|
|
א. קודם כל, מה הסבירות שיתייחסו אליו יפה , לא רק שהוא יהודי , הוא גם חייל.... (את היהודים הם שונאים ומנסים להרוג בכל דרך, אז חיילים- אלו שנלחמים בהם- ברור שהם שונאים...) ככה שרוב הסיכויים שמתעללים בו, סוחטים אותו, מכאיבים לו, ועוד...
ב. נצא מתוך נקודת הנחה שהם החליקו על השכל/ החליטו לחשוב בהיגיון/ הבינו שזה הקלף שלהם כרגע, או מכל סיבה אחרת החליטו לא להתעלל בו, זה ברור שאם הם לא מתעללים בו, אז זה לא הופך אותם להיות שם בשבילו, או לשעשע אותו, או לדבר איתו בכלל....
ולכן, כל אדם שיהיה סגור בחדר , בפחד שאולי יום יבוא ויוציאו אותו להורג או יתעללו בו, בלי אדם שיבוא לבקר אותו, ישאל לשלומו, או בכלל ידבר איתו, יהיה משוגע, פגוע, ואפילו חולה!!!
אתה צריך עוד משהו כדי לומר שהוא מסכן?! שהוא פגוע?! מושפל?! עוד איזשהי הוכחה לזה שהוא מסכן ?! שבטוח שמה שעובר לו בראש עכשיו זה שבא לו למות ?!
צריך רק היגיון כדי להבין, שהוא מסכן......
היית פעם בשבי?
לא אז מאיפה לך לדעת שהוא מקבל מכות?
יש לערבים האלו שכל הם לא יהרגו אותו עם הם רוצים הרבה מחבלים
לא סתם חיזבללה ביקש כמה מחבלים מסוכנים בעד 2 חיילים
וחמאס רוצה 1400 זה אומר שהוא חי
אני אומר הוא חוזר ויביאו לארץ שוב מחלים שיעשו פיגועיים תאמינו לי שלמשפחת שליט מכלל לא יהיה אכפת מזה
אני אומר 1000 מחבלים זה יותר מדי וזה המקסימום כדי לשחרר אותו
תאמינו לי אם אתם הייתם משפחה שכולהלא הייתה רוצה לשחרר אותו בכל מחיר!
GShock
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
אין מה לעשות גלעד נחטף.
וגלעד לא יחזור.
אנחנו לא נתן להם מחבלים תמרתו נקודה!
לא נעים להגיד אבל זה לא שווה את זה.
ועכשיו אולי אירגונים הטרור יבינו שלא ממש שווה להם לחטוף כי לא יוצא להם מזה כלום.
אם לרוסיה היו חוטפים חייל הם לא היו עושים כלום.
בגלל זה לא חוטפים להם.
וכשהשמש יוצאת מעל המים
ומתחיל עוד יום אפור ובינתיים אין סיבה
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
פוטין היה מוחק חצי עולם אתה לא היית מנסה לחטוף חייל רוסי הוא היה דופק לערבים האלו מכות גורילה 6 מטר מכל הצדדים רק בגבולות יש כאלו ולא לפלפים
להם יש תנאים ולא כמו בישראל לפלף ישר מתקבל
חטיפה אחד והחזרה מעודדת חטיפות נוספות !
מחזיר אחד הורג 20 ואחרי זה עוד יחטפו עוד לפלף
קיצור מזל שאתם לא ראשי ממשלת ישראל !
GShock
אני שמאלני יא חתיכת מרצניק אחד מה אתה חושב את עצמך?
אעלק שמאלני...
אני הרבה יותר מנוסה ממך בזה
אנחנו הבאנו לחיזבאללה המון שבויים ומחבלים עם דם על הידים בשביל החיילים החטופים שלנו\
בסוף קיבלנו אותם בארונות קבורה...
מה אכפת לי מצדי תשרף כדי להחזיר את גלעד שליט לא אכפת לי. ואני לא רוצה שימותו אנשים...
כי אם המחבלים האלה יחזרו לשטחם הם ישחזרו את אותם הפיגועים...
ואם אתה כבר כותב את זה אמן שהם יפציצו אותך ובסוף בגן עדן תגיד למה רציתי שיחזירו את המחבלים האלה ...
ובלאק ארוו...
צודק כולם אצלנו בצבא יוצאים מטירונות בקושי ואחרי זה שמים אותם בגבול...
אם פוטין היה הראש ממשלה שלנו הינו אימפריה ענקית
מי שעוד זוכר את אלי כהן האחד שמת בעד ארצו...
קיצר דור מזד**ן
נערך לאחרונה על ידי Mslipknot; 15-07-2010 בשעה 13:35.
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
אני אגיד את כל מה שיש לי לומר כאן:גלעד שליט לא יחזור חי לישראל,בנוסף גם רבים אחרים לא יחיו חיים נורמלים ורבים אחרים יהפכו לבני משפחות שכולות,מי שתומך בעסקת שליט תומך ברצח עם.בחייאת תשתמשו בשכל שלכם?! מה יקרה שהמחבלים ישתחררו ומה יקרה עם שליט.מה חשבתם,שהמחבלים יהיו אנשי שלום? הם ירצחו המונים!
חבל שאף אחד לא שואל אותך אם נחזיר מחבלים תמורתו או לא נחזיר.
וצריך להחזיר את גלעד לא רק בשביל המשפחה שלו אלא בשביל כל עם ישראל, למה אם אנשים יראו שחוטפים חיילים חופשי וישראל לא עושה כלום למענם ולמען זה שיחזירו אותם, לא יהיו אנשים שיירצו להתגייס לצה"ל. ואם לא יהיו אנשים להתגייס לצה"ל אז מן הסתם גם לא יהיה מי שיגן עלי, עליך, ועל כל עם ישראל.
נערך לאחרונה על ידי 1 1; 30-07-2010 בשעה 00:28.