תעשה איך שאתה רואה לנכון!
דברים כאלה אתה לא לומד מפורום, צא לשטח או שתנסה, או שתצא עם מישהו שמבין בזה ועושה את זה נכון, תראה מה הוא עושה, תנסה להעתיק את התנועות שלו ולראות מה נכון.
תעשה איך שאתה רואה לנכון!
דברים כאלה אתה לא לומד מפורום, צא לשטח או שתנסה, או שתצא עם מישהו שמבין בזה ועושה את זה נכון, תראה מה הוא עושה, תנסה להעתיק את התנועות שלו ולראות מה נכון.
|
|
מחזק את Jmpua אתה לא צריך בכלל לשאול דבר כזה בקיצור תצא לשטח תעשה מה שאמרת צעד אחרי צעד, תשאל אותה איזה בושם היא שמה,מתקדם לשיער לחי נשיקה גוף והופ למיטה :]
חחח, קינו אסקליישן זה לא מושג בקינו, או סוג של קינו, זה 2 מילים. כשהתרגום של Escalation בעברית זה "החמרה" וההגדרה המילונית היא משהו שמתגבר יותר ויותר שלב אחר שלב.
וזו לא רוטינה, יש דרך "משעממת" לעשות את זה, וזה לגעת בכתף, ביד, להחזיק ידיים -> לבדוק אם היא משתפת פעולה -> להריח אותה, לגעת לה בשיער - וכו וכו... אבל אין משהו ספציפי שחייבים לעשות בסדר מסויים, זו פשוט הפעולה של להגביר את המיניות של הקינו שלב אחרי שלב.
לדעתי אתה טועה מפני שיש איזורים יותר מיניים ויש איזורים פחות מיניים.
אם אני יגע לה בכתף זה כמעט ולא יהיה מיני (אלא אם אני יתחיל לעשות קצת מסא'ז ולגעת עם היד בכל האיזור בעדינות).
לעומת זאת,אם אני יגע לה בירכיים הפנימיות זה יהיה נורא מידי,לא משנה איך אני יעשה את זה.
כדאי שתלמד קצת על זה ...ראיתי פעם ציור של אישה ויש צבעים ירוקים (לא מיני) עד אדומים (נורא מיניים,אפילו נגיעות הכי קטנות ) וזה ממש עזר לי לזכור ולדעת...זה נשמע מצחיק ועלוב כשאני חושב על זה,אבל בטכלס בשטח זה עוזר נורא.
אם אני ימצא אני אפרסם עם איזה מאמר על קינו =]