אני יודע שבסט של 2 אם אין לך ווינג אז אתה לא יכול לבודד אותן, אז במצב כזה עדיף לקחת פלאפון אחרי שמדברים איתן קצת נכון?
אני יודע שבסט של 2 אם אין לך ווינג אז אתה לא יכול לבודד אותן, אז במצב כזה עדיף לקחת פלאפון אחרי שמדברים איתן קצת נכון?
|
|
אתה יכול לקחת פלאפון ואתה יכול לנסות להזרים שלישייה.. אבל זה קשה... CHALLENGE ACCEPTED (???)
אתה יכול גם לנסות לבודד אותה אבל רוב הסיכויים שהיא לא תעזוב את חברה שלה.
חחחחחחחח אתה הורג אותי עם המשפטי בארני שלך מאיך פגשתי את אמא
ובקשר לבעיה
בדרך כלל היא לא תעזוב את חברה שלה אז תתחבר עם שתיהם ותוציא טלפון אם אין לך מצב שהיא תעזוב את חברה שלה
או שאתה יכול לימצוא תירוץ מפגר לבודד אותה
הנה דוגמא מפגרת שעבדה לי פעם:
אני: ראית מה יש מאחורי הבניין הזה על הקיר?
היא: לא.. מה?
אני: רציני לא ראית? וואי את חייבת ליראות זה אחד המצחיקים
היא: חח נו תגיד
אני: אי אפשר להגיד חייבים ליראות
וקיצר ככה הצלחתי
אבל אולי זה היה כי היא הייתה דלוקה עליי.. לא יודע..
אין שום דבר שהוא בלתי אפשרי אם רוצים ומנסים מספיק.
סתם דוגמא,אחרי 5-10 דקות שיחה אתה יכול לומר לחברה של המטרה שתיפגשו פה עוד 5 דקות ,ואתה צריך לקחת את חברה שלה לסיבוב או משהו ... היא כנראה תזרום,כולה 5 דקות ,ואתה סוגר נשיקה ולוקח מספר וממשיך לאחר מכן.
יכול להיות אפילו אחרי דבר כזה שהמטרה תנפנף את חברה שלה ,אפילו אם מישהו שהן מכירות קצת יבוא ,היא תדביק את חברה שלה אליו ותוכל ללכת איתך...אבל אתה צריך לעשות פיקאפ ממש טוב בשביל שהיא כל כך תרצה להיות איתך.
שלישיה. לא רואה עוד אופציה פה. אלא אם כן זה כוסית עם כונפה...
או שיש אופציה, למשל אם אתם בים, אתה קורא לאיזה AFC שעובר בדרך ו"מכניס" אותו לסט, הAFC נשרף עם החברה של הטרגט ואתה מבודד תטרגט בזמן הזה. (H)
קח משניהם מספר ותבוא פעם הבאה עם חבר או שהיא תביא עוד חברות
הכל פה תיאורטית חחחח
סתם זה לא כזה מסובך, אם כבר יש לך ביטחון עצמי מספיק לפיק אפ אני לא רואה פה בעיה לקרוא לסתם מישהו מהים ו"לשדך" אותו לCB
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
אני דווקא רואה הרבה בעיות, וקצת סיכויים שזה יצליח.
אחי אתה אומר לחברה שלה תגידי את מכירה את הבחור הזה??( מישהו ברחוב ) הוא נראה לי ממש חמוד תכירי דברו איתו אני צריך לדבר אם חברה שלך שניה..
אוו אהה , אהבתי לגמריי .. אתה קולט מישהו AFC כזה ברחוב .. אתה אומר לו בוא שנייה ועושה לו כזה בוא תכיר את <החברה של המטרה> היא חמודה חכמה ועוד כמה שקרים ואז אתה כזה עושה לו ... אנחנו נשאיר אתכם פה לבד ולוקח את המטרה ..
רק לא הבנתי למה זה חייב להיות בים .. זה יכל להיות בכל מקום
אבל בעצם זה קשה למצוא משהו באותו הגיל של החברה ועוד שהוא יהיה לבד .. זה הריי לא הגיוני שאני אביא אלייה 2 ילדים .. למרות שאם יש שם חבורה של בנים ויש AFC זורם אפשר לבודד אותו ולהפגיש ביניהם
נערך לאחרונה על ידי BlowYourMind; 09-07-2010 בשעה 01:13.