קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 20:02
  2. [קונה] NHL 2006 בהרבה נקודות תלוי בפאב מתחיל מ50
    על ידי RaUl בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 00:48
  3. מתחיל להיות פעיל פה
    על ידי Y0har בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 17:56
  4. הגלריה שלי|orm14.. נחשב מתחיל..
    על ידי orm14 בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 07:05
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 26

מתחיל להתייאש...

ברירת מחדל מתחיל להתייאש...

קודם כל , רציתי לשאול אתכם שאלה:

היום ניסיתי להתחיל עם מישהי ולא כ"כ הלך , האם יכלתי לעשות משהו בעניין? הנה השיחה:

הסיטואציה: חיכינו לאוטובוס, אני והיא לבד. בחורה HB7.

אני: את יודעת מתי האוטובוס עובר?
    הHB: ב5
    אני: אהה, אוקי.
    אני: כמה זמן את פה? [יעני בבסיס]
    היא: חודשיים
    אני: אהה, אני סגרתי שבת פעם ראשונה רק שהייתי 4 חודשים בצבא חח
    היא: מחייכת

בקיצור , ניסיתי להזרים אותה והיא לא זרמה, השאלה שלי היא לא אם אני אשם אלא אם הייתי יכול לעשות משהו אחר כדי שהיא תזרום ? ובכללי מה עושים עם בנות כאלה? ישר לעזוב או לנסות משהו אחר? זה היה משהו סולידי כזה..

בקשר לנושא עצמו, אני מתחיל עם מלא בנות ולא אכפת לי לקבל דחיות וגם אני בא עם הכי הרבה בטחון לבנות ומסתכל בעיניים בלי לפחד ועושה תנועות גוף של נינוחות ולא הולך לי, לא אכפת לי מהדחיות אכפת לי מזה שניסיתי מיליון בנות ואפילו עם אחת לא הצלחתי לסגור, אני קורא פה המון וכפי שטיילר אוהב להגיד אני יוצא לשטח ומנסה ועדיין לא מצליח לי , לפעמים בא לי פשוט לעזוב את זה כי אין סיכוי שמישהי תסכים.

שלא תבינו , אני אומר את זה פה כי ככה אני מרגיש אבל כשאני פונה לבחורה אני ממש לא ככה, אני הכי חייכני בעל ביטחון אבל עדיין לא הולך לי ושוב אני חוזר למצב שאני פשוט מיואש.

זה סתם דיון להתפרקות , אם בא לכם לחזק ולהגיב, אתם מוזמנים.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ניסית לדבר על נושא שיחה משותף שיש לך.. היית צריך להמשיך עם זה ולשאול אותה שאלות על השירות הצבאי שלה, מה היא עושה? אם היא אוהבת מה שהיא עושה? לצחוק עליה שהתפקיד קל מדי או סתם משהו בסגנון.

בקשר להתפרקות שלך, זה קורה, לכולם.
    גם לגדולים ביותר יש תקופה שלא הולך כלום, לא סוגרים, בלי מוטיבציה לסגור.
    זה לא יעבור כל עוד תמשיך לחשוב על זה כבעיה. תמשיך לצאת, תמשיך לנסות ואל תתייאש.
    גם לי זה קורה וקרה לפני כמה ימים, אני כבר למדתי איך לצאת מזה.

אני לא מומחה, ולא מבין גדול, אבל רוצה להבין, מעבר למה שכתבת, דיברתם עוד? ניסית עוד איזה משפט שניים?
    Maccabi Tel-Aviv
    AC Milan

פיקאפ.

האדם היחיד אשר חופשי באמת הוא זה שיכול לדחות הזמנה לארוחת ערב מבלי לספק תירוץ.

כי תעבור במים איתך אני, ובנהרות לא ישטפוך: כי-תלך במו-אש לא תיכווה, ולהבה לא תבער-בך.

מי שלא מאמין בצרות - הצרות מאבדות בו עניין.

בברכה,
    אני.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אני אגיד לך דבר אחד - שום דבר בך לא לא בסדר. אתה בסדר גמור - אתה מנסה, אתה רוצה ללמוד, וזו הדרך להתקדם.
    הבעיה היא לא בך היא במה שאתה עושה.

תוריד ספר - לפי הגישה שלך הייתי אומר לך ללכת על הגישה השונה לחלוטין - נניח של מיסטרי. תבנה לעצמך סטאק של רוטינות,
    תיגש לבחורות עם תוכנית מסודרת בראש ומשהו להגיד בכל זמן נתון ואני מבטיח לך שתקבל תוצאות.

דבר שני, אתה יוצא מהסט מהר מידי. לפי הדיווח שלך פה הייתה לך שיחה יחסית נוחה, אבל אתה מחכה לIOIים, והם לא יגיעו אם תמשיך לחכות להם. תהנה מהשיחה. תדבר איתה, תשמור על קשר עין, אל תשבור את החיבור שאתה יוצר כל פעם, והשיחה לא "תמות".
    (תקרא את המאמר שכתבתי על התפתחות שיחה, אבל באמת, תעשה את זה רק אחרי שאתה קורא את הספר של מיסטרי ובאמת בונה לעצמך סטאק של רוטינות ויוצא לנסות אותם. אתה תרגיש הרבה יותר בטוח בעצמך עם "גב" של רוטינות.)

את החלק הקשה כבר עברת, עכשיו רק הטוב לפניך, יהיה בסדר.

ציטוט נכתב במקור על ידי PickUp צפיה בהודעה
    ניסית לדבר על נושא שיחה משותף שיש לך.. היית צריך להמשיך עם זה ולשאול אותה שאלות על השירות הצבאי שלה, מה היא עושה? אם היא אוהבת מה שהיא עושה? לצחוק עליה שהתפקיד קל מדי או סתם משהו בסגנון.

בקשר להתפרקות שלך, זה קורה, לכולם.
    גם לגדולים ביותר יש תקופה שלא הולך כלום, לא סוגרים, בלי מוטיבציה לסגור.
    זה לא יעבור כל עוד תמשיך לחשוב על זה כבעיה. תמשיך לצאת, תמשיך לנסות ואל תתייאש.
    גם לי זה קורה וקרה לפני כמה ימים, אני כבר למדתי איך לצאת מזה.
    שאלתי אותה גם מה התפקיד שלה והתחלתי לדבר על התפקיד שלה בקטנה אבל היא לא ממש זרמה אז התייאשתי ובאיזשהו שלב פשוט הפסקתי לדבר איתה [בראש אמרתי לעצמי אם היא לא רוצה לדבר שתלך להזדיין עוד בחורה.. בתקווה שהיא תתחיל להתעניין בי מה שלא קרה.. אבל על הזין.]

איך יוצאים מזה? והקטע שאצלך זה תקופות אצלי זה בחיים לא הצליח , אפילו לא פעם אחת מאז שאני ילד ועד עכשיו לא עם בחורה שאהבתי באמת , לא עם בנות שנדלקתי עליהן ולא עם סתם בנות שהתחלתי בשביל הכיף , פשוט לא הולך, אני מרגיש את השינוי שחל בי מאז שהתחלתי ללמוד ת'נושא ובאמת אני מרגיש שיש התקדמות קלה אבל עדיין זה לא זה ועבר די הרבה זמן מאז שהתחלתי ללמוד ובאיזשהו שלב אני מתחיל פשוט להתייאש. אצלכם מדובר בתקופה, אצלי מדובר בכל החיים שלי. אני פשוט AFC טיפוסי שהתחיל ללמוד ת'נושא מזמן ופשוט לא מצליח להתקדם למרות שאני באמת מנסה.

וגם בקטע של האילתורים, להרבה אומני פיק אפ יש אילתורים מעולים אבל אצלי? האילתורים על הפנים.

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    אני אגיד לך דבר אחד - שום דבר בך לא לא בסדר. אתה בסדר גמור - אתה מנסה, אתה רוצה ללמוד, וזו הדרך להתקדם.
    הבעיה היא לא בך היא במה שאתה עושה.

תוריד ספר - לפי הגישה שלך הייתי אומר לך ללכת על הגישה השונה לחלוטין - נניח של מיסטרי. תבנה לעצמך סטאק של רוטינות,
    תיגש לבחורות עם תוכנית מסודרת בראש ומשהו להגיד בכל זמן נתון ואני מבטיח לך שתקבל תוצאות.

דבר שני, אתה יוצא מהסט מהר מידי. לפי הדיווח שלך פה הייתה לך שיחה יחסית נוחה, אבל אתה מחכה לIOIים, והם לא יגיעו אם תמשיך לחכות להם. תהנה מהשיחה. תדבר איתה, תשמור על קשר עין, אל תשבור את החיבור שאתה יוצר כל פעם, והשיחה לא "תמות".
    (תקרא את המאמר שכתבתי על התפתחות שיחה, אבל באמת, תעשה את זה רק אחרי שאתה קורא את הספר של מיסטרי ובאמת בונה לעצמך סטאק של רוטינות ויוצא לנסות אותם. אתה תרגיש הרבה יותר בטוח בעצמך עם "גב" של רוטינות.)

את החלק הקשה כבר עברת, עכשיו רק הטוב לפניך, יהיה בסדר.
    האמת שאין לי רוטינות בראש כלומר - כשאני פונה לבחורה אז אם עולה נושא בשיחה ואני מרגיש שצריך רוטינה אני פשוט ממציא אותה במקום. למשל נגיד אני מדבר עם מישהי ואז היא מדליקה סיגריה אז אני יכול פתאום להמציא לה: את יודעת , פעם עישנתי מלבורו טיים וזה מה זה לא טוב. [סתם דוגמא, אני בחיים לא עישנתי וגם לא מעוניין בכך.] אשמח אם תגיד אם לדעתך זו דרך טובה, כי אני חולה על חירטוטים ואין לה דרך לעלות עלי כי אני מדבר איתה פעם ראשונה כך שאין לה סיבה לפקפק בי.

לא יצאתי מהשיחה מהר מדי, ניסיתי עוד כמה שאלות ועוד קצת לדבר אבל היא פשוט לא זרמה, היא ענתה בקרירות , לא הסתכלה בעיניים , ענתה תשובות קצרות - כל הדברים שלפי ניסיון עשיר של דחיות שהיא פשוט לא מעוניינת לדבר איתי אז פשוט עזבתי אותה.

קראתי את כל המאמרים שלך ואני פשוט חולה על המאמרים שלך הם מעולים ווממש עוזרים לי ובכלל אני גם אוהב לקרוא ת'תגובות שלך כי רואים שאתה מבין בעניין ואפשר ללמוד ממך המון .

ושוב חוזרים לקשר עין - אני כשאני מדבר עם בחורה אני מסתכל לה בעיניים בלי הפסקה, פה היא בקושי הסתכלה לי בעיניים וקיבלתי את זה כדחיה מצידה [אין לי מושג איך קוראים למושג הזה.]

בכל מקרה הייתי שמח להוריד את הספר אבל בטח הוא לא מתורגם והאנגלית שלי לא ממש טובה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

סטאק של רוטינות??! אוי ואבוי לאן הגענו.

מה שאתה צריך זה סך הכול לפתח את יכולת פיתוח השיחה שלך. וזה יעשה ע''י כך שתפתח עשרות אינטראקציות ותתקע.
    המטרה שלך כרגע היא יכולת פיתוח שיחה אסוציאטיבית.
    בוגר קורס "אומנות הפיתוי".
    מסנג'ר darke1@windowslive.com

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Dark Eliminator צפיה בהודעה

מה שאתה צריך זה סך הכול לפתח את יכולת פיתוח השיחה שלך. וזה יעשה ע''י כך שתפתח עשרות אינטראקציות ותתקע.
    כן, סטאק של רוטינות!!1!11
    אתה לא יכול להישאר לבד במערכה בלי שום רוטינה שתניע קצת את השיחה לכיוון שאתה רוצה.
    מספר רוטינות ברצף, שחשבת עליהן מראש כמו משחק 5 השאלות, ועוד ESP NLP וקריאה קרה לא יזיקו לאף אחד
    Fake it Till you make IT, זה מה שזה אומר. אין לך על מה לדבר? תשתמש ברוטינות עד שתיצור כאלה.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

כן, כי כל מה שהוא צריך זה לקבל עוד איזה עשרות סירובים, או עשרות סטים בלי תוצאות,
    זה בטוח ישפר את ההרגשה שלו בנוגע לעצמו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי PickUp צפיה בהודעה
    כן, סטאק של רוטינות!!1!11
    אתה לא יכול להישאר לבד במערכה בלי שום רוטינה שתניע קצת את השיחה לכיוון שאתה רוצה.
    מספר רוטינות ברצף, שחשבת עליהן מראש כמו משחק 5 השאלות, ועוד ESP NLP וקריאה קרה לא יזיקו לאף אחד
    Fake it Till you make IT, זה מה שזה אומר. אין לך על מה לדבר? תשתמש ברוטינות עד שתיצור כאלה.
    רק בגלל הגישה שלך קהילת הפיתוי בארץ בתת רמה.
    אתה לא מבין שברגע שתתחיל עם רוטינות אתה בחיים לא תצא מיזה?
    כל החיים שלך אתה תשתמש ברוטינות שחוזרות על עצמם וטוחנות את המוח.
    במקום להתחיל באופן טבעי לפתח סגנון יחודי ולהיות מספיק יצירתי כדי להתחיל עם בחורה בלי שום דבר מוכן מראש.
    אני לא אומר שלא כדאי להחזיק איזה רוטינה אחת בשלוף כדי שאם השיחה נתקעת לגמרי אז להוציא את הרוטינה כנשק יום הדין. אבל בעקרון אני ממליץ לכל אחד לפתח את המוח שלו מבחינה אסוציאטבית, למה? כי יש לזה הרבה יתרונות ובינייהם:
    א. אף אחד לא יבוא בשאלות כמו "אין לי משפט פתיחה" כי המוח ישלוף משפטי פתיחה באופן אסוציאטיבי תמיד.
    ב. אף אחד לא ירגיש שהוא דורך במקום כשהוא משתמש תמיד באותן רוטינות מפגרות, כל סט שלו יהיה יחודי והוא יוכל להביא את עצמו לסט ואת מי שהוא, ולא סתם איזה אלגוריתם מסריח שהוא הכין מראש במקרה הטוב או שלף מהאינטרנט במקרה הרע.

לא כל אחד חייב לקבל את הגישה שלי אבל זאת הגישה להיות אומן פיתוי מהשורה הראשונה, ולא סתם רובוט שמדקלם את אותו טקסט במשך חודשים.
    נערך לאחרונה על ידי Dark Eliminator; 12-07-2010 בשעה 01:20.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

אל תתייאש בחיים.
    אז היא דחתה אותך,אז תדחה אותך עוד ילדה ועוד ילדה תדחה אותך ולאט לאט אתה צובר נסיון ומשתפר,המוח שלך מתחיל לסדר את הדברים בסדר מתאים,אתה יודע מה מתי והכול הולך לך...
    אל תתייאש אח שלי גם אם יהיה ממש קשה,אם זה לא הרג אותך,זה חישל אותך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לבנטל אחי אני מאוד מזדהה איתך, גם אני הרבה זמן בתחום ועדיין לא הגעתי להצלחה משמעותית.
    הכי חשוב זה לא לוותר. גם מיסטרי היה בתול עד גיל 23, אז מה?
    עקביות תוביל להצלחה.
    אתה צריך להבין מאיפה נובעת הבעיה, האם אתה לא יודע מה צריך לעשות? תקרא ספרים. מתקשה בלתקשר? תתרגל בשטח.
    תנסה לפרק לחתיכות מה לא הולך טוב וככה תדע על מה לעבוד.
    אני גם בסיפור הזה, בסך הכל הרבה מאוד אנשים בפיקאפ חווים את הדברים האלה. אחרת לא היה להם מה לחפש כאן.
    תמשיך ללתת בראש ואל תשבר.
    ADEK

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

מה אתם מזיינים תמוח. כל אמני הפיקאפ משתמשים ברוטינות. הם ה"בשר" וחלק בלתי נפרד מהאינטרקציה.
    תקרא את הספר של מיסטרי ואל תקשיב לכל מה שהם אומרים לך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי mir123 צפיה בהודעה
    מה אתם מזיינים תמוח. כל אמני הפיקאפ משתמשים ברוטינות. הם ה"בשר" וחלק בלתי נפרד מהאינטרקציה.
    תקרא את הספר של מיסטרי ואל תקשיב לכל מה שהם אומרים לך.
    לא כל אחד מתחבר לשיטה של מיסטרי. אני אישית לא מעריך את מיסטרי בשום צורה שהיא, ויש לי את כל הסיבות להגיד את זה.
    כשתפסיקו לסגוד למיסטרי ולרובוטיות שלו אולי תתחילו להתקדם.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

רק בגלל הגישה שלך קהילת הפיתוי בארץ בתת רמה.
    אתה לא מבין שברגע שתתחיל עם רוטינות אתה בחיים לא תצא מיזה?
    כל החיים שלך אתה תשתמש ברוטינות שחוזרות על עצמם וטוחנות את המוח.
    במקום להתחיל באופן טבעי לפתח סגנון יחודי ולהיות מספיק יצירתי כדי להתחיל עם בחורה בלי שום דבר מוכן מראש.
    אני לא אומר שלא כדאי להחזיק איזה רוטינה אחת בשלוף כדי שאם השיחה נתקעת לגמרי אז להוציא את הרוטינה כנשק יום הדין. אבל בעקרון אני ממליץ לכל אחד לפתח את המוח שלו מבחינה אסוציאטבית, למה? כי יש לזה הרבה יתרונות ובינייהם:
    א. אף אחד לא יבוא בשאלות כמו "אין לי משפט פתיחה" כי המוח ישלוף משפטי פתיחה באופן אסוציאטיבי תמיד.
    ב. אף אחד לא ירגיש שהוא דורך במקום כשהוא משתמש תמיד באותן רוטינות מפגרות, כל סט שלו יהיה יחודי והוא יוכל להביא את עצמו לסט ואת מי שהוא, ולא סתם איזה אלגוריתם מסריח שהוא הכין מראש במקרה הטוב או שלף מהאינטרנט במקרה הרע.

לא כל אחד חייב לקבל את הגישה שלי אבל זאת הגישה להיות אומן פיתוי מהשורה הראשונה, ולא סתם רובוט שמדקלם את אותו טקסט במשך חודשים.
    ויקום הגזר ויכה בגנן?
    זה מה שהיה פה עכשיו?
    חביבי, זה שעברת את ה"קורס" לא עושה אותך אומן פיתוי מהשורה הראשונה.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect