלוקים היה בשואה? אתה לא יכול לעשות את החשבונות של אלוקים.
    לדעתי תמצא את התשובה שלך פה - http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?mediaid=9254
    סבבה, שחק לי אותה גבר עכשיו, אבל שפעם אחת תהיה חס וחלילה בסכנת חיים, פתאום תזכר באלוקים.

מייקל, היה לי בדיוק את השאלה הזאות עם איזה אחד פה בפורום, רשמתי לו חתיכת תשובה, לא זוכר כבר איפה זה, אתה מוזמן להריץ חיפוש,
    איפה אלוקים? כמו שרשמתי למעלה, יום אחד תצטרך את העזרה של אלוקים, ופתאום תזכר שהוא קיים,
    דרך אגב, איך אתה מסביר את זה שרוב החבר'ה ששרתו בשייטת, ועדיין משרתים, חזרו בתשובה / התחילו להתפלל ולשמור שבת?
    כי הם גם כן היו גברים כמובך, יחידת העלית של ישראל (חס ושלום, אני לא מזלזל בהם, אני מניח דברים כמו שהם על השולחן)
    ואז שאתה בקרב, או צולל ב4 בבוקר במים קפואים לבד, וקרוב חס וחלילה למוות, הוא ראה שיש אלוקים, איך? כי הוא התפלל אליו, אתה מוזמן לנסות.

נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 06-07-2010 בשעה 15:16.

"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
    ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

פאק,למה אתה חושב שכל נס קרה בגלל אלוהים?למההההההההה?
    מה לא מובן לך שיש אינסטינקט הישרדותי...למה היו יהודים שברחו בשואה?אתה חושב שזה בגלל אלוהים?מממממממשששששששששש לאאאא
    אתה חושב שהיו יהודים שברחו מסוביבור[שהיה המחנה הכי נורא מכל מחנות ההשמדה] בגלל אלוהים?לאא
    הכל בגלל שהיה להם אינסטינקט חד.
    אז תעשה טובה,את הבולשיט הזה של השייטת שמור לעצמך,הם סתם נתנו לעצמם תירוץ

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

נשבע לך שרשמתי רק בשביל לראות איך תגיבו חח

תראה לי דבר אחד שניפצת, אפיה אלוקים היה בשואה? אתה לא יכול לעשות את החשבונות של אלוקים.
    לדעתי תמצא את התשובה שלך פה - http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?mediaid=9254
    סבבה, שחק לי אותה גבר עכשיו, אבל שפעם אחת תהיה חס וחלילה בסכנת חיים, פתאום תזכר באלוקים.

מייקל, היה לי בדיוק את השאלה הזאות עם איזה אחד פה בפורום, רשמתי לו חתיכת תשובה, לא זוכר כבר איפה זה, אתה מוזמן להריץ חיפוש,
    איפה אלוקים? כמו שרשמתי למעלה, יום אחד תצטרך את העזרה של אלוקים, ופתאום תזכר שהוא קיים,
    דרך אגב, איך אתה מסביר את זה שרוב החבר'ה ששרתו בשייטת, ועדיין משרתים, חזרו בתשובה / התחילו להתפלל ולשמור שבת?
    כי הם גם כן היו גברים כמובך, יחידת העלית של ישראל (חס ושלום, אני לא מזלזל בהם, אני מניח דברים כמו שהם על השולחן)
    ואז שאתה בקרב, או צולל ב4 בבוקר במים קפואים לבד, וקרוב חס וחלילה למוות, הוא ראה שיש אלוקים, איך? כי הוא התפלל אליו, אתה מוזמן לנסות.

אני לא יכול לעשות את החשבונות של אלוהים אתה אומר., ואם החשבון של אלוהים יהיה מחר להשמיד אותנו טייק 2? גם אז תגידו שהוא רחום וחנון?

ואם אני לא יכול לעשות את ה"חשבונות" (מוזר חשבתי שחשבון זה דבר הגיוני) של אלוהים, אז אני לא דופק חשבון לאלוהים.. איך אני?!

נערך לצורך הבנת הקשר הדברים
    נערך לאחרונה על ידי xSellize; 06-07-2010 בשעה 17:31.

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

אני לא יכול לעשות את החשבונות של אלוהים, ואם החשבון של אלוהים יהיה מחר להשמיד אותנו טייק 2? גם אז תגידו שהוא רחום וחנון?

ואם אני לא יכול לעשות את ה"חשבונות" (מוזר חשבתי שחשבון זה דבר הגיוני) של אלוהים, אז אני לא דופק חשבון לאלוהים.. איך אני?!
    הדבר הראשון והחכם שראיתי אותך אומר...
    יכול להיות שיש לנו כאן התקדמות.

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

זה היה ציטוט של ההוא למעלה.. אל תתלהב.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    66
    נקודות
    72
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

אז אני לא דופק חשבון לאלוהים.. איך אני?!
    תשמע , תאמין לי שאני מרחם עליך, באמת אחי מכל הלב, חכה יגיע יום, ותזכור את זה, אתה תגלה שיש אלוקים.
    אתה יכול להגיד עכשיו שאני מבלבל לך ת'מוח, אתה משחק אותה גבר, אבל אתה כמו אפס ביד של אלוקים...

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael. צפיה בהודעה
    פאק,למה אתה חושב שכל נס קרה בגלל אלוהים?למההההההההה?
    מה לא מובן לך שיש אינסטינקט הישרדותי...למה היו יהודים שברחו בשואה?אתה חושב שזה בגלל אלוהים?מממממממשששששששששש לאאאא
    אתה חושב שהיו יהודים שברחו מסוביבור[שהיה המחנה הכי נורא מכל מחנות ההשמדה] בגלל אלוהים?לאא
    הכל בגלל שהיה להם אינסטינקט חד.
    אז תעשה טובה,את הבולשיט הזה של השייטת שמור לעצמך,הם סתם נתנו לעצמם תירוץ
    אינסטינקט?
    יהודים שמסרו נפשם על קידוש השם, על הנחת תפילין, על לעשות ברית מילה לילד שהלם..
    זה אינסטינקט?

זה היה ציטוט של ההוא למעלה.. אל תתלהב.
    התקדמות בכל מקרה.

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

שוב פעם אני שם לב אנשים מדברים בטיפשות מסיבה אחת שהם לא יודעים מהי ההגדרה של אלוהים
    הם לא יודעים אז הם פולטים שטויות כמו "אז מי יצא את אלוהים? ואם אתה אומר לי שהוא יצר את עצמו עדיף שתשתוק"
    וCry_AngeL זה ברור שהדת מעוררת אלימות אבל אני לא בא לדבר איתך על דת מצדי תקרא ל"אלוהים" ג'ים קארי, תכניסו לראש שזה לא דתי.
    נערך לאחרונה על ידי avatar123; 07-07-2010 בשעה 02:10.

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

תשמע , תאמין לי שאני מרחם עליך, באמת אחי מכל הלב, חכה יגיע יום, ותזכור את זה, אתה תגלה שיש אלוקים.
    אתה יכול להגיד עכשיו שאני מבלבל לך ת'מוח, אתה משחק אותה גבר, אבל אתה כמו אפס ביד של אלוקים...

אינסטינקט?
    יהודים שמסרו נפשם על קידוש השם, על הנחת תפילין, על לעשות ברית מילה לילד שהלם..
    זה אינסטינקט?

התקדמות בכל מקרה.
    אני עדין לא הבנתי מאיפה הביטחון הזה שיש אלוהים? כי זה מה שהאכילו אותך שהיית ילד? לפי סיפורי עם מלפני 5000 שנה? אז למה אתה ממאמין שיש אלוהים.. ולא מאמין בקוסם מארץ עוץ למשל? גם את זה סיפרו לך כשהיית ילד.. רק שכאן אמרו לך מראש שמדובר באגדה, כנראה שכשסיפרו על אלוהים שכחו לציין את הפרט הזה מסיבה מסויימת.

מה שאתה מתאר זה לא אינסטינקט, זו טיפשות. לאבד את החיים בגלל ספר
    או חתיכת עור שבתוכה כתבי קודש זו טיפשות. כי תיפלין וספרי תורה אפשר להכין או לקנות חדשים. חיים זה one way ticket.

ציטוט נכתב במקור על ידי avatar123 צפיה בהודעה
    שוב פעם אני שם לב אנשים מדברים בטיפשות מסיבה אחת שהם לא יודעים מהי ההגדרה של אלוהים
    הם לא יודעים אז הם פולטים שטויות כמו "אז מי יצא את אלוהים? ואם אתה אומר לי שהוא יצר את עצמו עדיף שתשתוק"
    וCry_AngeL זה ברור שהדת מעוררת אלימות אבל אני לא בא לדבר איתך על דת מצדי תקרא ל"אלוהים" ג'ים קארי, תכניסו לראש שזה לא דתי.
    אז בוא תגיד לי מה ההגדרה שלך לאלוהים..?
    נערך לאחרונה על ידי xSellize; 07-07-2010 בשעה 09:50.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,607 | הודעות: 8,200,200 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect