קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יום ראשון ה-4.1.2009 שביתה בכל הארץ למען גלעד שליט
    על ידי טל דניאל בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-12-2008, 16:36
  2. יום ראשון ה-4.1.2009 שביתה בכל הארץ למען גלעד שליט
    על ידי kingofthesale בפורום דיבורים
    תגובות: 58
    הודעה אחרונה: 18-12-2008, 00:46
  3. עצרת למען גלעד שליט
    על ידי B1ackSn0w בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 22-09-2008, 17:24
  4. שביתת תלמידים למען גלעד שליט
    על ידי Yoo Yoo בפורום דיבורים
    תגובות: 54
    הודעה אחרונה: 14-08-2008, 17:11
  5. [ידיעה] אביב גפן מתגייס למען גלעד שליט
    על ידי Axp בפורום מוזיקה כללית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 25-07-2008, 11:58
+ תגובה לנושא
עמוד 9 מתוך 11 << ראשון ... 7891011 אחרון >>
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 155

מדוע לא אצעד למען גלעד - עמוד 9

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    קספר
    לייקים
    0
    נקודות
    100
    משפט מחץ
    If you want breakfast in bed, sleep in the kitchen...

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    אני לא סילפתי כלום מגילת העצמאות נפתחת במה שאמרתי, וכל ההשוואה שלך לשואה זה הדבר הכי עלוב ולא הגיוני שראיתי, אתה באמת חושב שביום שתפרוץ כאו מלחמה לערבים יהיה אכפת ממך? אז OK שמאלן נאור תחיה בפנטזיה שלך אבל שתתעורר יום אחד וראש הממשלה שלך יהיה אחמד גו'בראן ולא תהיה פה דמוקרטיה נראה מה תגיד. והטרנספר הוא פתרון מצוין. קרא לי גזען קרא לי פשיסט אני קורא לעצמי אחד שרואה את האמת במקום לחיות באשליה שקיים דבר כזה שלום עם ערבים. הם צמאים לדם ולא שונים מהנאצים ימח שמם ושם זכרם ואני אישית אשמח לראות אותם מתים, ולהרוס את אל אקצא. המדינה הזו כרגע היא לא יהודית לא כל עוד יושבים מחבלים בכנסת ישראל ומשמיצים את המדינה ועוד מקבלים על זה תשלום. ושהשוויון לא ניתן סתם כך צריך גם לקיים חובות בשבילו ולהשמיץ את המדינה ולתמוך בטרור זה פשוט לא מתקבל.
    א. אני כמעט בטוחה שהוא יודע שלא יהיה להם איכפת ממנו... אבל זה לא סותר,
    זה שאתה רואה כביכול את מה שעומד לקרות, זה לא אומר שהפיתרון שלך טוב, לדעתי הוא רק יחזק את מה שאתה אומר שהולך להיוץת, כי ברגע שתעשה צעד כזה, זה יגרום למלחמה, ושוב- אנחנו מוקפים במדינות ערב.... ואז---> אתה חושב שלערבים יהיה איכפת ממך?! לא תישאר לנו מדינה...

ב. כמו שאמרתי, מלחמת גרילה תמיד הצליחה! תמיד! ככה שבכל מקרה הם הולכים לנצח.... השאלה עד כמה אתה רוצה להגביר את מלחמת הגרילה הזו........ ואיזה ניצחון אתה מזמין להם.... לשלוט על מדינה או לקבל "עצמאות" משלהם ושיוויון זכויות...

תראה אני מאד ימנית.... אבל לא ראש בקיר.... כי כשאתה הולך ותוקע את הראש בקיר בהכרח יתפצלח לך הראש.... <אם לא בהתחלה אז בסוף >
    נערך לאחרונה על ידי קספר; 08-07-2010 בשעה 11:59.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

איך הגעת לשמאלן? כי אני נגד טוווח והשמדה? אני בכלל ימני בדעותי אפילו את רמת הגולן אני חא מוכן להחזיר.

אבל אני גם לא מוכן לראות את מה שעשו לסבא שלי ברייפלי לעם אחר!

וכל מה שאמרת לגבי ערבים תקף גם לגבי חרדים, הם מפגינים הם פורעי חוק הם אוכלי חינם הם לא מתגייסים.
    אני לא רואה אותך קורא לגרש אותם מהמדינה כי הם לא אזרחים.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    קספר
    לייקים
    0
    נקודות
    100
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי קספר צפיה בהודעה
    א. אני כמעט בטוחה שהוא יודע שלא יהיה להם איכפת ממנו... אבל זה לא סותר,
    זה שאתה רואה כביכול את מה שעומד לקרות, זה לא אומר שהפיתרון שלך טוב, לדעתי הוא רק יחזק את מה שאתה אומר שהולך להיוץת, כי ברגע שתעשה צעד כזה, זה יגרום למלחמה, ושוב- אנחנו מוקפים במדינות ערב.... ואז---> אתה חושב שלערבים יהיה איכפת ממך?! לא תישאר לנו מדינה...

ב. כמו שאמרתי, מלחמת גרילה תמיד הצליחה! תמיד! ככה שבכל מקרה הם הולכים לנצח.... השאלה עד כמה אתה רוצה להגביר את מלחמת הגרילה הזו........ ואיזה ניצחון אתה מזמין להם.... לשלוט על מדינה או לקבל "עצמאות" משלהם ושיוויון זכויות...

תראה אני מאד ימנית.... אבל לא ראש בקיר.... כי כשאתה הולך ותוקע את הראש בקיר בהכרח יתפצלח לך הראש.... <אם לא בהתחלה אז בסוף >
    וכן, יש הרבה מן הדומה ביןם מה שאתה אמרת לבין השואה.... הרבה מאד...
    זה שזה לא העם שלך, והשפעם זה שאתה שחושב על פיתרון כזה , זה לא אומר שזה לא אכזרי ורע כמו השואה. מצטערת, אבל ההקבלה מאד במקום!

עריכה: אופס, בטעות ציטטתי את עצמי ... איך אני משנה ציטוט?!
    נערך לאחרונה על ידי קספר; 08-07-2010 בשעה 12:04.

כלום פה לא דומה כי היהודים היו משכילים ומובילי קדמה ותרבות, הערבים זורקים עלינו זין, אני לא הולך ראש בקיר ועד עכשיו אני רק מציין שהם נהנים מה אובר דמוקרטיה שיש פה, סתימת פיות לא מזיקה, ובקשר לחרדים בוא נעשה ספירה כמה חרדים יש בצבא וכמה ערבים יש, אני בטוח שיש יותר חרדים. תקשיב מי שפסל דעות זה אתה מי ששלל דעות שונות משלך זה אתה, אני פאשיסט כי אני מסרב לעמוד בטקס רבין? אני פאשיסט כי אני תומך בטרנספר? אתה פולט מילים בלי קשר לכלום. אני לא גזען אבל אני גם לא עיוור. והדעות שלך נוטות לשמאל לפי מה שראיתי אני לא מוכן לוותר על סנטימטר מהארץ גם אם זה אומר לטבוח בכל ערבוש כאן, וכן אמרתי לטבוח ואמרתי ערבוש. היהודים לא ניסו להשתלט על גרמניה ובטח שלא חיבלו בה אז תעשה לי טובה, אני בעד רצח מוצדק לא חסר תכלית אז תקרא לי גזען תקרא מה שתקרא אלה אנשים כמוך שיביאו חורבן על המדינה אתה מנסה ללכת בהיגיון עם ערבי שזה כמו לנסות לדבר עם קיר לא בדיוק יענה לך. תלמד מההיסטוריה מהפרעות שהיו כאן (או שגם את זה סילפתי?) ב 1948 היהודים הציעו לערבים שלום ושיתנו יד בבניין הארץ הם בחרו במלחמה אז אהלן וסהלן נגמר העסק, אין דבר כזה לנסות לתקוף להיכשל ואז להגיד שלום. תפתח ספר היסטוריה כל מה שאמרתי מדויק אז אתה תילחם בעובדות.
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 08-07-2010 בשעה 12:22.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

אתה יודע מה? גם השוודים לכלכו עלינו.. אתה זורם להשמיד אותם?

עזוב אתה חסר מוח, אני אדבר איתך שתתבגר.

עד אז, Cry_AngeL OFF

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    קספר
    לייקים
    0
    נקודות
    100
    משפט מחץ

כלום פה לא דומה כי היהודים היו משכילים ומובילי קדמה ותרבות, הערבים זורקים עלינו זין, אני לא הולך ראש בקיר ועד עכשיו אני רק מציין שהם נהנים מה אובר דמוקרטיה שיש פה, סתימת פיות לא מזיקה, ובקשר לחרדים בוא נעשה ספירה כמה חרדים יש בצבא וכמה ערבים יש, אני בטוח שיש יותר חרדים. תקשיב מי שפסל דעות זה אתה מי ששלל דעות שונות משלך זה אתה, אני פאשיסט כי אני מסרב לעמוד בטקס רבין? אני פאשיסט כי אני תומך בטרנספר? אתה פולט מילים בלי קשר לכלום. אני לא גזען אבל אני גם לא עיוור. והדעות שלך נוטות לשמאל לפי מה שראיתי אני לא מוכן לוותר על סנטימטר מהארץ גם אם זה אומר לטבוח בכל ערבוש כאן, וכן אמרתי לטבוח ואמרתי ערבוש. היהודים לא ניסו להשתלט על גרמניה ובטח שלא חיבלו בה אז תעשה לי טובה, אני בעד רצח מוצדק לא חסר תכלית אז תקרא לי גזען תקרא מה שתקרא אלה אנשים כמוך שיביאו חורבן על המדינה אתה מנסה ללכת בהיגיון עם ערבי שזה כמו לנסות לדבר עם קיר לא בדיוק יענה לך. תלמד מההיסטוריה מהפרעות שהיו כאן (או שגם את זה סילפתי?) ב 1948 היהודים הציעו לערבים שלום ושיתנו יד בבניין הארץ הם בחרו במלחמה אז אהלן וסהלן נגמר העסק, אין דבר כזה לנסות לתקוף להיכשל ואז להגיד שלום. תפתח ספר היסטוריה כל מה שאמרתי מדויק אז אתה תילחם בעובדות.
    רוצה להילחם בהם, אין בעיה, אבל אסור להילחם באזרחים של מדינה,
    בשביל לפתוח איתם מלחמה אתה צריך קודם שתיהיה להם מדינה, את זה אתה רוצה?!
    או שאולי אתה רוצה לפעול בניגוד לחוק עולמי- שאם ככה אתה חושב אז זה סבבה, אבל אז זה סותר את כל שאר הדברים שאמרת...

אגב, לדעתי יש זרמים של חרדים שהם יותר נוראיים מהבחינה שתצציינת... והם בכלל לא צריכים להיקרא אזרחים, לפםחות לא מהסיבות שאעתה ציינת או מחובות האזרח שאתה ציינת... כמו כל אלו שמאמינים שאת המדינה שלנו אנחנו צריכים לקבל בזמןם המשיח ולא עכשיו ולכן הם מזלזלים בה גם מולנו וגם מול מדינות אחרות- שזה הכי גרוע.... ומה עם שמאלנים שכן עובדים וכן נותנים את חובתם למדינה אבל הולכים ובוגדים בה, ומשתפים פעולה או עומדים במחסומים וכו'... גם להם לא מגיע להיות כאן?!

אני מבינה את הכאב שלך עם כל המצב הזה והפחד מזה שהוא רק יחמיר..... אבל התגובות שאתה מציע בתמורה "למנוע את זה " הן רק יחמירו את המצב... (הוא רק יחמיר את מלחמת הגרילה שלהם, רק יחמיר שנאה מסיבבנו... ורק יחמיר את התוצאה כלפינו...) תנסה לחשוב הלאה, אל תיהיה צודק, תהיהי חכם! כי מי שצודק אבל לא נוהג בחוכמה - מפסיד! אני לא רוצה להפסיד את המדינה שלי, בידיוק כמו שאתה לא...
    נערך לאחרונה על ידי קספר; 08-07-2010 בשעה 12:37.

עשה לי טובה CRY ANGEL זה שאתה לא יכול להחזיר תשובה נורמלית אתה הוא זה שחסר מוח לא אני וקספר, את מתכוונת לנטורי קרטא שרוב הזרמים החרדים נידו אותם ולא מסכימים עם הדעות שלהם, ושמאלן שהולך ויורק על חייל במחסום איבד כל צלם אנוש מבחינתי. אני יודע מה זה ערבים כמו שאף אחד כאן לא ידע, אני ראיתי את ההתנהגות שלהם באמת.
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 08-07-2010 בשעה 13:05.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    קספר
    לייקים
    0
    נקודות
    100
    משפט מחץ

לא, אני מתכוונת דווקא להרבה מאוד חרדים.....
    שהם לא מנודים ולא כלום, ועדיין לא מאמינים בקיומה של המדינה ולכן לא משרתים בצבא וכו'...
    וכן, אני מכירה אותם אישית....

לדעתי צריך לקחת מהם זכויות, אבל- הם עדיין אזרחים.........

ולכל אלו שבוגדים במדינה, לשלול אזרחות!!! ורק ברגע שהמשינה תצעשה את זה גם עם יהודים, רק אז היא תוכל לעשות את זה עם ערבים!
    נערך לאחרונה על ידי קספר; 08-07-2010 בשעה 13:47.

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

עשה לי טובה CRY ANGEL זה שאתה לא יכול להחזיר תשובה נורמלית אתה הוא זה שחסר מוח לא אני וקספר, את מתכוונת לנטורי קרטא שרוב הזרמים החרדים נידו אותם ולא מסכימים עם הדעות שלהם, ושמאלן שהולך ויורק על חייל במחסום איבד כל צלם אנוש מבחינתי. אני יודע מה זה ערבים כמו שאף אחד כאן לא ידע, אני ראיתי את ההתנהגות שלהם באמת.
    בדיוק גם אני שונא את השמאלניים שמציקים לחיילים ששומרים על החיים שלנ, אבל יש גם חיילים (מעט מאוד כאלה) שהם באמת אובר אכזריים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    קספר
    לייקים
    0
    נקודות
    100
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Cry_AngeL צפיה בהודעה
    בדיוק גם אני שונא את השמאלניים שמציקים לחיילים ששומרים על החיים שלנ, אבל יש גם חיילים (מעט מאוד כאלה) שהם באמת אובר אכזריים.
    אני חושבת שכל השאלה , <ובעצם כל מה שהופך את הדעות הימניות של שלושתינו לכ"כ שונות>
    זה איפה עומד הגבול הדק בין אכזריות , לצדק.

xyossizx - אני חושבת שאצלך זה כבר מתקרב יותר מידי לאכזריות, למרות שאתה בא מכיוון הצדק....

Cry_AngeL- נכון, ויש כאלה שגם אכזריים בכללי, לא רק כלפי ערבים....... ולצערי, דווקא אותם מגייסים לתפקידים מאד רגישים...
    כמו לדוגמא בפינויים...

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

אני חושבת שכל השאלה , <ובעצם כל מה שהופך את הדעות הימניות של שלושתינו לכ"כ שונות>
    זה איפה עומד הגבול הדק בין אכזריות , לצדק.

xyossizx - אני חושבת שאצלך זה כבר מתקרב יותר מידי לאכזריות, למרות שאתה בא מכיוון הצדק....

Cry_AngeL- נכון, ויש כאלה שגם אכזריים בכללי, לא רק כלפי ערבים....... ולצערי, דווקא אותם מגייסים לתפקידים מאד רגישים...
    כמו לדוגמא בפינויים...
    מה?!?!בפינויים הם היו אכזריים?! הם היו הרבה הרבה יותר מידי אובר סנסטיב. הם קיבל כל כך הרבה מכות, שפכו עליהם אקונומיקה וחומרים כימים מהגגות, שפכו עליהם מים רותחים ושעווה חמה, והם אפילו לא ירו כדורי גומי!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    קספר
    לייקים
    0
    נקודות
    100
    משפט מחץ

מה?!?!בפינויים הם היו אכזריים?! הם היו הרבה הרבה יותר מידי אובר סנסטיב. הם קיבל כל כך הרבה מכות, שפכו עליהם אקונומיקה וחומרים כימים מהגגות, שפכו עליהם מים רותחים ושעווה חמה, והם אפילו לא ירו כדורי גומי!
    היית שם?!
    מה שהעיתונות מראה זה לא תמיד מה שבאמת קורה...
    אני הייתי שם......................

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

היית שם?!
    מה שהעיתונות מראה זה לא תמיד מה שבאמת קורה...
    אני הייתי שם......................
    א' כן. הייתי שם.

ב' אחי הגדול שירת שם בסדיר באותה תקופה. ותידרכו אותם לפעול ב"נחישת ורגישות. ועובדתית לא היה 1 שנפצע במהלך הפינוי.

אני מדבר על גוש קטיף, לא על עמונה.

והכי כל להאשים את התקשורת.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    קספר
    לייקים
    0
    נקודות
    100
    משפט מחץ

א' כן. הייתי שם.

ב' אחי הגדול שירת שם בסדיר באותה תקופה. ותידרכו אותם לפעול ב"נחישת ורגישות. ועובדתית לא היה 1 שנפצע במהלך הפינוי.

אני מדבר על גוש קטיף, לא על עמונה.

והכי כל להאשים את התקשורת.
    אז ככה,לא יודעת מאיפה הבאת את הנתונים, וגם לא יודעת איפה אתה היית,
    איפה שאני הייתי היה הרבה בלאגן, אבל לא הרבה בלאגן שהמפונים הקימו... אלא המפנים...

ואני הייתי גם בפינוי גוש קטיף והסביבה וגם בעמונה, אין מה להשוות בעמונה היה ממש נוראי! אבל בגוש קטיף לא היה חסר אכזריות...

והיו שם חיילים שממש התנהגו באכזריות!!!!! ורוב הדברים שסיפרו בחדשות על אקונומיקה וכל מיני שעוות חמות לא היו! היה מים שנשפכו בעיקר...

והיו נפגעים!!!!!! אני מכירה אישית 2 חברות שלי נפצעו שם....

אולי הכי קל להאשים את התקשורת, בעיקר כי לרוב היא אשמה ....
    נערך לאחרונה על ידי קספר; 08-07-2010 בשעה 20:39.

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

אז ככה,לא יודעת מאיפה הבאת את הנתונים, וגם לא יודעת איפה אתה היית,
    איפה שאני הייתי היה הרבה בלאגן, אבל לא הרבה בלאגן שהמפונים הקימו... אלא המפנים...

ואני הייתי גם בפינוי גוש קטיף והסביבה וגם בעמונה, אין מה להשוות בעמונה היה ממש נוראי! אבל בגוש קטיף לא היה חסר אכזריות...

והיו שם חיילים שממש היו אכזריים!!!!! ורוב הדברים שסיפרו בחדשות על אקונומיקה וכל מיני שעוות חמות לא היו! היה מים שנשפכו בעיקר...

והיו נפגעים!!!!!! אני מכירה אישית 2 חברות שלי נפגעו שם....

אולי הכי קל להאשים את התקשורת, בעיקר כי לרוב היא אשמה ....
    עדיין לא שמעתי תיאור אחד על אכזריות של חיילים רק אמרת שהייתה, ואני ראיתי במו עיניי חיילים צורחים העיניים אני לא רואה בעיניים אחרי שזרקו עליהם חומר כימי לא מזוהה מאחד הגגות.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,451 | הודעות: 8,173,038 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect