תסבירו לי בשלבים בבקשה
תסבירו לי בשלבים בבקשה
כי רק החזק שורד
|
|
אתה שואל את השאלה הלא נכונה.
אתה מציב לעצמך את המטרה שאתה רוצה, 2 אפשרויות:
1. שלישייה.
2. לנסות לבודד את המטרה עם ווינג/AFC אקראי המהלך ברחוב/ביצירת עניין וסקרנות.
זה קשה אבל אפשרי.
פשוט תציב לעצמך מטרה ותאמין בה, תאמין בזה שזה יקרה. אם אתה תאמין שזה באמת יקרה וזו המציאות, הסיכויים יגדלו בהרבה... האדם בעל המציאות החזקה יותר מנצח.
מממ אם אתה במועדון או פאב, אתה יכול סתם לדבר עם איזה בחור שם, להגיד לו שאתה רוצה להתחיל עם שתי בחורות והוא יבוא איתך.
עשיתי את זה כמה פעמים, הקטע הכי חשוב הוא לבודד כמה שיותר מהר (תלכו ביחד לבר או משהו), כי הוא כנראה AFC ואתה לא רוצה להיות ליידו כשהוא עושה שטויות, זה פוגע בך.
אי אפשר לבודד 2 SET ב"יצירת עניין וסקרנות". מה החברה שלה תעשה? תשחק דוקים עם הצל שלה?
בנוגע לAFC אקראי, פה צריך למהר ולקוות שהוא יהיה כמה שפחות AFC. הסט עלול להתפוצץ בשניות.
יש אפשרות אם זה מועדון כנראה שהיא מכירה שם בנות לא הרבה יוצאות לבד רק 2 למועדון מקסימום תעשה את שלך לידה שתקנא קצת לא קרה כלום.
2 SET יש לך 3 אפשרויות:
1.האפשרות הכי טובה כמובן ,שלישיה
2.אפשרות גם כן מעולה ,להביא WING שיבודד את החברה של המטרה
3.לסגור רק מספר ולקבוע כבר באותו מקום מה הפעילות שתעסקו בה כשתיפגשו.
אתה לא חייב לבודד
אפשר לנסות אפשרות אחרת, תהיה אם שניהם, תריץ גיים על שתיהם ותגרום לשתיהם להנות
או שיצה לך שלישיה
או שאחת הבחורות "תאשר" אותך ותלך בעצמה, אם שתיהן מחבבות אותך בתור בן אדם אז השנייה (לא המטרה) תעזוב אותכם לבד ורק תעזור לך
נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 13-07-2010 בשעה 03:14.
אחי תשמע מה תנסה לעשות:
אחרי שיש כבר משיכה אתה אומר לחברה של המטרה בואי נעשה עיסקה אני מביא לך פה כל גבר שאת רוצה בתנאי שהוא לא מישהי ואני לוקח את חברה שלך שניה ..
שזה גם אתה מבקש מהחברה שלה אישור וגם מסדר לה משיהו שלא תישתעמם... או שפשוט תראה לה איזה בחור ותגיד לו שידבר איתה שניה כי היא מעונינת בו או משהו כזה.
מה אתם אומרים על זה כאופציה?
אתה תוכל להשיג מספר אבל לא יותר מזה באותו היום