כוס אמו כל אחד נהיה לי בחור פתאום משחק אותה איזה גבר אחר כך מדבר כמו כוסית
טוב הכל התחיל לפני ים זמן
זה עומד להיות חפירה אבל חייב להוציא את זה
טוב הלכתי לקאנטרי עם חברה שלי רק אני היא ועוד כמה בנות שנדחפו לא חברות שלה סתם ראינו אותם שם ואנחנו מכירים אותם אז ישבנו איתם
טוב חזרתי מהקאנטרי הלכתי לחבר שלי עם עוד איזה 10 ילד סתם ישבנו אצלו שיחקנו פוקר
פתאום איזה חשב אחד אמר לי מה היית בקאנטרי לא יכולת לומר הא?
וזה יש לו איזה שלוש חיילים אצלנו משחק אותה איזה בחור
קיצר מפה לשם רבנו וזה ישבנו ביסודי שלנו שיחקנו כדורגל רבתי עם מישהו אחר
זה שאמר לי למה לא קראת לנו קפץ גם כן באו אלי יענו שתים ואז עוד אחד קם ראו שלוש על אחד מה יש להפסיד
הראשון שרבתי איתו נקרא לו א' חח בא אלי בפוזה אמר לי מה אתה עושה עליו תפוזות שלך הביא לי כאף בכתף כמו איזה קוקסינל
באתי להביא לו מכות בא אחד הפריד למה אצלנו זה כולם כמעט קוקסינלים
ואני מסתובב איתם יענו יציאות בלילה דברים כאלה סנוקר כדורגל
ועם עוד כמה שמהם אני תופס תגב שלי כמה גרוזינים שנה מעלי כיתות י' חברים של אח שלי כיתות י'ב וחברים שלי סוסים אחושרמוטה בגיל שלי כתה ט' שהם יענו אנחנו גב אחד לשני
טוב עכשיו היה עוד אחד נקרה לו נ' מהאלה שאנחנו משחקים כדורגל כל הזמן
היינו חברים טובים דווקא אבל הכרתי אותו ידעתי ילד אין מה לסמוך עליו יענו
התחיל לעשות פוזות דברים
טוב יום אחד רבנו עשה עלי תפוזות שלו אמרתי לו אל תשגע אותי אני יזין אותך הוא אמר בוא תזין עם כל הפוזה שלו
הבאתי לו מכות לא הגיב המניאק
אחר כך הלך סכסך אותי עם כמה ילדים עכשיו יענו מהחברים של הכדורגל וכל זה
אין לי על מי לסמוך כולם שם זין אחד אחד חלק משחקים אותה חברים שלך חלק סתם זינים ויש אחד רק שיש לי מה לסמוך עליו ולתפוס ממנו גב יענו
טוב עכשיו אני יענו רבתי עם נ' א' ועוד אחד שיש לו גב חזק אחושרמוטה ואם אני רב אם אחד מהם כל השאר מתערבים
ואמרו לי גם כן אחד שאני יכול לסמוך עליו אמר לי שחלק מהשכבה רוצים לבוא עלי מכות וכל זה
עכשיו אני שואל אותכם יענו
אני יודע שאם אני רב עם אחד מהם אני רב עם איזה 20 30 ילד במקרה הכי גרוע
במקרה הנורמאלי אני רב עם 5 6 ילד
וזהו אין יותר
ואני אם אני רב איתם יש לי תגב שאמרתי לכם שזה יענו הם גם מהביצפר שלי אז אם אני רב איתם בביצפר יש לי גב שאוכל אותם
גם את הילד השלישי עם הגב אחושרמוטה
אבל אני לא יהיה יותר עם אלה שאנחנו יורדים לכדורגל וכל זה בטח וכל הדברים האלה
יענו אני יוצא מבסוט אחושרמוטה עם שם גם ומוציא את השאר עם שם של קוקסינלים אחושרמוטה אבל תקוע בבית יענו אם אני יורד זה עם האלה מהגב שלי והתרגלתי יענו כבר לאלה מהכדורגל וכל זה
קיצר מה לעשות
אני בינתים מחכה לא עושה כלום לא מדבר לא שום דבר
מחכה שאחד מהם יזרוק מילה בפוזה של בחור ואז אני רב
בינתים הכל שקט אבל אני יודע שיהיה ריב מתישהו
עריכה::
שכחתי לומר גם
אם יענו אנחנו רבים מכות דברים וזה אחר כך אולי שאני לא יהיה ליד הגב שלי הם יבואו כמה ילדים יזינו אותי למה האלה מהגב שלי אני לא מסתובב איתם לא כלום יש לי אותם דרך אח שלי יענו מתאמן איתם
זהו

ציטוט ההודעה