אילו כישורים צריך בשביל להגיע לשם? ומה בדיוק הם עושים שם?
אילו כישורים צריך בשביל להגיע לשם? ומה בדיוק הם עושים שם?
|
|
אני לא הולך להיות קרבי..בקיצור ,מה עושים ביחידה הזו? כדאי להגיע לשם? רובוטים נשמע מעניין..
נערך לאחרונה על ידי mrsel5; 12-07-2010 בשעה 21:08.
מצטער לנפץ לך את האשלייה אבל אתה צריך להתגייס לחיל ההנדסה - קרבי, ולעבור גיבוש כדי להגיע לשם.
למה אתם מתווכחים איתי אבל אני לא מבין?! אני אומר לכם שאני יכול להגיע כי אני מתנדב לצבא, שאלתי אתכם שאלה פשוטה,מה עושים ביחידה הזו ואיזה כישורים צריך בשביל להיות שם.
נ.ב-אולי לא הבנתם אותי נכון,אני לא הולך להיות מאלו שמתפעלים את הרובוטים בשטח, אלא ביחידה שבה מתקנים אותם,שזה תפקיד של ג'ובניקים.
נערך לאחרונה על ידי mrsel5; 15-07-2010 בשעה 23:26.
מה שהם עושים זה לקחת תרובוט להכניס לבית ולבדוק מה קורה שם תחשוב קצת אחי ואיזה כישורים? זאת מין יחידת עילית של חיל ההנדסה אז צריך קצת יותר מלהגיע לסתם יחידה
אתה מתכוון לטכנאי של הרובוטים ?
אם כן אתה תצטרך לעשות קורס של חודשיים ולאחר מכן ישבצו אותך בסדנא שם תתקן את הרובוטים וכו'.
בכך מקרה, אתה תצטרך רקע של אלקטרוניקה אם אני לא טועה ...
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
או סוף סוף אחד שמבין אותי...אני מתנדב ולכן יש לי סוג של אפשרות לבחור אני לא צריך לעבור גיבושים\טירונות...לכן רציתי לדעת מה עושים בדיוק ואם צריך ידע מסוים, כי שמעתי ממישהו שנמצא שם שלא היה לו שום יידע בכלל לפני שהוא הגיע לשם..
אין לי שום יידע באלקטרוניקה , אני אפילו לא ממש יודע מה זה בדיוק אלקטרוניקה למען האמת..אבל אני אוהב לעבוד עם הידיים ואני מוכן ללמוד, השאלה היא האם זה מספיק לתפקיד הזה..
נ.ב-אני בן אדם יותר הומני מאשר ריאלי, זאת אומרת קל לי יותר במקצועות כמו אנגלית,לשון ספרות היסטוריה מאשר בחשבון(יש לי דיסקלקוליה)פיזיקה וכל המקצועות האלו..(שאפילו לא למדתי אף פעם)
נערך לאחרונה על ידי mrsel5; 18-07-2010 בשעה 01:54.