עשו טובה, אל תשלחו אותי לקורא כי קראתי הכל כולל הכל.
הבעיה שלי היא כזאת , אני ניגש לבחורה הכל טוב ויפה .. מתחיל איתה במשפט פתיחה מזרים שיחה של חצי דקה , אחרי זה איך אני עובר ל-A2 ויוצר התעניינות מצידה ?
עשו טובה, אל תשלחו אותי לקורא כי קראתי הכל כולל הכל.
הבעיה שלי היא כזאת , אני ניגש לבחורה הכל טוב ויפה .. מתחיל איתה במשפט פתיחה מזרים שיחה של חצי דקה , אחרי זה איך אני עובר ל-A2 ויוצר התעניינות מצידה ?
|
|
קודם כל אתה מפסיק להיות אנונימי. אחכ פתחת את A1 נגיד עם רוטינה.. נכון שהודעת להם לפני זה שאתה נשאר רק לכמה שניות? אז אחרי שהם נתנו לך את התשובה אתה עושה באדי רוקינג , ואיך שאתה בא ללכת , או שהם יזרקו משהו כמו "מי אתה? מאיפה אתה?" וכו, או שאם זה לא קורה ישר אתה יכול להגיד "דרך אגב" או "נזכרתי בדיוק גם ב___ " ותעבור לעוד רוטינה נגיד. קינו ונאגים והמשיכה תיווצר..
כבר בזמן האופנר, אתה מתחיל לשלוח נגים, להתחיל בקינו אסקליישן, זאת אומרת להתחיל מהקינו הבסיסי ביותר, קוקי פאני, DHV, אפשר לעשות את זה כבר בזמן האופנר.
A1 זה בעצם רק הגישה אל הסט ואמירת האופנר וA2 זה כבר הדיון על האופנר וכו'.
וכדי להעביר נושא, אתה פשוט קורא פה בלינקייה את המדריך לכישורים טבעיים.
A2 זה השלב שבו אתה מחכה שהיא תיתן לך IOI, אתה לא נותן לה שום IOI!! עדיין לא ממש מתייחס אליה.
נותן לה נאגים וכאלה
וברגע שהיא נותנת לך IOI אתה עובר ל A3 שזה בדר"כ מאוד קצר, נותן לה IOI ומבודד.
Attraction is not a choice
מחפש ווינג מאיזור השרון, צרו קשר בהודעה פרטית
A2 בעיקרון מתחיל אחרי שהסט מקשיב לך. ז"א מסובב לכיוונך, מסתכל לך בעיניים, ואם תפסיק לדבר מישהו יגיד
"נו.. ומה קרה אז?"
כבר הסבירו לך בדיוק מה לעשות ,למה אתה צריך עוד תשובות ?
אתה ניגש,פותח את הסט,אחרי שאתה מרגיש שנושא השיחה הראשוני של הפתיח מיצה את עצמו קצת ,אתה משנה נושא "ידידה שלי גם כן X " (כש X זה משהו שקשור לאותו נושא שיחה ) או משהו בסגנון ,העיקרות הוא לשנות נושא נשיחה ושם להתחיל להפעיל טיפה קינו ויותר נגים,קוקי פאני חזק יותר.
יכול להיות שגם תפעיל את כלי המשיכה האלו ב A1 ,תלוי כמה הן יתעניינו בך ,ואז יכול להיות שתוכלו להמשיך לדבר על אותו נושא.
אתה פשוט מריץ פתיח, מדבר עליו טיפה. בשביל שהיא תשלח לך סימן התענינות אתה מציג ערך גבוה.
אתה יכול ליצור ערך גבוה אם תבוא עם ידידה שלך ביחד איתך (שהבחורה שאתה מתחיל איתה תראה שאתה מוקף אנשים שאוהבים אותך מיסטרי מכנה את זה "בחירה מוקדמת"), אל תראה נואשות ושאתה מושפע מהתגובות שלה, תראה אינטיליגנציה רגשית, תספר משהו מעניין ומצחיק, תן לה עקיצה עדינה, ופשוט תיהיה חברותי!
בהצלחה =)
אם ראית את המכשולים שבדרך, סימן שהורדת את העיניים מהמטרה
אם אחרי שאני פותח עם רוטיניה או מתחיל עם מישהי אני ישר שואל " מאיפה היא , בת כמה " ומשמה להריץ שיחה זה בסדר? ...
אל תשאל שאלות כאלה! זה לא ראיון עבודה, היא תרגיש לא בנוח ומשועממת, תשאל את זה ביותר עניין, קרא מדריכים קיצר אל תתעצל!!! אל תשאל שאלות שיש להן תשובה בלינקייה.