אני לא יודע אם זה שייך אבל אני מקווה שאם יש כאלו שקוראים דיווחי שטח ויש להם פחד גישה אני ממליץ לעשות מה שעשיתי
אז ככה בגלל שלא עסקתי בתחום פחד הגישה שלי חזר והייתי ממש חסר ביטחון לכן החלטתי לצאת לחפש עבודה תוך כדי להפטר מפחד הגישה שלי
קניון
משימה 1
להגיד היי לאנשים
היה דיי קל אפילו לא דופק מהיר או חשש בהתחלה היו כמה HB שזרמו איתי אבל דבקתי במשימה ולא פתחתי סט בצעתי את זה בחצי שעה די מרחתי את זה אבל בסדר
משימה 2
כל בחורה יפה שיוצרת איתי קרש עין לעשות נשיקה בשפתיים
זה היה מצחיק בטירוף גם היה קליל מאוד באתי לאיזה אחת HB9 כוסית עלללל היא נבהלה כזה ואני התחלתי לגחח היה כיף
משימה 3
להבהיל בחורות
זה היה גדול בהתחלה הייתי די לחוץ אמרתי אולי אני אוכל איזה כאפה אבל אז נזכרתי במאמר שקראתי שאומר שכל פעם שהמוח שלנו חושב שהולכת להיות סכנה לגוף הוא משחרר נוזלים שגורמים לנו להזיע , קצב דופק מהיר וחזק שאפשר לשמוע אותו רק אם עומדים לידך ואם מישהו יבדוק לנו דופק הוא יחשוב שאנחנו בדוק מתפוצצים עוד רגע כלומר להרגיש פחד אז נזכרתי שהמוח רק חושב שזה יקרה כלומר זה לא בטוח יקרה וגם לא יקרה נשמתי עמוק ואז הדופק שלי ירד לאט עברתי ליד איזה אחת עם שתייה ואז
בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבוווווווווווווווו וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ווווו עצבני הכוס שלה עפה מהיד והיא צעקה ואני צחקתי כמו מטורף
ככה בערך חצי שעה 20 בחורות נפלו קורבן למעללי
משימה4
טוב זה שדרוג של משימה 3 קניתי ווזבולה ופשוט באתי לבחורות מאחורה והבהלתי אותן זה קלאסי הבהלתי מוכרת אחת והיא קראה להבטחה ובוא נגיד מזל שיש לי ספרינטים טובים שתי אנשי אבטחה רדפו אחרי וידידה שלי שעובדת שם ראתה אותי וצחקה עלי
טוב אולי עבודה לא מצאתי אבל אומץ מצאתי אז חזרתי הבייתה ואז ראיתי HB7
אני: היי... תגידי את אולי מנגנת על תופים?
HB7: כן ברור(טון ציני רצח)
אני: קינו על הכתף שלה טוב תקשיבי.. אני שונא בחורות שמנגנות על תופים... זה לא אני זאת את!!!!
HB7: מה אתה דפוק סתם צחקתי
אני: בטח ... שמעי אני יודע שאני גבר מושך ואת רוצה אותי וזה לא יעזור לך להשתנות פתאום ככה כדי להרשים אותי
HB7:חחחחחחח שרוט
אני: ד''א צבע השיער שלך טיבעי(זה לא)?
HB7: לא
אני: (טון מאוכזב כזה ומבאס) הוא......עדין....די בסדר (תוך כדי עיקום הפה)
ואז אמא שלי התקשרה והרסה לי את הסט כי הייתי חייב לחזור דחוף הבייתה אבל היה נחמד

ציטוט ההודעה
מצחיק שהיינו באותו האזור בתרגול אתמול ולא נפגשנו =] אני אשלח לך חוות דעת בפרטי כבר. בהצלחה!